C++ čudne chyby
C++ čudne chyby
... dam skompilovat program , ukazuje ze nemam ziadne chyby ale ked ho dam spustit tak mi ukaze tieto chyby.... zdrojak je v poriadku lebo som ho robil podla :
http://www.directxtutorial.com/tutorial ... dx9B1.aspx
http://www.directxtutorial.com/tutorial ... dx9B1.aspx
Re: C++ čudne chyby
myslis ked ho das z buildovat ? a v com to pises ?
vidim ze sa tam linkuje libka v niektorych ti to cez pragma odignoruje aspon mne sa tak stalo skus to v nastaveniach projektu prilinkovat tu libku
vidim ze sa tam linkuje libka v niektorych ti to cez pragma odignoruje aspon mne sa tak stalo skus to v nastaveniach projektu prilinkovat tu libku
robim to v C++ builderi 2010 .....
najhorsie je toto:
[ILINK32 Error] Error: Unresolved external 'WinMain' referenced from C:\PROGRAM FILES\EMBARCADERO\RAD STUDIO\7.0\LIB\C0W32.OBJ
... nemôzem sa toho zbavit a taku kniznicu som tam ani nenasiel... netreba si to stiahnut???
najhorsie je toto:
[ILINK32 Error] Error: Unresolved external 'WinMain' referenced from C:\PROGRAM FILES\EMBARCADERO\RAD STUDIO\7.0\LIB\C0W32.OBJ
... nemôzem sa toho zbavit a taku kniznicu som tam ani nenasiel... netreba si to stiahnut???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
si si istý že máš ten kód správne napísaný? Možno si ho kopíroval, ale dal si si zlý projekt. Táto chyba totiž znamená že si si dal vytvoriť win32 projekt, ale píšeš do neho kód pre konzolu
NO TO NIE .... ved sa pozri sam ... normalna konzolova aplikacia
-
axxis
Addict
no to je konzolova aplikacia ako hrom, uz len to, ze konzola nema GUI
-
audiotrack
VIP
keď nevieš o čom je reč, tak radšej nepíš lebo sa strápňuješaxXis napísal:no to je konzolova aplikacia ako hrom, uz len to, ze konzola nema GUI
k téme: skús sem dať ten projekt (zrarovaný ako prílohu)
podobny problem som mal s visual studio, nechcelo mi nalinkovat exe subor na spustenie programu no kompilacia prebehla, vyriesil som to tak ze som si nainstaloval devc++
system W7 a visualko aj 06 aj 08 aj beta10... ani jedno z nich neslo
system W7 a visualko aj 06 aj 08 aj beta10... ani jedno z nich neslo
no ja uz som to vyriesil .... nainstaloval som si namiesto C++ buildera Visual Studio 2010 Ultimate a teraz mi už take sproste chyby neukazuje.....