neviem ako to napravit :(((

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: neviem ako to napravit :(((

Príspevok od používateľa Fabo »

kiara u teba mi tu vadi jedna vec. Mozno to nie je celkom pravda, ale ja mam z teba taky pocit, ze si nahovaras ze len ty si pre neho ta jedina prava, a on ta miluje, len si to musi uvedomit. Co asi nie je tak cekom pravda...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Čo by som dal ja zato keby sa kvoli mne tak žena trápila... :smt017
Ehm, mne sa zase zdá nevieš čo chceš, lepšie povedané nevieš čo robiť. Raz píšeš že máme pravdu že necháš to tak, že ma smolu ak si to neuvedomil, a o par minút napíšeš že aj napriek naším radám o ňho budeš bojovať, ja si myslím že nie je o čo bojovať...
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

Janio: nic k tomu uz nieje treba dodat, presne
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kiara24 »

bojim sa toho,ze si raz budem vycitat,ze som nebojovala a nechala to len tak :(

//autoeditácia príspevku (22 Jún 2010, 20:16)
Janio: radsej ziadneho chlapa nemat,ako sa kvoli nemu trapit :( a bolo mi tak fajn slobodnej...naco som ja do toho zase liezla??:(

//autoeditácia príspevku (22 Jún 2010, 20:18)
Fabo: ja si nemyslim,ze som prenho ta prava...len je to fakt uzasny pocit,ked vas chalan kvoli tomuto pusti k vode..bez toho aby vam dal co i len sancu..v kazdej sa raz sklame..lebo neverim,ze mu uz ziadna nejakym sposobom neublizi
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

A čo keby ti to vyšlo, ale nebola by s sním šťastná a potom by si si zase vyčítala že si o neho zbytočne bojovola...
Tak a máš právdu, ale s tým nikto nikdy nič nesrpaví ani ty
A sama si aj odpovedáš že kvoli tomu ťa nechá, síce ty to neberieš ako niečo podstatné, no väčšinou to nasere. A ešte by ma zaujímalo čo je na ňom také úžasne. Povedal by som že velmi dobrý nie je kedže sa tak správa, takže je pekný, alebo bohatý :)

/ A záleži ako mu ubližíš, je iné keď mu napríklad nabúra auto ktoré ma velmi rád, alebo keď osoba ktorú ma rád (neviem) ho takýmto spôsobom "testuje" Nechcem ho obranovať, ale fakt to nasere každého a väčšinou to končí ako v tvojom prípade. Myslím že vo vzťahoch, "dôverujem, ale preverujem" neplatí ak chceš aby to bol šťastný koniec
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

ano je pekny a bohaty..ale to pre mna nic neznamena..my sme sa na zacitaku vobec nepoznali osobne,nikto z nas nevedel ako vyzerame,takze tu o vyzor vobec neide...a o peniaze uz ani nehovorim.,,(nemam pocit,ze by mi nieco z materialnych veci chybalo a ani nie som zatazena na peniaze,moj byvaly nemal ani auto ani nic a bola som s nim kvoli tomu,ze som ho lubila )
a preco by som s nim nemohla byt stasta?? b nevymenila by som teraz ani jednu minutu stravenu s nim..bolo mi uzasne,rozumeli sme si povahovo a mali spolocne nazory na zivot atd...

//autoeditácia príspevku (22 Jún 2010, 20:39)
a dochadza mi aj to,ze momentalne s tym nedokazem nic urobit,,,je to vsetko cerstve a chce to asi len cas...som trocha z toho zmetena a v soku,nemozem ani rozumne uvazovat a dalsi neunahleny krok uz nespravim :)
mizuno
Medium Star
Medium Star

tak ja to vidim uz len na poriadnu ozran party :lol:
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

aj ja :D normalne mam z toho prepinaky...idem sa asi zblaznit z toho..uz to viac riesit teraz nemozem,normalne mam nervy na male :D

//autoeditácia príspevku (22 Jún 2010, 20:47)
a este ked sa ta operacia nevydari,mozem si sama zamavat :(
mizuno
Medium Star
Medium Star

zober si ze ty to ako prezivaz, ake stavy mas a on to ma v pichi
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Tak prečo sa 50% manželstiev rozvádza ? A to každý pred stadbou vraví že svojho partnera pozná, a vuala je rozvod pretože, ten ju bije, ta ho pozvadza atď.... Nevieš aký je on aj keď si myslíš že máš ho prečítaného.

A zdá sa mi že ty z tým nemôžeš spraviť nič, si odkazana nato ako sa on vyspí a ako sa rozhodne. Ak by mal druhú frajerku tak by si mohla o neho bojovať, ale teraz proti čomu, alebo s kým chceš bojovať ? Čím viac budeš za ním chodiť s prosíkom tým viac sa bude cítiť že je niečo viac. Povec si sama čo môžeš spraviť ? Ospravedlnila a úprimne si to oľutovala už viac krát, a on stále nič... Mimochodom - Nemal by muž bojovať o ženu ? Či mi niečo ušlo a v dnešnej dobe sa to zmenilo ? (Ako pozerám, \nie len tvoj prípad\ tak áno)

A ešte o akú operáciu sa jedná ? Lepšie povedané čo by sa tým mohlo zmeniť, a ak si nevieš rady pošli mu linku na totu fórum, konkretnejšie do tejto témy, možno zmeni názor, ale možno pôjdeš ignore :D 8)

Edit: audiotrack - súhlasím :)
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

aj on mal raz take stavy, skoda,ze sa to otocilo na mna teraz :(
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

podľa mňa to už moc riešiš. Zajtra sa z toho vyspíš a zase budeš mať iné názory. Zmeníš ho tu denne 10x a stále o tom istom. Má táto téma vôbec ešte nejaký zmysel?
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

operacia kolena..ak sa nepodari,uz si nikdy nezahra futbal :(

//autoeditácia príspevku (22 Jún 2010, 21:01)
a este by som sa vam chcela podakovat za vase rady a nazory
mizuno
Medium Star
Medium Star

a hlavne tu nezabudnite napisat ze lock... po tolkych radach atd sa nielen ja chcem dozvediet vysledok :)
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

napisem hned ako sa nieco bude noveho diat :) dufam teda ,ze sa nieco udeje :(
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ako čo by sa malo diať, plánuješ niečo ? Jedine čo je možné keď ho nejaká sila osvieti :D
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

dostala som radu,netlacit nanho..tak toto mienim robit...snad ho zlost prejde cim skor :)
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

povedal som si ze sa v tejto teme uz nebudem vyjadrovat ked sme si s kiarou vymenili nicky na pokeci, lebo tam som to snou dlho riesil.
Ale neda mi to musim sa jej trocha zastat, tym ze tu prispieva, sa chce trochu vyrozpravat.
A dost tu nanu tlacite a utocite(myslim to vseobecne)
A on tiez nieje az taky hlupak ako sa to tu zda a ani ju neignoruje, komunikoval som s nim tak to mozem potvrdit.
Kiara nechaj to tu zatial otvorene a ked sa nieco zmeni das vsetky vediet,
o to iste prosim aj ostatnych nemylte ju teraz zbytocne, ma dost inych starosti okrem neho :-)
mizuno
Medium Star
Medium Star

tak aka je situacia?
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

dobra otazka :) ja sama neviem, ako ja uz fakt neviem co si mam mysliet,asi si zo mna ten chlapec robi dobry den alebo co :D..niekedy sa neozve vobec,mam pocit,ze ma len ignoruje nic viac..dnes sme napr. volali..sa ho pytam co sa s nim deje,preco ta ignoracia? a on nic, pohodickaaa,vysmiaty...ako keby sa nic nedialo...no chapete?? lebo ja nie..a este stale sme sa nestretli ( ako ja necakam,ze dojde za mnou,ved preco by aj mal chodit,ved ja som ta co urobila chybu,tak je to na mne-urcite tak rozmysla:( ) a cakala som kedy to stretko navrhne on sam..ale to sa este nacakam pri tej jeho tvrdohlavosti...asi to budem musiet zobrat vsetko do vlastnych ruk...nic ine mi neostava,pripadam si ako keby som cakala na smrt :(
Napísať odpoveď