Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa Drago »

Uz je, no hned nebolo, tak som sa zlakol :) fachci to pekne, PDF aj e-books .. dokonca Winnie The Pooh zdarma ;D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Takze vyzera to tak ze mame unlock na iOS 4:
http://www.iphonehacks.com/2010/06/ipho ... os-30.html
Kebyze to tu niekto skusi, mohol by sa podelit o vysledok.
Este by ma zaujimalo ze ti co si uz nahodili iOS4, aky mate baseband ?

//edit: tak najprv treba este pockat na JB, bez cydie sa nepohneme.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Pre tych, co maju iPhone prvej generacie (ak uz nie som sam, kedze Seth chcel robit upgrade na novy telefon ak sa nemylim), na xsellize je modifikovany FW pridavajuci funkcie iOS 4 (wallpaper, nove ikony) a 3GS (voice control, MMS) http://xsellize.com/topic/70190-iphone- ... -features/
Ja momentalne nemam na experimentovanie cas a ani internetovy limit (priblizne 100 MB mi zvysilo :P ), ale neskor to urcite odskusam.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

co pouzivate na backup aplicacii zo Cydie? je taky updatovy cas a zapisvoat si ake veci mam poinstalovane cez Cydiu ma velmi nelaka...
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

rochedo napísal:Takze vyzera to tak ze mame unlock na iOS 4:
http://www.iphonehacks.com/2010/06/ipho ... os-30.html
Kebyze to tu niekto skusi, mohol by sa podelit o vysledok.
Este by ma zaujimalo ze ti co si uz nahodili iOS4, aky mate baseband ?

//edit: tak najprv treba este pockat na JB, bez cydie sa nepohneme.
no podla

Kód: Vybrať všetko

http://www.iphonedownloadblog.com/2010/06/21/jailbreak-iphone-3g-on-ios-4-with-redsn0w/

je aj unlock aj jailbreak ale len na 3G
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Mam iPhone 3G. iOS4

Unlock je funkcny, spravil som upgrade bez custom firmware, baseband mam 5.13.xx ..
Jailbreak je funkcny, IBA pre iPhone 3G, Touch 2G .. redsn0w, cydia ide, no je mierne zabugovana a pretazena.

Dal som on multitasking i wallpaper no pri 128MB RAM to nie je moc vyhra.

Co som si vsimol velmi rychlo: multitasking, wallpaper, pocitanie znakov sms, zoom fotoaparat, zmenene ikonky a drobne upravy v nastaveniach.
Na spoluziakovom iPod Touch 3G to bezi strasne svizne a rychlo.

To je asi vsetko.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

neviete ako je to s JB pre iPod touch 3G 8GB - keďže je to vlastne to isté ako 2G? Ide to?
jackb
Redeemer
Redeemer

mno asi pockam na limera1n, ja som lenivy :)
kuno
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kuno »

živote by som nedal tolko za takto vybavený mobil...každý kto si chce kupit kvalitný bobil ktorý aj naozaj niečo vie si toto určite nevyberie ...už za polovičné ceny sa dá nájsť x-krát lepšie vybavený telefón a ten foták čo to má no škoda reči ... nevedia čo je zaostrovanie alebo dioda, mms, roztriediť ludí do skupín tiež nič, multitaskinkg tiež nie je, senzor svetelných podmienok, ...proste ak cem mobil ukazovat tak je fajn ale ak cem za svoje peniaze funkčnosť tak iPhone určite NIE
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

5mpx fotak, LED dioda, autofocus, multitasking, senzor svetelnych podmienok aj mms - vsetko ci si vymenoval iPhone ma, cize si teraz riadne vyfailoval :) (samozrejme bez Jailbreaku)
jackb
Redeemer
Redeemer

sa tu namnozili iPhone hateri... a vsetci budu ako ja pred 2 rokmi... :oops:
Nyssow
Darca
Darca

Fuha, tak nakoniec som vypol i multitasking i wallpaper. Wallpaper je spraveny inak ako vo Winterboard-e a je viac narocny na RAM (odlesky, animacky, atd.)..

Niekde som cital ako je to pomale na iPhone 3G / Touch 2G (3G 8GB). Je zjavne cas na prechod, kedze na vyssich generaciach to ide krasne, nehovoriac o iPhone 4 (1GHz, asi 512MB RAM .. cim by bol vykonnejsi ako iPad)..
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

kuno napísal:živote by som nedal tolko za takto vybavený mobil...každý kto si chce kupit kvalitný bobil ktorý aj naozaj niečo vie si toto určite nevyberie ...už za polovičné ceny sa dá nájsť x-krát lepšie vybavený telefón a ten foták čo to má no škoda reči ... nevedia čo je zaostrovanie alebo dioda, mms, roztriediť ludí do skupín tiež nič, multitaskinkg tiež nie je, senzor svetelných podmienok, ...proste ak cem mobil ukazovat tak je fajn ale ak cem za svoje peniaze funkčnosť tak iPhone určite NIE
ty si tiež jeden z tých, ktroý v živote nevideli iPhone a si natoľko lenivý, že by si si o tom niečo naštudoval. Takže skôr ako napíšeš nejakú somarinu, tak si najskôr zisti o čom píšeš. Pre tvoju informáciu nový iPhone má už všetko to, čo si napísal.
jackb
Redeemer
Redeemer

a ak by nahodou nieco z toho softwareovo nepodporoval teraz do roka to na 200% bude vediet, bez toho aby bolo nutne si kupit ine zariadenie, co by u takej Nokie nehrozilo... a o upgrade FW ani nevravim...
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

iPhone 3G + iOS 4 + JB + unlock ...uspesne, akurat ze nemam podporu MMS (pisal som sem uz predtym, ked som mal 3.1.2 a uz tam som to z neznamych pricin nemal...)
...co sa tyka rychlosti, mam aj multitasking aj wallpaper a mam pocit, ze to ide o kusok sviznejsie ako ked som mal 3.1.2

iPhone 3GS +iOS4 ...neuspesne --> nemam spat kontakty, kalendar, data v aplikaciach... proste takmer nic len hudba, fotky a par apps... vypisalo mi to chybu 3194, skusal som nahodit naspat 3.1.3 a skoncilo to rovnakou chybou 3194 ...ma niekto podobne skusenosti, pripadne napad, ako to riesit??
Nyssow
Darca
Darca

Rozebraný iPhone 4: 512 MB RAM, 1 GHz CPU a 1420 mAh baterie

http://smartmania.mobilmania.cz/forum/v ... 13&t=19768

Vykonnejsi ako iPad.
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

OrangeSn0w: mam tiez 3G 16GB orange .. velmi ma laka prejst na OS 4 ked uz je aj jailbreak nan..Pocitil si dake zlepsenie popripade zrychlenie od 3.1.3 a tie kontakty sa daju dako nahrat nazad ? lebo nerad by som o ne prisiel .. popripade ako by som ich vedel zalohovat...
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

patex : na zalohu kontaktov + sms pouzivam navod z iphone.cz -> http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=12368 len namiesto WinSCP pouzivam plugin T-Pot do Total Commandra, samozrejme potrebny Jailbreak

Nemohli by ste niekto kto mate MAC a iP3GS uploadnut Custom FW z najnovsieho PwnageTool 4.01? Alebo sem (prip SS) hodit link z nejakeho overeneho zdroja? Vdaka
Nyssow
Darca
Darca

patex napísal:OrangeSn0w: mam tiez 3G 16GB orange .. velmi ma laka prejst na OS 4 ked uz je aj jailbreak nan..Pocitil si dake zlepsenie popripade zrychlenie od 3.1.3 a tie kontakty sa daju dako nahrat nazad ? lebo nerad by som o ne prisiel .. popripade ako by som ich vedel zalohovat...
Kontakty mam zalohovane cez iTunes (9.2), sync cez Windows Contacts (Windows 7), no je tam aj vela inych moznosti napr. cez Outlook.

Rychlost je asi taka ista, subjektivne. Samozrejme bez multitasking a wallpaper. Otazne je co ti, ale prida iOS4 potom. Co ja som nasiel folders, zoom fotoaparat, upravena email app.

Jailbreak i unlock je v pohode funkcny.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Wallpaper v iOS 4 je skutocne iny, v Apple si vsimli, ze ked tam daju ciste iba obrazok tak to casto vyzera hnusne, alebo sa zle citaju popisy ikon. Preto tam dali tie efekty a preto 3G nedali moznost zmenit wallpaper.

Ale vyvolalo to riadnu vlnu nevole od "expertov na vsetko", staci si kuknut komenty na gizmodo.
Napísať odpoveď