error v rar
error v rar
Dobrý deň , stiahol som film s hellshare vo formáte rar , ale ked si chcem pozrieť film, vyskočí mi okno , kde mi vypíše error . Dá sa s tým niečo robiť , aby sa dal film pozerať ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: error v rar
aký error? Pri rozbalovaní alebo už pri pozeraní filmu?
pri rozbaľovaníaudiotrack napísal:aký error? Pri rozbalovaní alebo už pri pozeraní filmu?
-
hrban
Addict
njn a aj sa uráčiš nám error napísať (ale tipujem na "neočakávaný koniec archívu"/"unexpected end of archive") tam nieje iná možnosť ako stiahnuť znova poškodený súbor (treba zistiť či sa práve rozbaľuje rar/r00/r01... a pri ktorom to vyhodí error ten treba stiahnuť a nahradiť)
No tak potom je jeden z tych archivov poskodeny. Ak ten, co ten archiv vytvoril, prilozil zaznam pre opravu dat, tak mozes poskodeny archiv opravit. Ak nie, tak len ho stiahnut este raz.
-
audiotrack
VIP
ak je to rar s heslom, možno máš zlé heslo. Ale je tu veľa "možno" lebo taký popis čo si dal nehovorí o ničom. Každý detail z teba treba ťahať, a aj tak nenapíšeš akú chybu ti hádže
No , už nepíše nijakú , nepísalo chybu zlého hesla ,ale že je niečo poškodené , už je to v pohode a všetko ide ..... aj tak dík za pomoc