No Villa premrhal dosť šancí dokonca aj penaltu,Navasovi to nejako nešlo ak chcel ísť dopredu stále ho zastavila obrana a ak chcel centrovať tak to bolo dosť nepresné.t0m4s3 napísal:No co vcera pozahadzoval Villa s Torresom to snad ani pravda nie je.
FIFA World Cup South Africa 2010
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: FIFA World Cup South Africa 2010
tak oklamat mozno oklamal ,ale rozhodne som neprerobilhojko napísal:Minuly vikend som sa na dedinskom futbale bavil s kamaratom, beha trochu okolo futbalu a vravel, ze nejaky slovensky byvaly brankar z Nitry ma obchod s futbalovymi vecami a ma aj internetovy obchod, od neho dostal ci kupoval tuto loptu uz na jesen, neskor to vzali aj do muzstva. Cena bola 120 eur za kus a velmi chvalil loptu, ze aj ked sa nafuka na 4 atmosfery, tak je stale makka, takze neboli noha pri kopani alebo pri hlavickovani. Ze si v muzstve tieto lopty velmi pochvaluju.
Adry: Tiez sa pripajam k tomu, ze replica hovorim sama za seba, takze si sa nechal pekne oklamat.
-
Ba-Yo
Light Professional
Len pre zaujimavost : Jeden hrac Paraguaju sa vola Nelson Valdez (na BFBC2 sa dve mapy volaju : Port Valdez a Nelson Bay) a stadion v Porth Elizabeth sa vola Nelson Mandela Bay
nejaka nahoda nie
nejaka nahoda nie
Zisti si kto je Mandela 
Francúzi fakt zrelý na obrovský uterák, ostudný výkon.
Ja tipujem na víťaza (celkového) mužstvo z Južnej Ameriky, tieto tímy predvádzajú najlepšie výkony. Či už klasicky Brazília a Argentína, ale aj Paraguaj, Uruguaj a Chile.
Ja tipujem na víťaza (celkového) mužstvo z Južnej Ameriky, tieto tímy predvádzajú najlepšie výkony. Či už klasicky Brazília a Argentína, ale aj Paraguaj, Uruguaj a Chile.
-
Sagittarius
Guru
No ak by naši futbalisti nemali prečo hrať, tak jeden dôvod by som tu pre nich mal. Dnes je to 10 rokov.
Peter Dubovský
-
mirak2
Hardcore addict
na slovenskej wiki je datum umrtia 24., na anglickej 23. wtf?
-
Sagittarius
Guru
Veď vieš, Wikipedia je upravovaná len užívateľmi, tak sa nepresnosti a chyby často môžu prihodiť a napr. aj pri knihách, čo vychádzajú narýchlo najmä tých o športových podujatiach je plno chýb a preklepov. Ale ešte zaujímavejšie je, že na slovenskej wiki sú oba dátumy, 24. v tabuľke a 23. v texte.
-
nestik
Medium Professional
Teraz som nejaky cas nebol na hojku tak som sa ani nezapojil do debaty. Tak tipujete niekde vysledky zapasov MS ? Ja mam zatial 18 spravnych tipov tj. 47.4% uspesnost. Dost slabe
posledne zapasy mi to dost posrali
Ja som naivne podal ešte pred MS dva tikety. Jeden za 1€ a druhý za 0.80€. V oboch mi odišli hneď prvé zápasy:
Anglicko-USA 1:1
Slovensko-Nový Zéland 1:1
poučený týmito skúsenosťami už radšej netipujem
A mal som tam ešte aj :
Španielsko-Švajčiarsko 0:1 , takže aj keby sme nedostali ten nešťastný vyrovnávajúci gól 30 sekúnd pred koncom tak mi to vôbec nepomôže
Anglicko-USA 1:1
Slovensko-Nový Zéland 1:1
poučený týmito skúsenosťami už radšej netipujem
A mal som tam ešte aj :
Španielsko-Švajčiarsko 0:1 , takže aj keby sme nedostali ten nešťastný vyrovnávajúci gól 30 sekúnd pred koncom tak mi to vôbec nepomôže
-
nestik
Medium Professional
Mne sa zatial oba tipy co sa tika slovenska vysli
aj NZ remiza aj s paraguajom prehra. Dneska to ako vidite ? Nevidim pre nas velmi realne sance, ale dufam ze aspon nasi odohraju futbal na ktory sa bude dat pozerat. A ak to mat byt nas posledny zapas na MS tak nech to aspon ukoncia pekne 
-
Sagittarius
Guru
Zostava podľa TA3: Mucha - Petráš, Škrteľ, Ďurica, Čech - Kucka, Štrba, Stoch - Hamšík - Šesták, Vittek.
-
nestik
Medium Professional
Toto je predpokladana zostava ITA:
Marchetti;
Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Criscito;
Gattuso, De Rossi, Montolivo;
Pepe, Iaquinta, Di Natale
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2010, 14:49)
Naša zostava:
Mucha
- Pekarík, Škrtel, Ďurica, Zabavník - Štrba, Kucka - Stoch, Hamšík,
Jendrišek - Vittek
Marchetti;
Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Criscito;
Gattuso, De Rossi, Montolivo;
Pepe, Iaquinta, Di Natale
//autoeditácia príspevku (24 Jún 2010, 14:49)
Naša zostava:
Mucha
- Pekarík, Škrtel, Ďurica, Zabavník - Štrba, Kucka - Stoch, Hamšík,
Jendrišek - Vittek
-
Sagittarius
Guru
No máš pravdu, takto to píšu aj na FIFA.com.
Ta co slovania? Vyhrame?
nestik - tá zostava môže byť akurát ja by som z nej vyhodil Ďuricu a na jeho miesto do obrany dal Štrbu. V Poľsku mu to v tej obrane celkom išlo. A do zálohy by som dal Saparu.
A ak chceme vyhrať musíme hrať na dvoch útočníkov. Ak budeme hrať iba nakopávané lopty na Vitteka , tak dopadneme ako Češi v Bratislave s Kollerom. Vittek bude v predu pobehovať sám ako splašený kôň a nič z toho nebude.
Moja zostava 4-4-2
- Mucha
- Pekarík, Škrtel, Štrba, Zabavník
- Sapara, Kucka , Stoch, Hamšík
- Jendrišek , Vittek
------------------------------------------------------------------------
Mmartin - zo Slovanov sme tam už ostali iba my Slováci
Držal som palce Srbsku a Slovinsku , ale mali obaja neskutočnú smolu.
Slovinsko - gól Američanov v 91.minúte
Srbsko - neodpískaná jasná austrálska ruka v závere stretnutia a tie nepremenené gólové šance v 1.polčase ...
A neviem čo to ten komentátor na STV stále mlel dookola , že Srbi môžu postúpiť iba ak vyhrajú nad Austráliou. Veď keby boli vyrovnali tak , tak majú 4 body ako Ghana ,ale Srbi by mali skóre 3:3 a Ghana iba 2:2 , takže by rozhodoval vyšší počet strelených gólov. Vzájomné zápasy sú na týchto MS až posledným kritériom na postup zo skupiny.
A ak chceme vyhrať musíme hrať na dvoch útočníkov. Ak budeme hrať iba nakopávané lopty na Vitteka , tak dopadneme ako Češi v Bratislave s Kollerom. Vittek bude v predu pobehovať sám ako splašený kôň a nič z toho nebude.
Moja zostava 4-4-2
- Mucha
- Pekarík, Škrtel, Štrba, Zabavník
- Sapara, Kucka , Stoch, Hamšík
- Jendrišek , Vittek
------------------------------------------------------------------------
Mmartin - zo Slovanov sme tam už ostali iba my Slováci
Držal som palce Srbsku a Slovinsku , ale mali obaja neskutočnú smolu.
Slovinsko - gól Američanov v 91.minúte
Srbsko - neodpískaná jasná austrálska ruka v závere stretnutia a tie nepremenené gólové šance v 1.polčase ...
A neviem čo to ten komentátor na STV stále mlel dookola , že Srbi môžu postúpiť iba ak vyhrajú nad Austráliou. Veď keby boli vyrovnali tak , tak majú 4 body ako Ghana ,ale Srbi by mali skóre 3:3 a Ghana iba 2:2 , takže by rozhodoval vyšší počet strelených gólov. Vzájomné zápasy sú na týchto MS až posledným kritériom na postup zo skupiny.
Ty kokso 
-
Ba-Yo
Light Professional
25.minuta SVK 1:0 ITA Robo Vittek
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Tak Vittek nam pekne stastie prinasa, tusim jediny hrac od nas, co dal GOL!
Tak Vittek nam pekne stastie prinasa, tusim jediny hrac od nas, co dal GOL!