I/K:reproduktory logitech z-5500 alebo Z-5400
I/K:reproduktory logitech z-5500 alebo Z-5400
Zdravim mam zaujem kupit repro logitech z-5500 alebo Z-5400.
lupujem aj inde
lupujem aj inde
Re: I/K:reproduktory 2.1 alebo 5.1
canceled
hladam nieco podstatne lepsie
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://cs.creative.com/products/product ... tby=config
čo by si dal za tieto repro v konfigurácii 5.1? Nie je problém si ich vypočuť u mňa doma, majú dva háčiky. Majú niekoľko rokov [5+], sú bez záruky a bez akejkoľvek záruky odomňa. Hrajú bezchybne, ale nemám sa za ne ako zaručiť, keďže cezčasujú
. Cena bude viacmenej symbolická, ale tak skús navrhnúť. Dovod by bol vtedy, ak by mi brácho dal jeho G550 Pro Gamer, ktoré nepoužíva, ale to len asi 
čo by si dal za tieto repro v konfigurácii 5.1? Nie je problém si ich vypočuť u mňa doma, majú dva háčiky. Majú niekoľko rokov [5+], sú bez záruky a bez akejkoľvek záruky odomňa. Hrajú bezchybne, ale nemám sa za ne ako zaručiť, keďže cezčasujú
mam dotaz preco su len 5.1
cenu skusim navrhnut 100e
cenu skusim navrhnut 100e
-
uplink
VIP
cena je super a sú len 5.1, lebo S550 THX už nemajú na stránke, S750 sú tie isté, akurát majú iný subwoofer s dvomi výstupmi a jedným vstupom navyše. Sú to analógové repro s excelentnými parametrami [viď web]. Mal by si možnosť si ich prísť vypočuť do Ba? Nerád by som v prípade záujmu posielal dačo, čo by si nechcel.
jaj to trebalo povedat hned ze je to iny model,parametre by som dogooglil
No bohuzial nemam v najblizsej dobe cestu do BA a ist tam kvoli vypocutiu si repra v cene 2 krat takej kolko by som dal za benzin sa mi nevyplati.
No bohuzial nemam v najblizsej dobe cestu do BA a ist tam kvoli vypocutiu si repra v cene 2 krat takej kolko by som dal za benzin sa mi nevyplati.
-
uplink
VIP
Chápem, ak chceš ísť do toho aj na slepo, tak mi daj vedieť, ak nie, nič sa nedeje. Nerád predávam dačo, čo si daný človek u mňa nepozrie a nevyskúša, mám z toho zlý pocit a raz sa mi stalo že som dačo poslal čo bolo v poriadku a došlo to zlé a samozrejme som peniaze vrátil, ale je to potom škoda veci. Každopádne daj vedieť, brat súhlasil s tým že by mi dal jeho G550 Pro Gamer. Poštovné potom nechaj na mňa, poslal by som to cez UPS, slovenská pošta v žiadnom prípade. AK bude záujem pošlem foto a zavolám Ti.
dalsie otazky cez SS
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2010, 13:50)
UP
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2010, 13:50)
UP