• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Chesterka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: • AirSoft •

Príspevok od používateľa Chesterka »

Cuss. Chcem sa spýtať že koľko výstrelov vydrží baterka mini type NiCd 8,4V 1200mAh na jedno nabitie a ako dlho sa bude nabíjať. Dakujem
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

innit - určite ber tú lacnejšiu. Je v nej "len" 120 pružina, za čo sa ti poďakuje tvoj mechabox dlhou životnosťou. Narvať 130pružinu do mechaboxu verzie 2 (drahšia zbraň čo si linkoval) je síce možné, no musíš strieľať výlučne LEN na semi a modliť sa, aby ti to neprasklo (alebo rátať s tým, že ti to po čase odíde a kúpiť nový mech...).

Záver: kúp tú lacnejšiu, poďakujú sa ti aj tvoji protihráči (si len začiatočník predpokladám a dať ti do rúk zbraň s 500fps by nebolo rozumné, nehnevaj sa) a samotná výdrž mechaboxu bude vyššia. Nezabudni tam dať mosfet!
S fps = 420-450 budeš mať mierne nadpriemernú zbraň s dobrou životnosťou a ak sa k nej nebudeš chovať ako prasa, dlho ti vydrží.

Chester: 1200mAh ti vydrží velice približne 1000-1200 výstrelov, rátaj skôr s 1000výstrelmi.
Dĺžka nabíjania: (kapacita baterky*1.4 )/nabíjací prúd (ten nájdeš napísaný na nabíjačke ako output, býva okolo 200-500mA). Výsledok vyjde v hodinách.
MasifBEATs
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MasifBEATs »

Ahojte , kupil som si nove AK 74 ( konecne ) a je tu taky problem , rozbalim to , vsetko ok , chyti do ruky a co nevidim ? vypadne PUPČEK co sklapa a odklapa pazbu , odpadol ( resp. odlomil sa ) a to som len vytiahol ? a teraz co ? stale sa mi pazba hybe .. tak som to zalepil , pazba v klude ale jak som ju chcel sklopit tak sa to zas odjebalo prec ... a teraz neviem co mam robit , zalepit to sekundakom uplne , ze ju budem mat stale odklopenu ?! alebo co ? taka kvalita jaj ... za 150 € ... ale aspom to mohlo vydrzat inak vsetko v pohode , a ZAJTRA JE velka AKCIA dpc ... prikladam vam aj obrazok , jak je pazba , tak na pravo od toho , resp. nad chytadlom zadnym ( ciernym ) su dva pupceky , a pravy je v prdeli ... dik za rady ...

//autoeditácia príspevku (21 Máj 2010, 22:06)
http://www.facebook.com/pages/GPS-Gde-p ... 0102506513

tu je foto lebo mi nejde dat foto
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

ten diel odchadza casto,
na asmorave sa da kupit relativne lacno
MasifBEATs
Zablokovaný
Zablokovaný

som na tej AS MORAVE , a pod cim to najdem ? pod nahradnymi dielmi a co ? loziska alebo co ? presne info PROSIM TA ...
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

janci875
Novice
Novice

Re: • AirSoft •zbrane

Príspevok od používateľa janci875 »

nazdar ak by mi niketo mohol poradit??...chcem si kupit nejaky kratky manual TM CZ75 alebo TM PC356 ...som uplny zaciatocnik takze ktory by ste mi odporicili?? diky
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

určite nie manuál. Aký máš rozpočet, s kým a v akom prostredí budeš hrávať?
janci875
Novice
Novice

ja som zaciatocnik a toto by bola moja prva zbran...az tak do toho nechcem investovat ..aspon zatial nie ! urcite v budove! aa co teda radsej elektriku cii?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Keď si rezolútne rozhodnutný pre CQB (a máš ho aj kde reálne hrať), tak si zisti, čo používajú tvoji protihráči (v CQB sa dá použiť aj manuál - napríklad v Tronete sa robia manual only akcie), lebo s manuálom proti elektrikám ťa to bude stáť veľa trpezlivosti a používania taktiky (čo nie každý začiatočník má a chce cvičiť). Všeobecne je na CQB slušná krátka elektrika rady MP5, G36c alebo fuj škaredá P90 :D Nezabudni, že je dobrým zvykom mať cqb limit 350fps. Napíš cenu a poradíme.
janci875
Novice
Novice

ja myslim ze na zaciatok ten manual uplne staci ...ale sa newiem rozhodnut medzi modelom TM CZ75 alebo TM PC356 ...ktoru by ste si zobrali vy keby ze !?? :smt059
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

To máš úplne ale úplne jedno. Krátky manuál od TM vyberaj podľa toho, ktorý ti lepšie sadne do ruky. Jedine socom má o trochu vyšší výkon, no je to veľká kráva, všetky ostatné majú prakticky rovnaké vlastnosti.

Ak chceš radu, kukni radšej inzeráty na wargames a inde a kúp použitý plyňák (napríklad aj tú čezetu, ale v plyne od TM) buď od TM (ideál) alebo od Army. Vyhni sa AEP a podobným nezmyslom. Plyňák je na začiatok už uchádzajúci a neskôr ho využiješ ako záložku.
janci875
Novice
Novice

ok teda ...diky moc zatial...skusim este popozerat a uwidim co !
AK47
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa AK47 »

janci875 napísal:ok teda ...diky moc zatial...skusim este popozerat a uwidim co !
Nejaké inzeráty na airsoftové zbrane a výstroj nájdeš aj tu: Airsoft na ArmyBazar.eu
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skvido »

pozeral som sa na motor a niak to v nutry iskrii ,nic som s tim nerobil tak neviem ci je to v poriadku alebo neco s tym je
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

je to v poriadku, nemusis sa bat
MasifBEATs
Zablokovaný
Zablokovaný

Neviete kde by so msi na e-shope mohol objednat mieritko na AK 74 od DBoys ? Mieritko to na konci na hlavni , ta palicka mala ... sa m ito stratilo ... odsrobovalo z tadial ... pls link ... diky ... lebo do vikendu by som to rad mal doma .
marek.zavadsky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marek.zavadsky »

Ahoj,chcem poprosit o radu.
ake su zbrane od firmy CYMA? konkretne MP5-J oznacenie CM023 a SIG552 oznacenie CM020.
Za radu vopred dakujem
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

neviete kde by som nasiel navod ako rozobrat G36??konkretne tento typ: //obrázky do prílohy
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

TeaPack - keďže je to tvoj prvý príspevok a ja mám dobrú náladu, prezradím ti tajomstvo:

kukni na toto: http://www.mechbox.com/g36/g36c-disassembly.html najprv tam pôjdu nejaké prihlúple reklamy a potom bude návod na rozborku TM G36C. Ako už iste vieš (ak nevieš, tak sa rýchlo douč!), zbrane rady G36 (teda c, k, e) sa líšia len dĺžkou hlavne, pažby a predpažbia. Rozoberajú sa rovnako.
Napísať odpoveď