Voľby 2010
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Voľby 2010
kali520:
Citujem: "To znamena ze ked sem pastnem nejaky clanok, moze byt kludne aj z vesmirnych lidi tvojou/vasou ulohou je tento clanok vyvratit tvrdenim ktore opat niecim podlozite alebo obhajite." - Heh a toto je čo za systém? To znamená, že ak sem dáš nejaký blud z nejakého webu, na ktorý prispievajú ľudia podobného vyznania ako ty, tak pokiaľ to nevyvrátime, tak to máme automaticky považovať za stopercentnú pravdu? Holt, to mi je zaujímavá logika. Tak teda sem dám link na rozprávku "Pamodaj šťastia, Lavička" zo Zlatého Fondu Povestí a pokiaľ mi ju niekto argumentami a odkazmi nevyvráti, tak je automaticky jasné, že tá sku*vená striga fakt v tej dvanástej komnate tekuté zlato v kýbloch chovala...
Články rázu "Soros dosadil do Slovenskej vlády Radičovú" a podobné exkrementy ani čítať nebudem, tak ako nebudem čítať rozprávky o tebou spomenutých Vesmírnich Lidech, pretože mi je jasné, že sú to všetko produkty chorých myslí. Tým neútočím priamo na teba a ani nechcem naznačiť nič urážajúce, skôr ma udivuje, že inteligentní ľudia strácajú čas študovaním takýchto vecí a hlavne nechápem, čo majú z toho, že sa utápajú v nejakom utopickom svete plnom konšpirácií, tajomstiev, tajných spolkoch a podobne. Viem si predstaviť trávenie napríklad svojho voľného času všelijak, iba nie čítaním takýchto článkov a publikácií a následným vzlykaním nad tvrdou realitou, ako si nejaký miliardár robí dobrý deň zo svetových trhov a ja obyčajný človiečik s tým aj tak nemôžem nič urobiť.
Ešte raz zopakujem - hoci kriju považujem za dobrého diskutéra, tak isto aj teba a hocikoho iného, kto tu rozumne diskutuje, to neznamená, že tie články budem aj čítať. Krijov blog som na Pravde čítal pár krát, avšak vyjadrovať sa k nemu nejdem, pretože by z toho vyplynul ďalší zbytočný flejm plný TL;DR príspevkov. Píšeš, že to tu podkladáš odkazmi a že to odbíjame iba slovom "konšpirácia" - bol by si spokojný, ak by som sem z Googlu postol 40 linkov výsledkov po zadaní stringu "zionizm + myth"? Nie, pretože by si ich odbil svojimi opačne zameranými linkami a znovu by z toho bol flejm. Ja (samozrejme, môj osobný názor) tie veci z webov šíriacich konšpirácie proste nepovažujem za pravdivé a ani 50 strán konštrukcií, úvah a domýšľaní ma nepresvedčí o opaku. Myslím, že drvivá väčšina diskutérov má rovnaký postoj a práve preto nechápem, čo majú poniektorí z toho, že to na Internetoch ďalej šíria a snažia sa presvedčiť ostatných o opaku, pričom sami seba považujú za lepšie informovaných ako Reuters.
Aj keď niekto napíše článok na X strán, aj tak nemusí byť pravdivý, aj ak v ňom uverejní desiatky odkazov na rovnako zamerané weby a publikácie. Je to to isté, ako keď som čítal krijov článok spochybňujúci nahrávku Fica (no offense, krija), s ktorým absolútne nesúhlasím. Dôvod? Tvrdenia proti tvrdeniam a system argumentácie - ak sa vyjadril niektorý odborník na zvuk pozitívne a vyslovil domnienku, že nahrávka je pravá, automaticky je zaradený medzi mecenášov Radičovej a spol. Ak by sa odborník vyslovil proti pravosti nahrávky, hneď by bol použitý ako dôkaz podporujúci Fica. A to je celý systém argumentácie v prípade podobných konšpirácií - presýpanie pozitívnych a negatívnych názorov a na ich základe prideľovanie ich autorov do skupín na opačných póloch. Tým pádom aj celé zväzky argumentov závisia od ich ponímania danou osobou a jej postaveniu vrámci spomínaných dvoch skupín. A o tom to celé podľa mňa je....
Citujem: "To znamena ze ked sem pastnem nejaky clanok, moze byt kludne aj z vesmirnych lidi tvojou/vasou ulohou je tento clanok vyvratit tvrdenim ktore opat niecim podlozite alebo obhajite." - Heh a toto je čo za systém? To znamená, že ak sem dáš nejaký blud z nejakého webu, na ktorý prispievajú ľudia podobného vyznania ako ty, tak pokiaľ to nevyvrátime, tak to máme automaticky považovať za stopercentnú pravdu? Holt, to mi je zaujímavá logika. Tak teda sem dám link na rozprávku "Pamodaj šťastia, Lavička" zo Zlatého Fondu Povestí a pokiaľ mi ju niekto argumentami a odkazmi nevyvráti, tak je automaticky jasné, že tá sku*vená striga fakt v tej dvanástej komnate tekuté zlato v kýbloch chovala...
Články rázu "Soros dosadil do Slovenskej vlády Radičovú" a podobné exkrementy ani čítať nebudem, tak ako nebudem čítať rozprávky o tebou spomenutých Vesmírnich Lidech, pretože mi je jasné, že sú to všetko produkty chorých myslí. Tým neútočím priamo na teba a ani nechcem naznačiť nič urážajúce, skôr ma udivuje, že inteligentní ľudia strácajú čas študovaním takýchto vecí a hlavne nechápem, čo majú z toho, že sa utápajú v nejakom utopickom svete plnom konšpirácií, tajomstiev, tajných spolkoch a podobne. Viem si predstaviť trávenie napríklad svojho voľného času všelijak, iba nie čítaním takýchto článkov a publikácií a následným vzlykaním nad tvrdou realitou, ako si nejaký miliardár robí dobrý deň zo svetových trhov a ja obyčajný človiečik s tým aj tak nemôžem nič urobiť.
Ešte raz zopakujem - hoci kriju považujem za dobrého diskutéra, tak isto aj teba a hocikoho iného, kto tu rozumne diskutuje, to neznamená, že tie články budem aj čítať. Krijov blog som na Pravde čítal pár krát, avšak vyjadrovať sa k nemu nejdem, pretože by z toho vyplynul ďalší zbytočný flejm plný TL;DR príspevkov. Píšeš, že to tu podkladáš odkazmi a že to odbíjame iba slovom "konšpirácia" - bol by si spokojný, ak by som sem z Googlu postol 40 linkov výsledkov po zadaní stringu "zionizm + myth"? Nie, pretože by si ich odbil svojimi opačne zameranými linkami a znovu by z toho bol flejm. Ja (samozrejme, môj osobný názor) tie veci z webov šíriacich konšpirácie proste nepovažujem za pravdivé a ani 50 strán konštrukcií, úvah a domýšľaní ma nepresvedčí o opaku. Myslím, že drvivá väčšina diskutérov má rovnaký postoj a práve preto nechápem, čo majú poniektorí z toho, že to na Internetoch ďalej šíria a snažia sa presvedčiť ostatných o opaku, pričom sami seba považujú za lepšie informovaných ako Reuters.
Aj keď niekto napíše článok na X strán, aj tak nemusí byť pravdivý, aj ak v ňom uverejní desiatky odkazov na rovnako zamerané weby a publikácie. Je to to isté, ako keď som čítal krijov článok spochybňujúci nahrávku Fica (no offense, krija), s ktorým absolútne nesúhlasím. Dôvod? Tvrdenia proti tvrdeniam a system argumentácie - ak sa vyjadril niektorý odborník na zvuk pozitívne a vyslovil domnienku, že nahrávka je pravá, automaticky je zaradený medzi mecenášov Radičovej a spol. Ak by sa odborník vyslovil proti pravosti nahrávky, hneď by bol použitý ako dôkaz podporujúci Fica. A to je celý systém argumentácie v prípade podobných konšpirácií - presýpanie pozitívnych a negatívnych názorov a na ich základe prideľovanie ich autorov do skupín na opačných póloch. Tým pádom aj celé zväzky argumentov závisia od ich ponímania danou osobou a jej postaveniu vrámci spomínaných dvoch skupín. A o tom to celé podľa mňa je....
-
tehla
Zas vďaka podobne zmyšľajucim sa všetci musime podrobiť nadvláde istých exkrementov typu:seth82 napísal:Články rázu "Soros dosadil do Slovenskej vlády Radičovú" a podobné exkrementy ani čítať nebudem...
http://www.tyzden.sk/video-komentare/opozicia-2010.html
mysliš, že si cool, že sa jednoducho stotožňuješ s nazorom prezentovanym v mainstreamových médiách a nič ine ťa nezaujima, lebo nie je z tych „správnych“ zdrojov, ale bohužiaľ taka je demokracia, že tí, čo chcu niečo na Slovensku zlepšiť, musia presviedčať aj ostatnych. Veď sa o to nezaujimaj, nerozpravaj, nerob nič, prosim, ale aspoň nazbieraj toľko informácii, aby si nešiel voliť tych, čo su vyslovene proti Slovensku, to je cele
ty v tom svete tiež žiješ, to, že strčiš hlavu do piesku ako pštros neznamena, že to okolo teba neexistuje, alebo chceš popierať existenciu spolkov, ktorych existenciu nepopieraju ani ich členovia?seth82 napísal:a hlavne nechápem, čo majú z toho, že sa utápajú v nejakom utopickom svete plnom konšpirácií, tajomstiev, tajných spolkoch a podobne..
-
seth82
Darca
My všetci? Kto "my všetci"? Vy konšpirátori sa považujete za "všetkých"? Nemyslím, že som cool a ani som to nikde netvrdil, "cool" vystupovanie s akousi nadradenosťou tu prezentujú skôr tí, ktorí tieto kydy podporujú. Ak si si nevšimol (spomenul som to už), už skoro 5 rokov žijem v zahraničí a preto na mňa mainstreamové médiá a kadejaké vymieľače mozgov vplyv nemajú. A znovu sa dostávame k tomu kolíznemu bodu - ty (vy) a jedine ty (vy) spoločne s vami podporovanými hnutiami sa považujete sa akúsi záchranu Slovenska, za spasiteľov, hoci neviem, kde na takúto sebaistotu chodíte. Koho si volil ty, aká je to skupina, ktorá je vyslovene ZA Slovensko? Napíš mi to sem, som zvedavý. Z toho linku, čo si sem poslal, mi vyplýva, že nesúhlasíš so Šebejom a teda si zástanca vlasteneckého zákona a teda podporuješ istú nacionalistickú stranu? (ten web BTW nepoznám, počul som o ňom a možno som naň pár krát za posledný rok preklikol z Bookface, to je tak všetko)
JA vo svete konšpirácií nežijem a hlavne nimi nie som ovládaný - znovu sa snažíš navodiť dojem, že to, čo zastávaš ty, je to jediné správne a môj názor prezentuješ ako strkanie hlavy do piesku. Fakt nechápem to, odkiaľ má skupina ľudí šíriacich takéto správy a tvrdenia istotu, že jej názor je jediný správny a ešte má tu drzosť s povýšením to takto prezentovať. Zároveň si dovolím napadnúť tvoje dedukčné schopnosti, nikde som nenapísal, že nejaké spolky existujú, iba som naznačil, že konšpiráciám o ovládaní svetových trhov, politiky na Slovensku a podobným IMHO nezmyslom neverím. Takže neprekrúcaj, PLOX.
JA vo svete konšpirácií nežijem a hlavne nimi nie som ovládaný - znovu sa snažíš navodiť dojem, že to, čo zastávaš ty, je to jediné správne a môj názor prezentuješ ako strkanie hlavy do piesku. Fakt nechápem to, odkiaľ má skupina ľudí šíriacich takéto správy a tvrdenia istotu, že jej názor je jediný správny a ešte má tu drzosť s povýšením to takto prezentovať. Zároveň si dovolím napadnúť tvoje dedukčné schopnosti, nikde som nenapísal, že nejaké spolky existujú, iba som naznačil, že konšpiráciám o ovládaní svetových trhov, politiky na Slovensku a podobným IMHO nezmyslom neverím. Takže neprekrúcaj, PLOX.
-
tehla
My všetci rovna sa občania Slovenska, ak si to nepochopil. Ale maš pravdu, niektori sa tomu chcu podrobiť, najmä keď im zabezpečia nerušené hulenie. Mimochodom ja nie som žiadny „konšpiratér“, tym je niekto iny, len sa snažím skúmať fakty, také aké sú a spájať súvislosti aj inym spôsobom ako mi je to ponúkané na tanieri v tzv. „Slovenských“ médiách. To je akokeby som povedal, že si nechcem kupovať prášok Persil, ktorý mi tlačia v reklamach, lebo si myslim, že niči životné prostredie viac ako povedzme ekologický prášok značky Frosh a ty ma označiš za konšpiratéra proti značke Persil.seth82 napísal:My všetci? Kto "my všetci"? Vy konšpirátori sa považujete za "všetkých"? .
Pre teba kydy, pre niekoho jednoducha pravda. Mne sa nezda, že by to tak bolo, najmä, ked ich tí z opačného názorového tábora označujú za špinavých klamárov a hovädá.seth82 napísal:Nemyslím, že som cool a ani som to nikde netvrdil, "cool" vystupovanie s akousi nadradenosťou tu prezentujú skôr tí, ktorí tieto kydy podporujú. .
Ale už netrep seth. Ak niekto povie, že sa mu chce vracať pri pohľade na Slovensky štatny znak, alebo rozpredava za babku majetok SR do zahraničia, sedi vo vlade s iredentistickymi maďarmi, podporuje drogy a homosexualitu, tak ja ako kresťan, ktoremu navyše zaleži na Slovenskom národe budem jednoznačne proti tomu. Je to vyjadrenie môjho osobneho názoru a myslim, že každy zdravy jedinec, ked sa nad tym zamysli, tak zisti, že niečo na tom bude.seth82 napísal:A znovu sa dostávame k tomu kolíznemu bodu - ty (vy) a jedine ty (vy) spoločne s vami podporovanými hnutiami sa považujete sa akúsi záchranu Slovenska, za spasiteľov, hoci neviem, kde na takúto sebaistotu chodíte. .
No zo Šebejom teda jednoznačne nesuhlasim, maš dobry postrehseth82 napísal:Koho si volil ty, aká je to skupina, ktorá je vyslovene ZA Slovensko? Napíš mi to sem, som zvedavý. Z toho linku, čo si sem poslal, mi vyplýva, že nesúhlasíš so Šebejom a teda si zástanca vlasteneckého zákona a teda podporuješ istú nacionalistickú stranu? (ten web BTW nepoznám, počul som o ňom a možno som naň pár krát za posledný rok preklikol z Bookface, to je tak všetko).
Ale žiješ. Alebo možno ty žiješ na nejakom ružovom oblačiku, kde sa ťa nič netyka?seth82 napísal:JA vo svete konšpirácií nežijem a hlavne nimi nie som ovládaný .
No moje dedukčné schopnosti si síce napadol, ale ja som ani netvrdil, že si niekde písal, že existujú nejaké spolky. Ty si označil fakty, ktoré o tom hovoria za exkrementy, z toho znova (možno chybne) dedukujem, že to považuješ za nezmysel, pričom napr. to, že Iveta Radičová pracuje pre G. Sorosa a jeho Open Society Foundation je všeobecne zname, tak ako to, že Mikloš chodi na schôdze Bilderberg, ked o tom poskytuje rozhovory v SME. Inak neviem čo je plox.seth82 napísal:Zároveň si dovolím napadnúť tvoje dedukčné schopnosti, nikde som nenapísal, že nejaké spolky existujú, iba som naznačil, že konšpiráciám o ovládaní svetových trhov, politiky na Slovensku a podobným IMHO nezmyslom neverím. Takže neprekrúcaj, PLOX..
Tehla ak si volil Slotu a pritom ešte obviňuješ Radičovú a Mikloša z korupcie tak sa to ani neoplatí ďalej komentovať.
+ nechceš pravicovú vládu tak volíš ultralavicovú SNS..
-
seth82
Darca
tehla:
Takže znova sa ty a tebe podobní považujú za akúsi reprezentatívnu vzorku občanov Slovenska. Vedz, že mňa nereprezentuješ. Nerušené húlenie považujem za ďalšiu bezpredmetnú narážku na SAS - ja trávu nehúlim a z diskusií viem, že voliči tejto strany istotne nedávali prioritne svoje hlasy kvôli "huleniu a teplým".
Citujem ťa "Pre mňa kydy, pre niekoho pravda" -
Ja prezentujem svoj názor a ty prezentuješ "pravdu" - presne tu tá diskusia viazne. To, že niekoho niekto označuje za špinavých klamárov a hovädá nemá so mnou spoločné nič, ja sa snažím správať vrámci normy a slušnosti. Aj Slota, Fico a Mečiar sú neohrabaní a arogantní grobiani, pritom takto nečastujem všetkých ich voličov...
Prečo mi tu vypisuješ o "vracaní pri pohľade na štátny znak"? Čo to má so mnou spoločné a prečo by ma mali extrémistické názory z jednej, alebo druhej strany zaujímať? AK by som to mal odbiť, tak ty netrep - zas a znova tu dookola verklikuješ to isté, čo mnou spomínaní diskutéri zo SME: "budú nám vládnuť homosexuáli a huliči a maďari OMG" a podobné sprostosti. Čakám ešte obohranú pesničku o 20tich melónoch od mesta Bratislavy a nebankovke SUN, aby to bolo úplne kompletné...Ak by ti záležalo na Slovenskom národe, naučil by si sa aj poriadne písať, to som tu už spomínal, mimochodom. Nacionalizmus v nezdravých mierach je nebezpečenstvom pre akýkoľvek národ, to platí aj pre Slovensko. BTW, kresťan nie som a náboženstvo považujem ja osobne za rakovinu ľudstva. A znova - je to síce tvoj osobný názor, ale znovu si myslíš, že každý ZDRAVÝ jedinec potvrdí, že na to niečo bude, teda znovu nadradzovanie vlastných právd.
Ak si volil SNS, k tvojmu komentáru o "skupine, ktorá je vyslovene ZA Slovensko" ti ani radšej nič nebudem písať, aby to tu nezachádzalo do nechutných flejmov. K tvojej otázke, že koho som volil - ty kritizuješ na nás to, že odmietame čítať, alebo že nečítame celé príspevky, avšak ty si si zjavne neprečítal celú diskusiu, v ktorej som doslova spomínal, že som volil SAS (AKA huličov a homosexuálov, 40miliónov z BA a SUN). Najprv si zametieme pred vlastným prahom, že áno...
Nežijem vo svete konšpirácií, neverím v ne, nesledujem, nepodporujem, nerozširujem ich, nepletiem všade paniku a židov a hlavne nemíňam svoj drahocenný voľný čas na takéto nezmysly, pretože mi to nijako neprospeje. Zároveň som nikde nenapísal, že sa ma nič netýka, ďalšia divná dedukcia z tvojej strany.
Ty si sa ma spýtal, či chcem popierať existenciu niektorých spolkov, hoci ja som o ich existencii v mojich predchádzajúcich príspevkoch nepochyboval a ani som na ňu nenarážal, umelo si si vytvoril nový bod diskusie, ktorý je a bol pre mňa od jej začiatku irelevantný. K tým konšpiráciám ohľadom Mikloša, atď - ak si človek hľadá relevantné články na nete, narazí na blogy o konšpiráciách a tajných organizáciách ako Bilderberg a Miklošovej návšteve presne od takých propagátorov týchto konšpirácií, ako si ty. Žiadne relevantné veci, iba blogy, komentáre, názory, výmysly a pokusy o manipulovanie. K tvojej vete "Mikloš navštevuje stretnutia BilderBerg" - koľko krát tam Mikloš bol a nie je považovanie Bilderbergu za svetového vládcu (to mi aj tak okomentuješ ako blbosť, ale aj tak) iba ďalšia z vašich konšpirácií? On tam síce bol, ale nie je to iba normálny posh klub, ktorý leží na citoch ľuďom, ktorí vo svojom voľnom čase nemajú čo robiť a namiesto zarábania peňazí a zlepšovania svojej situácie závidia bohatým a potrebujú o nich vymýšľať rozprávky od starej matere (konšpirácia?)? K tomu utajovaniu konferencií, ich dôvodom a podobných OMG záhadách - Loganov Akt zjavne konšpirátorom nič nehovorí. Zasa nekonečné konšpirácie, ale ak by sa to týkalo SNS, SMERu, alebo HZDS, tak by to samozrejme pravda nebola...No a na záver PLOX znamená toto.
Takže znova sa ty a tebe podobní považujú za akúsi reprezentatívnu vzorku občanov Slovenska. Vedz, že mňa nereprezentuješ. Nerušené húlenie považujem za ďalšiu bezpredmetnú narážku na SAS - ja trávu nehúlim a z diskusií viem, že voliči tejto strany istotne nedávali prioritne svoje hlasy kvôli "huleniu a teplým".
Citujem ťa "Pre mňa kydy, pre niekoho pravda" -
Prečo mi tu vypisuješ o "vracaní pri pohľade na štátny znak"? Čo to má so mnou spoločné a prečo by ma mali extrémistické názory z jednej, alebo druhej strany zaujímať? AK by som to mal odbiť, tak ty netrep - zas a znova tu dookola verklikuješ to isté, čo mnou spomínaní diskutéri zo SME: "budú nám vládnuť homosexuáli a huliči a maďari OMG" a podobné sprostosti. Čakám ešte obohranú pesničku o 20tich melónoch od mesta Bratislavy a nebankovke SUN, aby to bolo úplne kompletné...Ak by ti záležalo na Slovenskom národe, naučil by si sa aj poriadne písať, to som tu už spomínal, mimochodom. Nacionalizmus v nezdravých mierach je nebezpečenstvom pre akýkoľvek národ, to platí aj pre Slovensko. BTW, kresťan nie som a náboženstvo považujem ja osobne za rakovinu ľudstva. A znova - je to síce tvoj osobný názor, ale znovu si myslíš, že každý ZDRAVÝ jedinec potvrdí, že na to niečo bude, teda znovu nadradzovanie vlastných právd.
Ak si volil SNS, k tvojmu komentáru o "skupine, ktorá je vyslovene ZA Slovensko" ti ani radšej nič nebudem písať, aby to tu nezachádzalo do nechutných flejmov. K tvojej otázke, že koho som volil - ty kritizuješ na nás to, že odmietame čítať, alebo že nečítame celé príspevky, avšak ty si si zjavne neprečítal celú diskusiu, v ktorej som doslova spomínal, že som volil SAS (AKA huličov a homosexuálov, 40miliónov z BA a SUN). Najprv si zametieme pred vlastným prahom, že áno...
Nežijem vo svete konšpirácií, neverím v ne, nesledujem, nepodporujem, nerozširujem ich, nepletiem všade paniku a židov a hlavne nemíňam svoj drahocenný voľný čas na takéto nezmysly, pretože mi to nijako neprospeje. Zároveň som nikde nenapísal, že sa ma nič netýka, ďalšia divná dedukcia z tvojej strany.
Ty si sa ma spýtal, či chcem popierať existenciu niektorých spolkov, hoci ja som o ich existencii v mojich predchádzajúcich príspevkoch nepochyboval a ani som na ňu nenarážal, umelo si si vytvoril nový bod diskusie, ktorý je a bol pre mňa od jej začiatku irelevantný. K tým konšpiráciám ohľadom Mikloša, atď - ak si človek hľadá relevantné články na nete, narazí na blogy o konšpiráciách a tajných organizáciách ako Bilderberg a Miklošovej návšteve presne od takých propagátorov týchto konšpirácií, ako si ty. Žiadne relevantné veci, iba blogy, komentáre, názory, výmysly a pokusy o manipulovanie. K tvojej vete "Mikloš navštevuje stretnutia BilderBerg" - koľko krát tam Mikloš bol a nie je považovanie Bilderbergu za svetového vládcu (to mi aj tak okomentuješ ako blbosť, ale aj tak) iba ďalšia z vašich konšpirácií? On tam síce bol, ale nie je to iba normálny posh klub, ktorý leží na citoch ľuďom, ktorí vo svojom voľnom čase nemajú čo robiť a namiesto zarábania peňazí a zlepšovania svojej situácie závidia bohatým a potrebujú o nich vymýšľať rozprávky od starej matere (konšpirácia?)? K tomu utajovaniu konferencií, ich dôvodom a podobných OMG záhadách - Loganov Akt zjavne konšpirátorom nič nehovorí. Zasa nekonečné konšpirácie, ale ak by sa to týkalo SNS, SMERu, alebo HZDS, tak by to samozrejme pravda nebola...No a na záver PLOX znamená toto.
-
tehla
jerichoo napísal:Tehla ak si volil Slotu a pritom ešte obviňuješ Radičovú a Mikloša z korupcie tak sa to ani neoplatí ďalej komentovať.
Vysvetlim ti svoju logiku a ano uvedomujem si, že Slota nie je žiaden anjelik, no pre mna je lepšia alternativa ako vieš kto. Ale predpokladal som, že smer dostane dostatočny počet hlasov, Mečiara som voliť nechcel, ostatne male strany bolo jasne, že sa nedostanú do parlamentu a pravicovú vládu som tiež nechcel. Takže ostavalo SNS, ktore malo dosť nizke preferencie a nebolo iste, či sa dostane do parlamentu, tak som volil ich. Konieckoncov, keby HZDS dostalo o 0,3% hlasov viac, tak by sme tu nemali Sorosovu vládu
keby dostalo HZDS o 0,3% hlasov viac, tak by na tom bolo uplne rovnako
http://app.statistics.sk/nrsr_2010/graf ... sp?lang=sk
ak by ale SNS dostalo o 2000 hlasov menej, bolo by tu lepsie
http://app.statistics.sk/nrsr_2010/graf ... sp?lang=sk
ak by ale SNS dostalo o 2000 hlasov menej, bolo by tu lepsie
-
tehla
Beardie – tak 0.7%, mal som v hlave ešte čislo z povolebnych prieskumov, ked v parlamente malo byť ešte aj SMK. Vy ma strašne chcete nachytať na hruškach, čo?
Trochu humoru, vulgarny Slota:
Ešte raz si to prečitaj a pouvažuj. Pre teba kydy, pre mna pravda. To je tiež len môj nazor, chapendes?seth82 napísal:Citujem ťa "Pre mňa kydy, pre niekoho pravda" - Ja prezentujem svoj názor a ty prezentuješ "pravdu"
Ved to priznal aj sam Sulik, že vela bolo takych, takže o čom?seth82 napísal:voliči tejto strany istotne nedávali prioritne svoje hlasy kvôli "huleniu a teplým".
Dzurinda, Bugar, Radičova, Mikloš, Sulik musia byť slušny občania len preto, že si pred verejnosťou davaju pozor na hubu? (Mimochodom od Sulika mi pred volbami došiel mail-chodte voliť, nevyebte sa na to, čo považujem tiež za vulgarne).seth82 napísal:Aj Slota, Fico a Mečiar sú neohrabaní a arogantní grobiani, pritom takto nečastujem všetkých ich voličov...
Trochu humoru, vulgarny Slota:
Kde som ja toto kritizoval? Divna dedukcia z tvojej stranyseth82 napísal:K tvojej otázke, že koho som volil - ty kritizuješ na nás to, že odmietame čítať, alebo že nečítame celé príspevky
Vidno, že niesi kresťan, čo dodaťseth82 napísal:som volil SAS (AKA huličov a homosexuálov, 40miliónov z BA a SUN).
Tvoja vec, a?seth82 napísal:Nežijem vo svete konšpirácií, neverím v ne, nesledujem, nepodporujem, nerozširujem ich, nepletiem všade paniku a židov a hlavne nemíňam svoj drahocenný voľný čas na takéto nezmysly, pretože mi to nijako neprospeje.
Peniaze, naš boh jediny, tak bež zarabať, načo diskutuješ?seth82 napísal:leží na citoch ľuďom, ktorí vo svojom voľnom čase nemajú čo robiť namiesto zarábania peňazí a zlepšovania svojej situácie závidia bohatým
a na to ako prišiel? žeby divna dedukcia?seth82 napísal:ale ak by sa to týkalo SNS, SMERu, alebo HZDS, tak by to samozrejme pravda nebola...
-
seth82
Darca
Takže mi chceš naznačiť, že ak by KSS propagovalo dekriminalizáciu marihuany, alebo registráciu teplých partnerstiev, tak by ich ľudia volili iba preto? Myslím, že každý uvedomelý volič si prečítal minimálne základný program strany, ktorú volil...
Ja som nepísal, že Dzurinda, Mikloš, Sulík a Radičová sú slušní občania, ale aspoň sa vedia správať. Mimochodom, neviem, čo ja s nimi mám, politici by mali viesť krajinu slušne, hlavne pri ich prezentácii na verejnosti.
Za to, že nie som kresťan, sa nehanbím. To akože fajčenie trávy je už aj v biblii? S homosexuálnymi partnerstvami nesúhlasím, to, že som volil SAS neznamená, že som súhlasil so všetkými bodmi ich programu.
Presne tak, to, že nežijem vo svete konšpirácií je moja vec, ty si však tvrdil, že v ňom žijem aj ja, citujem: "
Ale žiješ. Alebo možno ty žiješ na nejakom ružovom oblačiku, kde sa ťa nič netyka? " - takže to bola moja reakcia na tvoje tvrdenie.
Ja peniaze nezarábam, som nezamestnaný a na dovolenke (dávam to sem napriek tomu, že do toho ťa nič nie je), skončil som školu a užívam si. Zároveň ich mám dosť a nemôžem sa sťažovať, v každom prípade si nepochopil o čom píšem - narážal som na to, že niekto sa musí bohovsky nudiť, ak vymýšľa a propaguje také veci po nete, píše 20 stranové články a kuje také veci, že aj Stephen King je oproti nemu neškodný plyšový medviedik. A na to musí mať nejaký dôvod, ak si niekto myslí, že svet riadi zopár boháčov, tak nech na sebe popracuje, nech sa stane jedným z nich a už sa nebude musieť pajediť na Internetoch nad tým, ako majú všetko v rukách židia...
K tomu HZDS, SNS, atď. - bola to irónia, nabudúce použijem úvodzovky, alebo tag [irony][/irony].
Ja som nepísal, že Dzurinda, Mikloš, Sulík a Radičová sú slušní občania, ale aspoň sa vedia správať. Mimochodom, neviem, čo ja s nimi mám, politici by mali viesť krajinu slušne, hlavne pri ich prezentácii na verejnosti.
Za to, že nie som kresťan, sa nehanbím. To akože fajčenie trávy je už aj v biblii? S homosexuálnymi partnerstvami nesúhlasím, to, že som volil SAS neznamená, že som súhlasil so všetkými bodmi ich programu.
Presne tak, to, že nežijem vo svete konšpirácií je moja vec, ty si však tvrdil, že v ňom žijem aj ja, citujem: "
Ale žiješ. Alebo možno ty žiješ na nejakom ružovom oblačiku, kde sa ťa nič netyka? " - takže to bola moja reakcia na tvoje tvrdenie.
Ja peniaze nezarábam, som nezamestnaný a na dovolenke (dávam to sem napriek tomu, že do toho ťa nič nie je), skončil som školu a užívam si. Zároveň ich mám dosť a nemôžem sa sťažovať, v každom prípade si nepochopil o čom píšem - narážal som na to, že niekto sa musí bohovsky nudiť, ak vymýšľa a propaguje také veci po nete, píše 20 stranové články a kuje také veci, že aj Stephen King je oproti nemu neškodný plyšový medviedik. A na to musí mať nejaký dôvod, ak si niekto myslí, že svet riadi zopár boháčov, tak nech na sebe popracuje, nech sa stane jedným z nich a už sa nebude musieť pajediť na Internetoch nad tým, ako majú všetko v rukách židia...
K tomu HZDS, SNS, atď. - bola to irónia, nabudúce použijem úvodzovky, alebo tag [irony][/irony].
seth, ja poviem ze zid ma istu moc (nejdem az do takych extremov ze ovlada vsetko uplne presne koordinovane), len tvrdim ze isty a pomerne dost velky vplyv na chod sveta tato rasa ma co aj podlozim, napr: http://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mears ... rael-lobby Ty povies ze je to blbost a tomu neveris, samozrejme to nicim nepodlozis. Ja sa opytam preco? A tvoja odpoved je, lebo je to blbost. Toto ma velmi daleko od kvalitnej diskusie.
Co sa tyka hladaniu na googli a podobne, uz som sa stretol s podobnymi clankami napr pise o tom Krivosik ktoreho s uplnou lahkosou vyvrati aj obycajny amater na tomto fore.
Inak zidovsky rasizmus http://www.europskenarody.info/Zidovsky%20Rasizmus.html neni konspiracia
http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _4477.html
Rovnako neni konspiarcia ani ich vplyv vo svete vid link hore, alebo Saronove vyhlasenie citujem: "Len klud Ameriku mame pod kontrolou"
Takze snaz sa byt uz trochu konkretnejsi a vysvetli ci neveris vobec tomu ze zidia su zastupeny na veducich postoch vo vladach, alebo pripustas ze tam su ale neveris na nejake slobodomurarske spolky, satanske spolky, alebo neveris na zidovsky rasizmus, na ich skupinovu strategiu, na ich tipicku povahu atd atd. Pochop ze toto je strasne komplikovana tema ktora je vysvetlovana a podvana z roznych stran ci uz z politickeho presvedcenia alebo nabozenskeho zapricinenou s istym dlhotrvajucim historickym vyvojom, ktoru sa neda vyvratit len tak smahom ruky ze "je to blbost". Pochop ze konspiracie tiez vznikaju na zaklade niecoho alebo nejakej malej pravdy. V skutocnosti je konspiracia vykonstruovana z casti vseobecnej pravdy ktora je potom vykrystalizovana do obludnych rozmerov roznych nezmyslov konspiratorom ktoreho pohanaju jeho osobne pohnutky a presvedcenia. Konspiracia vytvorena z vymyslu sa velmi lachko vyvrati, napr ako ta tvoja spominana rozpravka (staci si najist autora rozpravky a jeho doznanie ze si to vymyslel), Kdezto pri zidovskej konspiracii to asi tak jednoduche nebude.
Co sa tyka hladaniu na googli a podobne, uz som sa stretol s podobnymi clankami napr pise o tom Krivosik ktoreho s uplnou lahkosou vyvrati aj obycajny amater na tomto fore.
Inak zidovsky rasizmus http://www.europskenarody.info/Zidovsky%20Rasizmus.html neni konspiracia
http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _4477.html
Rovnako neni konspiarcia ani ich vplyv vo svete vid link hore, alebo Saronove vyhlasenie citujem: "Len klud Ameriku mame pod kontrolou"
Takze snaz sa byt uz trochu konkretnejsi a vysvetli ci neveris vobec tomu ze zidia su zastupeny na veducich postoch vo vladach, alebo pripustas ze tam su ale neveris na nejake slobodomurarske spolky, satanske spolky, alebo neveris na zidovsky rasizmus, na ich skupinovu strategiu, na ich tipicku povahu atd atd. Pochop ze toto je strasne komplikovana tema ktora je vysvetlovana a podvana z roznych stran ci uz z politickeho presvedcenia alebo nabozenskeho zapricinenou s istym dlhotrvajucim historickym vyvojom, ktoru sa neda vyvratit len tak smahom ruky ze "je to blbost". Pochop ze konspiracie tiez vznikaju na zaklade niecoho alebo nejakej malej pravdy. V skutocnosti je konspiracia vykonstruovana z casti vseobecnej pravdy ktora je potom vykrystalizovana do obludnych rozmerov roznych nezmyslov konspiratorom ktoreho pohanaju jeho osobne pohnutky a presvedcenia. Konspiracia vytvorena z vymyslu sa velmi lachko vyvrati, napr ako ta tvoja spominana rozpravka (staci si najist autora rozpravky a jeho doznanie ze si to vymyslel), Kdezto pri zidovskej konspiracii to asi tak jednoduche nebude.
Židov spomínali všetci významní štátnici, myslietelia a čo ja ešte viem kto v histórii ale Seth ich vedomostne natoľko predstihol, že on jediný na celej planéte dokáže všetky ich "blbosti" jedným šmahom ruky vyvrátiť. Všetci ti tlieskame Seth! Možno ak budeš pekne pokračovať, raz budeš mať v Izraely bustu.
hodim sem dalsi platok od tych antislovakov sionsitov zidovskych pisalkov kapitalistov globalistov madarskych fasistov hehe
Obrana pred voľbami podpísala zmluvu za 60 miliónov eur
http://www.sme.sk/c/5435175/obrana-pred ... v-eur.html postavte sa aj na hlavu sraci cerveny.a karmujte ma znovu
Obrana pred voľbami podpísala zmluvu za 60 miliónov eur
http://www.sme.sk/c/5435175/obrana-pred ... v-eur.html postavte sa aj na hlavu sraci cerveny.a karmujte ma znovu
Je v tom ale rozdiel. Verejné financie sú povinní zverejniť koľko na čo sa použilo, je zákon o verejnom obstarávaní, mal by byť tender a sú povinní zverejňovať podrobnosti. V štátnom vlastenom podniku je to ale ináč. To je podnikateľský subjekt čo vlastní štát, tam už to môže byť ako sa s niekym dohodnú, obchodné tajomstvo, nikto nie je povinný zverejňovať nič, to je akciová spoločnosť nie nejaká štátna inštitúcia. Tam sa kradne oveľa ľahšie. Najlepší model podľa mňa je ako to spravili s SPP, 50%-50% štátu a súkromnej firme tak polka čistého zisku ostane štátu ako aj všetky dane zo zisku celého podniku a súkromný spoluvlastník nedovolí, aby sa to nevytunelovalo.COTHW napísal:To ale znamená, že nemáme v parlamente ani jednu stranu, ktorá je schopná viesť štátny podnik a pritom títo ľudia vedú náš štát. To je na zamyslenie.
-
seth82
Darca
kali520: a presne do tejto veci sa nechcem zapliesť, ešte by som s vami skončil v diskusii o sionizme a to mi fakt nechýba. Proste som si vyjadril svoj názor a hoci sa čudujem, že čo z toho máte, nič vám neberiem a beriem to. Nebudem tu vysvetľovať, prečo si myslím to, čo si myslím, pretože by sme znova skončili v bode jedna, mám na to dôvody, nič nik nekoná a nemyslí bezdôvodne...Neber to tak, že by som to všetko, celú tu diskusiu ignoroval, čítam každý tvoj aj iný príspevok a považujem to tu za slušnú a hutnú diskusiu, ale už tu aj tak trávim dosť času a po pridaní sa do takejto témy by som tu musel denne vypisovať roráty...
IvanSK: S tebou už odmietam diskutovať, pretože v tvojich príspevkoch používaš taktiku výberu, teda na konštruktívnu kritiku (napríklad v diskusii SAS vs. Kotlebova strana) neodpovedáš a na svoje prípadné odpovede si vyberáš to, čo je ti vhodné. Zároveň dokazuješ, že tvoje returny sa úrovňou podobajú na tie u detí zo základných škôl, vrátane toho, ktorý si predviedol práve teraz - píšeš o mne veci s trápnou snahou o iróniu, pričom to, čo píšeš zďaleka pravda nie je a nikde som také veci netvrdil. A ešte raz - ak si tak skvelý Slovák a nacionalista, prestaň przniť Slovenčinu, pretože mi z tých hrubiek až očičká krvácajú. A nie, so Židmi spoločné nič nemám, aby si si náhodou nenaskočil na nejaký vlastný výmysel a pokiaľ viem, v živote som sa so žiadnym Židom osobne nebavil. Tak prestaň tu mlžiť a GB2 School.
IvanSK: S tebou už odmietam diskutovať, pretože v tvojich príspevkoch používaš taktiku výberu, teda na konštruktívnu kritiku (napríklad v diskusii SAS vs. Kotlebova strana) neodpovedáš a na svoje prípadné odpovede si vyberáš to, čo je ti vhodné. Zároveň dokazuješ, že tvoje returny sa úrovňou podobajú na tie u detí zo základných škôl, vrátane toho, ktorý si predviedol práve teraz - píšeš o mne veci s trápnou snahou o iróniu, pričom to, čo píšeš zďaleka pravda nie je a nikde som také veci netvrdil. A ešte raz - ak si tak skvelý Slovák a nacionalista, prestaň przniť Slovenčinu, pretože mi z tých hrubiek až očičká krvácajú. A nie, so Židmi spoločné nič nemám, aby si si náhodou nenaskočil na nejaký vlastný výmysel a pokiaľ viem, v živote som sa so žiadnym Židom osobne nebavil. Tak prestaň tu mlžiť a GB2 School.
Nectal som tu diskusiu, ale podla hlasovania hodnotim ze tu je velmi vela bohatych ludi co namiesto vysokej skoly planuju hulit...
Preboha sak sa zobudte ! SaS to je strana na 4 roky presne ano ANO (ked si nan niektori vobec pamatate) presne ta ista modelova situacia - nove ksichty, vela slubov s reformami, a velke financne pozadie clenov na financovanie kampane...
Preboha sak sa zobudte ! SaS to je strana na 4 roky presne ano ANO (ked si nan niektori vobec pamatate) presne ta ista modelova situacia - nove ksichty, vela slubov s reformami, a velke financne pozadie clenov na financovanie kampane...
-
seth82
Darca
Ak by si si podrobne prečítal plány SAS, netrieskal by si tu takéto nezmysly, hlavne vzťah medzi odvodovým bonusom a spoplatnením školstva. A potom to dopadne takto, že tu niekto šíri fámy, mýty a legendy...
No ozrejmi mi to, budem len rad, ak mi preukazes opak toho co som napisal...
Aj tak 90% ludi co volilo tuto stranu nemaju ziadnu sajnu o politike, len su nadseni ze mohli 1x volit a "prispiet ku zmene"
Aj tak 90% ludi co volilo tuto stranu nemaju ziadnu sajnu o politike, len su nadseni ze mohli 1x volit a "prispiet ku zmene"
to plati pred starych co volia hranola
-
seth82
Darca
Freerider: skopírujem sem niečo z Bookface:
Ked sa spomina skolne, netreba zabudat ani na prioritu SaS - odvodovy bonus.
každý občan nad 15 rokov bude mať nárok na štátnu dávku vo výške 116 eur/mes. netto (v prípade že má vlastný príjem, zníženú o 10% vlastného príjmu).
Cize obcan sa sam slobodne rozhodne, ci tuto davku investuje do vzdelania alebo ju vyuzije inak.
detaily o bonuse: http://www.sulik.sk/index.php?section=6
BTW, prvýkrát som nevolil, nehlasoval som za húlenie, ani za teplých. Nevolím ako ovca, alebo štamgast z krčmy.
Ked sa spomina skolne, netreba zabudat ani na prioritu SaS - odvodovy bonus.
každý občan nad 15 rokov bude mať nárok na štátnu dávku vo výške 116 eur/mes. netto (v prípade že má vlastný príjem, zníženú o 10% vlastného príjmu).
Cize obcan sa sam slobodne rozhodne, ci tuto davku investuje do vzdelania alebo ju vyuzije inak.
detaily o bonuse: http://www.sulik.sk/index.php?section=6
BTW, prvýkrát som nevolil, nehlasoval som za húlenie, ani za teplých. Nevolím ako ovca, alebo štamgast z krčmy.