Plynova pistol
Re: Plynova pistol
Hej okej. Kamarat ked si kupoval plynovku, tak mu predavac dal zevraj nejaky papier (nieco ako registracku s jeho menom) a povedal mu ze ho musi nosit so sebou v pripade kontroly. Ja som si vcera kupil, ale nic takeho mi nedali a zabudol som sa nato spytat. Ale zrejme fakt nic netreba.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Plynovky sa bežne predávajú na inzerát - ako by si chcel získať také "potvrdenie" od súkromnej osoby?
Policajti, pokiaľ s ňou nerobíš machra, nosíš ju skryto a nechlastáš počas jej nosenia, nemajú prečo robiť problémy.
Ok to som rad, vdaka. Inac som majitelom Ekol Firat Black. Mal som vyhliadnuty Walther P22 ale tento Ekol ma vysiel na 68 eur. Viem ze to je turecka znacka ale nemienim ju nejako extra zatazovat. Zatial som spokojny, hlavne so vzhladom.
-
Hannibal
Medium Star
hughito ja by som ti odporucil toto: http://www.armpek.sk/?str=320&ct=1178 osobne ju mam a velka spokojnost a nakolko si zhanal vacsiu pistol ..replika Beretty 92 kaliber 9mm
tak ja som teda kupil Zoraki 914 full auto, aj ked som rozmyslal nad Zoraki 925 full auto... pistol je spolahliva, neseka sa, 15 nabojov vysoli za 1,7 sekundy
potom to cistenie ju kus narocnejsie, ale stoji to zato 
//obrázky do prílohy

//obrázky do prílohy
-
Hannibal
Medium Star
pekna co ta vysla ? 
88 evri pistol, za to, ze som na n u pockal u jedneho predajcu, tak mi dal 50 poplasniakov gratisHannibal napísal:pekna co ta vysla ?
-
666salieri
Novice
Fuxxo napísal:tak ja som teda kupil Zoraki 914 full auto, aj ked som rozmyslal nad Zoraki 925 full auto... pistol je spolahliva, neseka sa, 15 nabojov vysoli za 1,7 sekundypotom to cistenie ju kus narocnejsie, ale stoji to zato
//obrázky do prílohy![]()
mozem sa spytat?? ako je to uprava??? myslim povrch... diky
obrazok je vysie
zliatina kovov + plast (rukovat)
-
666salieri
Novice
myslel som to tak, ze ci je to imitacia niklu titanu a tak...
myslim, ze to je len liatina ("blato" material pre prerobenie na ostru) a vsetko je to poniklovane, pochromovane a pod.
inak som nafotil moju Sivlestrovsku vybavu (papierik si nevsimajte, cistil som zbran a olejcek trosku frkalo)
a nemate niekto ine svetlice, popripade vyskusal uz niekto ine svetlice ako su na mojej foto????
inak som nafotil moju Sivlestrovsku vybavu (papierik si nevsimajte, cistil som zbran a olejcek trosku frkalo)
a nemate niekto ine svetlice, popripade vyskusal uz niekto ine svetlice ako su na mojej foto????
Nazdar všetci,
mám problém so Zoraki 914 semi automatic:
poistka F,S a - je ako keby zaseknutá na F. Raz, len raz sa mi tuším podarilo prepnúť na S (bezpečnosť) a vrátiť späť na F, odvtedy je na F-ku. čo je špatne? Dá sa to nejako "opraviť", či to mám reklamovať?
budem vďačný za každú radu
//troška som aktualizoval príspevok
poistka F,S a - je ako keby zaseknutá na F. Raz, len raz sa mi tuším podarilo prepnúť na S (bezpečnosť) a vrátiť späť na F, odvtedy je na F-ku. čo je špatne? Dá sa to nejako "opraviť", či to mám reklamovať?
-
Hannibal
Medium Star
- skus ju rozobrat a pozriet toEnemy22 napísal:Nazdar všetci,
- ak nie tak to daj reklamovat to mas najistejsie
o tejto zoraki 914 som dost cital a podla nazorov majitelov (teraz tam uz patris aj ty) je dost kazivá
už je opravená, chyba bola v "zakusnutej" pružine.
opravil ju jeden známy a to tak, že ju celú rozobral, namazal a zložil.
teraz funguje ako kvet
opravil ju jeden známy a to tak, že ju celú rozobral, namazal a zložil.
teraz funguje ako kvet
cawte chcem sa opytat plynova pistol sa pouziva riadne na sebaobranu?...nepotrebujem ku nej nejaky papier?
nepotrebujes ziadny papier, akurat pri kupe sa vypisuje registracne tlacivo, s nazvom zbrane, seriovym cislom a udajmi podla tvomjho obcianskeho preukazu. Cize ti netreba nic, len peniaze a obciansky...