• AirSoft •
-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: • AirSoft •
Cuss. Chcem sa spýtať že koľko výstrelov vydrží baterka mini type NiCd 8,4V 1200mAh na jedno nabitie a ako dlho sa bude nabíjať. Dakujem
-
Stoporko
VIP
innit - určite ber tú lacnejšiu. Je v nej "len" 120 pružina, za čo sa ti poďakuje tvoj mechabox dlhou životnosťou. Narvať 130pružinu do mechaboxu verzie 2 (drahšia zbraň čo si linkoval) je síce možné, no musíš strieľať výlučne LEN na semi a modliť sa, aby ti to neprasklo (alebo rátať s tým, že ti to po čase odíde a kúpiť nový mech...).
Záver: kúp tú lacnejšiu, poďakujú sa ti aj tvoji protihráči (si len začiatočník predpokladám a dať ti do rúk zbraň s 500fps by nebolo rozumné, nehnevaj sa) a samotná výdrž mechaboxu bude vyššia. Nezabudni tam dať mosfet!
S fps = 420-450 budeš mať mierne nadpriemernú zbraň s dobrou životnosťou a ak sa k nej nebudeš chovať ako prasa, dlho ti vydrží.
Chester: 1200mAh ti vydrží velice približne 1000-1200 výstrelov, rátaj skôr s 1000výstrelmi.
Dĺžka nabíjania: (kapacita baterky*1.4 )/nabíjací prúd (ten nájdeš napísaný na nabíjačke ako output, býva okolo 200-500mA). Výsledok vyjde v hodinách.
Záver: kúp tú lacnejšiu, poďakujú sa ti aj tvoji protihráči (si len začiatočník predpokladám a dať ti do rúk zbraň s 500fps by nebolo rozumné, nehnevaj sa) a samotná výdrž mechaboxu bude vyššia. Nezabudni tam dať mosfet!
S fps = 420-450 budeš mať mierne nadpriemernú zbraň s dobrou životnosťou a ak sa k nej nebudeš chovať ako prasa, dlho ti vydrží.
Chester: 1200mAh ti vydrží velice približne 1000-1200 výstrelov, rátaj skôr s 1000výstrelmi.
Dĺžka nabíjania: (kapacita baterky*1.4 )/nabíjací prúd (ten nájdeš napísaný na nabíjačke ako output, býva okolo 200-500mA). Výsledok vyjde v hodinách.
-
MasifBEATs
Zablokovaný
Ahojte , kupil som si nove AK 74 ( konecne ) a je tu taky problem , rozbalim to , vsetko ok , chyti do ruky a co nevidim ? vypadne PUPČEK co sklapa a odklapa pazbu , odpadol ( resp. odlomil sa ) a to som len vytiahol ? a teraz co ? stale sa mi pazba hybe .. tak som to zalepil , pazba v klude ale jak som ju chcel sklopit tak sa to zas odjebalo prec ... a teraz neviem co mam robit , zalepit to sekundakom uplne , ze ju budem mat stale odklopenu ?! alebo co ? taka kvalita jaj ... za 150 € ... ale aspom to mohlo vydrzat inak vsetko v pohode , a ZAJTRA JE velka AKCIA dpc ... prikladam vam aj obrazok , jak je pazba , tak na pravo od toho , resp. nad chytadlom zadnym ( ciernym ) su dva pupceky , a pravy je v prdeli ... dik za rady ...
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2010, 22:06)
http://www.facebook.com/pages/GPS-Gde-p ... 0102506513
tu je foto lebo mi nejde dat foto
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2010, 22:06)
http://www.facebook.com/pages/GPS-Gde-p ... 0102506513
tu je foto lebo mi nejde dat foto
-
iwo1222
Medium Star
ten diel odchadza casto,
na asmorave sa da kupit relativne lacno
na asmorave sa da kupit relativne lacno
-
MasifBEATs
Zablokovaný
som na tej AS MORAVE , a pod cim to najdem ? pod nahradnymi dielmi a co ? loziska alebo co ? presne info PROSIM TA ...
Re: • AirSoft •zbrane
nazdar ak by mi niketo mohol poradit??...chcem si kupit nejaky kratky manual TM CZ75 alebo TM PC356 ...som uplny zaciatocnik takze ktory by ste mi odporicili?? diky
-
Stoporko
VIP
určite nie manuál. Aký máš rozpočet, s kým a v akom prostredí budeš hrávať?
ja som zaciatocnik a toto by bola moja prva zbran...az tak do toho nechcem investovat ..aspon zatial nie ! urcite v budove! aa co teda radsej elektriku cii?
-
Stoporko
VIP
Keď si rezolútne rozhodnutný pre CQB (a máš ho aj kde reálne hrať), tak si zisti, čo používajú tvoji protihráči (v CQB sa dá použiť aj manuál - napríklad v Tronete sa robia manual only akcie), lebo s manuálom proti elektrikám ťa to bude stáť veľa trpezlivosti a používania taktiky (čo nie každý začiatočník má a chce cvičiť). Všeobecne je na CQB slušná krátka elektrika rady MP5, G36c alebo fuj škaredá P90
Nezabudni, že je dobrým zvykom mať cqb limit 350fps. Napíš cenu a poradíme.
ja myslim ze na zaciatok ten manual uplne staci ...ale sa newiem rozhodnut medzi modelom TM CZ75 alebo TM PC356 ...ktoru by ste si zobrali vy keby ze !?? 
-
Stoporko
VIP
To máš úplne ale úplne jedno. Krátky manuál od TM vyberaj podľa toho, ktorý ti lepšie sadne do ruky. Jedine socom má o trochu vyšší výkon, no je to veľká kráva, všetky ostatné majú prakticky rovnaké vlastnosti.
Ak chceš radu, kukni radšej inzeráty na wargames a inde a kúp použitý plyňák (napríklad aj tú čezetu, ale v plyne od TM) buď od TM (ideál) alebo od Army. Vyhni sa AEP a podobným nezmyslom. Plyňák je na začiatok už uchádzajúci a neskôr ho využiješ ako záložku.
Ak chceš radu, kukni radšej inzeráty na wargames a inde a kúp použitý plyňák (napríklad aj tú čezetu, ale v plyne od TM) buď od TM (ideál) alebo od Army. Vyhni sa AEP a podobným nezmyslom. Plyňák je na začiatok už uchádzajúci a neskôr ho využiješ ako záložku.
ok teda ...diky moc zatial...skusim este popozerat a uwidim co !
Nejaké inzeráty na airsoftové zbrane a výstroj nájdeš aj tu: Airsoft na ArmyBazar.eujanci875 napísal:ok teda ...diky moc zatial...skusim este popozerat a uwidim co !
pozeral som sa na motor a niak to v nutry iskrii ,nic som s tim nerobil tak neviem ci je to v poriadku alebo neco s tym je
-
iwo1222
Medium Star
je to v poriadku, nemusis sa bat
-
MasifBEATs
Zablokovaný
Neviete kde by so msi na e-shope mohol objednat mieritko na AK 74 od DBoys ? Mieritko to na konci na hlavni , ta palicka mala ... sa m ito stratilo ... odsrobovalo z tadial ... pls link ... diky ... lebo do vikendu by som to rad mal doma .
-
marek.zavadsky
Novice
Ahoj,chcem poprosit o radu.
ake su zbrane od firmy CYMA? konkretne MP5-J oznacenie CM023 a SIG552 oznacenie CM020.
Za radu vopred dakujem
ake su zbrane od firmy CYMA? konkretne MP5-J oznacenie CM023 a SIG552 oznacenie CM020.
Za radu vopred dakujem
neviete kde by som nasiel navod ako rozobrat G36??konkretne tento typ: //obrázky do prílohy
-
Stoporko
VIP
TeaPack - keďže je to tvoj prvý príspevok a ja mám dobrú náladu, prezradím ti tajomstvo:
kukni na toto: http://www.mechbox.com/g36/g36c-disassembly.html najprv tam pôjdu nejaké prihlúple reklamy a potom bude návod na rozborku TM G36C. Ako už iste vieš (ak nevieš, tak sa rýchlo douč!), zbrane rady G36 (teda c, k, e) sa líšia len dĺžkou hlavne, pažby a predpažbia. Rozoberajú sa rovnako.
kukni na toto: http://www.mechbox.com/g36/g36c-disassembly.html najprv tam pôjdu nejaké prihlúple reklamy a potom bude návod na rozborku TM G36C. Ako už iste vieš (ak nevieš, tak sa rýchlo douč!), zbrane rady G36 (teda c, k, e) sa líšia len dĺžkou hlavne, pažby a predpažbia. Rozoberajú sa rovnako.