Bot, ktorý redeemne danú vec za teba a ty sa nemusíš o nič starať Ale ľudia, ktorí takéto vecičky majú a vedia ich vytvoriť si ich nechávajú pre seba. Bežní smrteľníci akurát používajú rôzne autofillery a redeem alertery (toolbary, ktoré spustia alarm pri "oživení" ptzplace).
počujte a dá sa vôbec niekedy nakupovať v tom reedeme. Čo som na lockerz tak stále to len prerábajú a stále je tam coming soon tak sa pýtam či to má vôbec zmysel a či z toho niečo bude ?
Corn Flake: správne. Tričká už neposielajú, posielajú už niečo nové - mal by to byť Digital Survival Kit, ale nikde som nenašiel čo to je, ani nikto nepostol žiadne obrázky.
Prvé krajiny, v ktorých bude spustený SHOP sú:
Austrália
Kanada
Francúzsko
Nemecko
Írsko
Taliansko
Nový Zéland
Španielsko
Švédsko
a najpravdepodobnejšie ešte Švajčiarsko a Anglicko.
Nám ostáva opäť len čakať
//Corn Flake: len pekne čakaj - ja som Z-List asi od Decembra a stále mi nič neprišlo
zdravim ...za posledne 4 dni som naskrabal nejakych 4700 ptz ...cize ak som dobre pochopil teraz mozem cakat na reedem ticketov na paypal a ked obetujem svojich 4500 PTZ dostanem 1000$ na PayPal ?
j ale to je velmi mala sanca.. si predstav kolko ludi teraz ma tolko ptz co ty.. a vsetci chcu 1000 dolarov.. takze mozes sa spolahnut na nejakych 25 alebo 50 $ maximalne
Myslim že tento redeem bude fakt ťažky... každý ma dostatok ptz na všetko... ešte aj novačikovia... Považujem to zo strany lockerzu nefér, niekto tam drie niekoľko mesiacov, a teraz pride niejaky blb, dá 20 fake majlov, pozrie videa počas x3 ptz a môže sa rovnať tým čo lockerzu už obetovali dosť veľa času... Teraz dúfam že sa dvihnú ceny aby nemal každý šancu, respektíve tí čo si to zaslužia tu šancu budu mať