Voľby 2010

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

Hlasovanie ukončené 12 jún 2010, 22:08

KDH
9
4%
ĽS-HZDS
3
1%
Most-Híd
13
5%
SaS
100
39%
SDKÚ-DS
43
17%
SNS
4
2%
Smer-SD
20
8%
SMK-MKP
1
0%
Inú
33
13%
Nepôjdem voliť
28
11%

Celkom hlasov: 254

FR33RIDER
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Voľby 2010

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

To mi chces povedat ze stat bude len tak kazdemu rozdavat peniaze ? Vsak to je este vacsia utopia nez ficov socialny stat...

Inac tym prvovolicom som nemyslel teba ale vseobecne, najma moje okolie co vidim na vlastne oci...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tá utópia si vyslúžila obdiv a hlavne si niečo prečítaj o Miltonovi Friedmanovi (to ma možno niekto napadne vďaka jeho pôvodu, ale to prežijem)...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Obdiv ? akoze odkial chcu brat tolko penazi ked uz teraz sa stat topi v dlhoch ? Ja to vidim tak ze skoncime jak Grecko :D

No ja si schvalne precitam tu filozofiu ale pochybujem ze tuna moze neco fungovat po vzore zapadu... Ani nehovorim kolkokrat sa tu uz taky zivot spominal...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Fico moze plakat a robit "tvrdu" opoziciu kolko chce =) .. kontroverzne temy ako registrovane partnerstva, dekriminalizacia marihuany, ci Vatikanska zmluva, zmluva o vyhrade vo svedomi atd. sa ani nedostali do programoveho vyhlasenia vlady, lebo sa na tom nedohodli .. nice :)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

kali520 napísal:Chapem ze Ivan tam iste veci zle pochopil s tym Slotom a trianonom, ale oznacit ho koli takejto malichernosti za klamara a sa tu certit na pol strany, nehnevaj sa ale pride mi to dost smiesne hlavne ked je to od teba.
Ak ma opakovane, klamlivo a nezmyselne označí za extrémistu a revizionistu po tom čo som mu jasne, opakovane a dôrazne vysvetlil ako boli moje slová myslené, si myslím, že to nebola neprimeraná reakcia. Zvlášť keď jedným dychom dokáže obhajovať ľudí, ktorí evidentne ožobračili tento národ a za ktorých budeme splácať krvopotne dlhy.

//autoeditácia príspevku (23 Jún 2010, 1:29)

Apropo, čo sa stalo s tým rozkódovaným Mečiarovým CD? Už sú to dobré dva roky a aj po voľbách je, vari už otec Mečiar nič nepovedia?

http://www.sme.sk/c/3935863/meciar-ma-r ... ne-cd.html
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

FR33RIDER napísal:No ozrejmi mi to, budem len rad, ak mi preukazes opak toho co som napisal...

Aj tak 90% ludi co volilo tuto stranu nemaju ziadnu sajnu o politike, len su nadseni ze mohli 1x volit a "prispiet ku zmene"
No veď vidno že ty sám nemáš šajnu, keď tu píšeš takéto sprostosti...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zo skupiny SaS na Facebooku pred par minutami: Sloboda a Solidarita dáva na známosť, že dnes došlo k dohode na programových tézach. Je to oveľa dôležitejšie ako sa môže zdať na prvý pohľad. V krátkosti: Nebudú Vatikánske zmluvy, nebude dekriminalizácia a registrované partnerstvá. Bude Odvodový bonus, dikusia o odluke cirkvi a ZBAVIME SA FICA

Nebude Vatikánska zmluva, ani dekriminalizácia marihuany
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko: mna to neprekvapuje, na Facebooku sa vela ludi rozculovalo, ze ich oklamali, ale ja nechapem ako si mohli mysliet, ze v koalicii s SDKU a KDH by nieco take dokazali presadit. Sulik uz pred volbami spominal, ze to je hlavne profilovanie postojov strany a nie veci ktore by mohli presadit v prvom volebnom obdobi. Tiez povedal ze ich prvoradymi cielmi su ekonomicke body programu a tie presadili aspon v urcitej miere, cize z mojej strany je zatial spokojnost.
Tiez nechapem tu logiku ludi, ktori si myslia, ze strana s 12% by mohla presadit cely svoj program.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Sulik odfajčil svojich voličov ako jointa. Podobne KDH-ci svojich, nepresadili v programe nič z kresťanskej agendy. Cele to profilovanie strán je len "šikovný" marketingový oblbovák. Sľuby sa sľubuju, blazni sa raduju a politici ryžuju.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ja zas nechapem ludi, ktori volia stranu (v tomto pripade SaS) na zaklade jedneho, ci dvoch bodov v programe omg ..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som vam to SaS hovoril... :wink:
a dalsia vec je, ze co nie je v programe sa aj tak moze vytiahnut...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tehla napísal:Sulik odfajčil svojich voličov ako jointa. Podobne KDH-ci svojich, nepresadili v programe nič z kresťanskej agendy. Cele to profilovanie strán je len "šikovný" marketingový oblbovák. Sľuby sa sľubuju, blazni sa raduju a politici ryžuju.
ano, vieme, "byt pre kazdu slovensku rodinu", tiez im to vycitas?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

hojko napísal:dikusia o odluke cirkvi
s KDH a SDKU to je urcite realne :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

beardie napísal:
ano, vieme, "byt pre kazdu slovensku rodinu", tiez im to vycitas?
Pripadne odskodnenie klientov nebankoviek, dialnica do Kosic,...
V podstate staci citat program Smeru pekne po poradi, pretoze oni okrem rozkradania nespravili ziadne vyrazne zmeny...a ano - zrusili 20 Sk poplatok u lekara a previedli kontinualne zvysovanie dochodkov do 13teho dochodku, fakt uzasne.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

A aby toho nebolo málo, klamstvá boli zasa potvrdené, stačí si pozrieť zo záznamu diskusiu z piatka pred voľbami, kde sa Fico s Mečiarom dušovali-bohovali, že deficit nebude zakrista vyšší ako 5,5 percenta. No a holt, je vyšší o celkom dosť.
http://ekonomika.sme.sk/c/5435783/pocia ... noval.html

Čo sa týka SAS -už som to tu písal sto krát a napíšem znova - aspoň mierne uvedomelí voliči ich nevolili kvôli jedinému, alebo dvom bodom z programu, volili ich aj pre niečo iné. Je krásne, ak tu niekto vyťahuje, čo strana, ktorá skončila na 3. mieste vo voľbách, nesplní, pričom strany, ktoré 4 roky vládli prakticky neobmedzene, nespravili okrem masívneho rozkrádania absolútne NIČ. A ešte odporúčam aj pozrieť si včerajší (Utorok, 22.6) spot z TV Narkóza, v ktorom znovu usvedčili našeho slávneho ministra obrany (Jaroslav Baška zo SMERu, samozrejme) z klamstva, keď tajne podpísal zmluvy za MOKIS za 60 miliónov EUR (1,81 miliardy SKK za maximálnu PÍČOVINU, nie aby to dali na povodne, na ktoré chcel Ficko strhnúť z povolebných dotácií pre strany), odporúčam sledovať až do konca, kde si sám serie do huby.
http://video.markiza.sk/archiv-tv-marki ... viny/44020 (Príspevok číslo 5)
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

GothaR napísal:hojko: mna to neprekvapuje, na Facebooku sa vela ludi rozculovalo, ze ich oklamali, ale ja nechapem ako si mohli mysliet, ze v koalicii s SDKU a KDH by nieco take dokazali presadit. Sulik uz pred volbami spominal, ze to je hlavne profilovanie postojov strany a nie veci ktore by mohli presadit v prvom volebnom obdobi. Tiez povedal ze ich prvoradymi cielmi su ekonomicke body programu a tie presadili aspon v urcitej miere, cize z mojej strany je zatial spokojnost.
Tiez nechapem tu logiku ludi, ktori si myslia, ze strana s 12% by mohla presadit cely svoj program.
ja si myslim ze hlavny cielom bolo hranola odstavit od koryta kazdy slubuje aj vam sef sluboval v praci polrocne odmeny.aj obama sluboval stiahnut hned vojakov z iraku :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

citizen: A co Kongres, na ten si zabudol??? Pozri sem: Americký Kongres zamietol stiahnutie vojakov z Afganistanu

Mozno si si citizen nevsimol, ale ludia nemaju zaujem s tebou diskutovat, pretoze to co pises je smiesne, bez argumentov, bez logiky a bez overenia faktov. Vacsinou si tu pises akurat tak sam nejake vyplody na ktore nikto nereaguje. Proste si tu taka smiesna postavicka, ktora pise sama so sebou.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Ja som to vravel, už dávno pred voľbami, že to stou dekriminalizáciu marihuany a ostatné kecy bol len dobrý marketingový ťah. Každopádne existujú ľudia, ktorí uverili, že sa skutočne naplnia ich huličské nádeje, ale ako sa ukázalo, politika je o niečom inom. Škoda, že neexistuje štatistika podľa, ktorej by som sa mohol pozrieť koľko ľudí im na tie dva body programu naleteli a mysleli, že táto strana bude "tvrdo" bojovať za túto časť voličov.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

hojko napísal:citizen: A co Kongres, na ten si zabudol??? Pozri sem: Americký Kongres zamietol stiahnutie vojakov z Afganistanu

Mozno si si citizen nevsimol, ale ludia nemaju zaujem s tebou diskutovat, pretoze to co pises je smiesne, bez argumentov, bez logiky a bez overenia faktov. Vacsinou si tu pises akurat tak sam nejake vyplody na ktore nikto nereaguje. Proste si tu taka smiesna postavicka, ktora pise sama so sebou.
ja pisem o iraku a obama slubil ze ich stiahne ale teraz to ani nema v plane skor bude argumentovat ze je tam horsia situacia.sluby politikov su aj tak prazdne slova jak slovenskych tak ostatnych

//autoeditácia príspevku (23 Jún 2010, 18:55)
Fico: Predvolebné sľuby sme naplnili absolútne
http://www.sme.sk/c/5435860/fico-predvo ... lutne.html cisty ch*j :D
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Sagittarius napísal:No 23 % je slabé, ale ani predošlá vláda nebola na tom o nič lepšie (mala cca. o 30 000 hlasov väčšiu podporu). Takže v tomto sa nič nezmenilo. A treťotriedne? Tak prečo si sa ešte pred časom rozhodoval, či ísť voliť jednu z tých treťotriednych strán? Alebo ostatné nie sú ani treťotriedne.
medzi 1. a 2. stranou bol rozdiel bez mala 20%. tento rozdiel robi zo stran tretotriedne. to, ze som sa rozhodoval, znamena aj to, ze som zhanal informacie aj o tejto strane, a ked som som venoval par hodin tomu ich slavnemu bonusu, k ich rieseniu ciganskej otazky, ktoru sa dokonca boja aj vyslovit (vo svojom programe ich nazvali SOS), ako riesit krizu, to tiez nevedia... tak takych ja volit nebudem. dalej, mozete to tu kamuflovat ako chcete, novovzniknuta koalicia oklamala volicov a to este nevladli ani den.
Zamknuté