Prenos súborov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Prenos súborov

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Takže moja téma je každému asi jasná, problém nasledovný. Nemám prázdne DVD kde by som si vypálil hry ktoré som si stiahol na notebook. Čiže viem, že sa dá prenášať súbory cez kábel klasický ale neviem ako, nakoľko na noťasi je Vista a na mojom PC je XP-čko, dávnejšie som to robil s kamošom ale to bolo už pred rokmi a to sme si prenášali súbory cez obyčajný kábel kde boli obidve OS XP. Vedel by mi niekto poradiť kde vo Viste si nastavím prenos cez kábel?

To je klasika hej, že dám zdielať súbor (v mojom prímage .img súbor) na Viste, lenže keď prepojím PC kde to potom nájdem v XP? Poprípade by ste mi tu vedeli niekto napísať presný popis? Ešte z XP na XP by to šlo, ale vo Viste velké skúsenosti nemám, kvôli kritike ktorá na ňu bola podávané kvôli rýchlosti atď. nechcem to rozoberať. Za pomoc ďakujem.

K+ :wink:
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Prenos súborov

Príspevok od používateľa caesar1987 »

vo viste to je take ist.. nastavis ipcky, spojis kablom, das zdielat co potrebujes a na druhom pc stiahnes cez zdielane polozky.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Hej, nastav IPčky, to sa ti povie? Ako presne nastavím IP-čky? Vytvorím novú sieť a TCP/IP prepíšem na rovnaké alebo?
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

Vista :
192.168.1.1
255.255.255.0

XP :
192.168.1.2
255.255.255.0

vypni firewally, daj zdielať priečinok s hrami, otvor tento počítač na XP a hore do okna napíš \\192.168.1.1 a stlač ENTER (príp. miesta v sieti atď...) a kopíruj :)
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Napísať odpoveď