Nokia e51 wifi
-
galbavymartin
Light Professional
Nokia e51 wifi
prosim vas da sa E51 prepojit dako s pc aby aby som mohl chytat signal z wifi na pc?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nokia e51 wifi
no moc ti nepomozem ale pokial viem da sa bracho to tak riesil dako, bol nato program robil z telefonu router az nato ze to bolo desne pomale a ked si nebol na nabijacke vydrzalo to tak asi 2 hodinky
-
Dildogripak
Medium Professional
V dnešnej dobe sa takto obmedzovať? Ako vraví kolega nadomnou tak určite to ide ale pomalyyyyy a to o dosť. Ak by si chcel cez to potiahnuť nejaký väčší súbor tak by si sa veru načakal.galbavymartin napísal:prosim vas da sa E51 prepojit dako s pc aby aby som mohl chytat signal z wifi na pc?
Najrozumnejšie riešenie je kúpiť si do USB portu nejaký wifi USB adapter a máš po probléme
K+ poteší,
-
galbavymartin
Light Professional
ja nehovorim ze to tak chcem riesit...ideme na chalupu tak som chcel dako takto zariadit...na nejake obcasne pozretie ako ide autobus alebo tak...ale nema to vyznam takto..dikes...mozte lock
určiťe sa da skus to neako cez ten nokia pc suite ale telefon ma mali rozsah nebolo bi lepšie kupit neaki ten vifi router na uSB 10 € a maš pokoj
-
Dildogripak
Medium Professional
xxxx223 napísal:určiťe sa da skus to neako cez ten nokia pc suite ale telefon ma mali rozsah nebolo bi lepšie kupit neaki ten vifi router na uSB 10 € a maš pokoj