FIFA World Cup South Africa 2010
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: FIFA World Cup South Africa 2010
vypadli mi oblubeni Srbi, aj Slovinci ktorich mam v celku rad, cize super ze sme prave mi postupili...
k tomu Hamsikovi, stale putal pozornost Talianov a nabehal najviac...
Slovensko: Marek Hamšík 11 563 m, Juraj Kucka 11 135, Peter Pekarík 10 299, Miroslav Stoch 10 269, Radoslav Zabavník 10 249, Erik Jendrišek 10 188, Zdeno Štrba 9317, Ján Ďurica 9296, Róbert Vittek 9227, Martin Škrtel 9179, Ján Mucha ml. 4161, Kamil Kopúnek 1031, celkovo: 106 400, priemerne: 7600.
Taliansko: Antonio Di Natale 10 502, Daniele De Rossi 10 454, Giorgio Chiellini 10 209, Simone Pepe 10 031, Gianluca Zambrotta 9854, Vincenzo Iaquinta 9190, Fabio Cannavaro 8920, Riccardo Montolivo 6127, Genaro Gattuso 5486, Christian Maggio 5388, Fabio Quagliarella 5260, Domenico Criscito 4907, celkovo: 104 231, priemerne: 7445.
(nabehaná vzdialenosť v metroch)
Kopunkovi gratulujem ku golu
k tomu Hamsikovi, stale putal pozornost Talianov a nabehal najviac...
Slovensko: Marek Hamšík 11 563 m, Juraj Kucka 11 135, Peter Pekarík 10 299, Miroslav Stoch 10 269, Radoslav Zabavník 10 249, Erik Jendrišek 10 188, Zdeno Štrba 9317, Ján Ďurica 9296, Róbert Vittek 9227, Martin Škrtel 9179, Ján Mucha ml. 4161, Kamil Kopúnek 1031, celkovo: 106 400, priemerne: 7600.
Taliansko: Antonio Di Natale 10 502, Daniele De Rossi 10 454, Giorgio Chiellini 10 209, Simone Pepe 10 031, Gianluca Zambrotta 9854, Vincenzo Iaquinta 9190, Fabio Cannavaro 8920, Riccardo Montolivo 6127, Genaro Gattuso 5486, Christian Maggio 5388, Fabio Quagliarella 5260, Domenico Criscito 4907, celkovo: 104 231, priemerne: 7445.
(nabehaná vzdialenosť v metroch)
Kopunkovi gratulujem ku golu
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
to jak vedia ze kolko nabehali na meter presne?ArkanoviTigrovi napísal: Slovensko: Marek Hamšík 11 563 m, Juraj Kucka 11 135, Peter Pekarík 10 299, Miroslav Stoch 10 269, Radoslav Zabavník 10 249, Erik Jendrišek 10 188, Zdeno Štrba 9317, Ján Ďurica 9296, Róbert Vittek 9227, Martin Škrtel 9179, Ján Mucha ml. 4161, Kamil Kopúnek 1031, celkovo: 106 400, priemerne: 7600.
-
nejakymarko
Addict
ono to nie je nabehana vzdialenost, ale prekonana vzdialenost..rata sa tam beh, sprint, chodza,proste vsetko...a myslim ze to meraju pomocou kamier...ale nejaky presny princip netusim...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
nevim aky certov vynalez na to pouzivaju
skolacik ma pravdu, je v tom aj to co presiel krokom...
skolacik ma pravdu, je v tom aj to co presiel krokom...
-
Scorpion90
King
co sa tyka toho merania: zeby nejake radary? je to velke podujatie takze je tam vela vychytavok vratane 3D vysielania
Gratulácia. Priznám sa , že som veľmi neveril v postup.
Škoda , že Štrba dostal druhú žltú kartu a v osemfinále nebude môcť hrať. Je to preňho osobná tragédia , osemfinále MS sa nehrá každý deň. Zaslúžil by si to.
Zaujímavé ešte je , že všetkými podceňovaný Nový Zéland na týchto MS ani raz neprehral a aj tak letí domov.
Posledné minúty som len prepínal medzi STV1 a STV3 a sledoval či Paraguaj udrží tú remízu 0:0. Ten dnešok bol na infarkt
Škoda , že Štrba dostal druhú žltú kartu a v osemfinále nebude môcť hrať. Je to preňho osobná tragédia , osemfinále MS sa nehrá každý deň. Zaslúžil by si to.
Zaujímavé ešte je , že všetkými podceňovaný Nový Zéland na týchto MS ani raz neprehral a aj tak letí domov.
Posledné minúty som len prepínal medzi STV1 a STV3 a sledoval či Paraguaj udrží tú remízu 0:0. Ten dnešok bol na infarkt
-
vendo
Guru
mozno nieco na principe ze poznas rozmery ihriska, poznas mierku ihriska ake vidis v kamere a tym padom kazdy pohyb mozes presne zmerat, staci len softver/stroj na sledovanie jednotlivych hracovTrussardi napísal:co sa tyka toho merania: zeby nejake radary? je to velke podujatie takze je tam vela vychytavok vratane 3D vysielania
Mam taky pocit, ze sa na to pouzivaju termo kamery.
presnejsie to bolo takto: Mucha drzal loptu a Talian mu ju chcel zobrat, aby usetril cas (nakoniec zdrzovali 2 minuty!!!) a mohol dat rychlo dalsi gol, nejako sa mu to nedarilo a nervozne sotil Muchu do sietky a on mu vrazil do nosaM@rt1n napísal:len otázočka... prečo vlastne Mucha dostal žltú kartu?
Mimochodom skvely zapas...radost pozerat...hned ako skoncil, som si ho na Trojke pozrel znova!
-
Misuliatko
Expert
Fuuuuha tak toto bol zapas. Infarktovy od zaciatku az do konca so stastnym koncom pre nas. Hra uplne odlisna v porovnani s prvymi zapasmi. Chlapci si zasluzia velku pochvalu. Riadna euforia
Vittek, Skrtel
Co sa mi asi najviac paci je atmosfera a hlavne ked hraju slovaci. Ludia v dresoch, so salom na krku,vlajkami, trubkami po celom meste pripraveni fandit. Vidiet plakat ludi od stastia z vyhry - to sa len tak nevidi kazdy den
Vittek, Skrtel
Co sa mi asi najviac paci je atmosfera a hlavne ked hraju slovaci. Ludia v dresoch, so salom na krku,vlajkami, trubkami po celom meste pripraveni fandit. Vidiet plakat ludi od stastia z vyhry - to sa len tak nevidi kazdy den
Presne tak a buchol mu poriadnu 
Inak japonci hrajú veľmi dobre a tie ich 2 góly z priamych kopov nádherné
Inak japonci hrajú veľmi dobre a tie ich 2 góly z priamych kopov nádherné
tymto by som chcel odkazat vsetkym neprajnikom a hlavne tym dvom saskom reporterom po zapase s paraguajom HAHAHA ...
Hamšík to kazil a brzdil, kto nevidí, že jeho výkony stoja za prd a to celkom stabilne v repre, tak je asi slepý.
Odporúčam všetkým jeho apologétom, aby si pozreli dnešný zápas ešte raz a pozorne ho sledovali.
Odporúčam všetkým jeho apologétom, aby si pozreli dnešný zápas ešte raz a pozorne ho sledovali.
Ja si myslím že to väčšinou tak býva keď hráč zarába viac na reklame ako futbalom, pre neho sú viac prachy z reklamy a uspech v ligovom mužstve a to že hraje za repre je iba "zákusok ktorý sa neodmieta".hughito napísal:Hamšík to kazil a brzdil, kto nevidí, že jeho výkony stoja za prd a to celkom stabilne v repre, tak je asi slepý.
-
audiotrack
VIP
prihral na druhý gól, nabehal najviac z nášho týmu.. možno aj tvoj výrok že to kazil je subjektívna zaujatosť. Nemôžem povedať že hral výborne, lebo to sa nedá povedať o žiadnom. Sme slabá reprezentácia, a hráme s tým čo máme. Ale nepovedal by som že to kazilhughito napísal:Hamšík to kazil a brzdil, kto nevidí, že jeho výkony stoja za prd a to celkom stabilne v repre, tak je asi slepý.
Niečo na tom bude, alebo sa nejako nevie zapojiť do "nového" konceptu a iného poňatia hry, lebo prevádza fakt úbohé výkony.haha11 napísal:
Ja si myslím že to väčšinou tak býva keď hráč zarába viac na reklame ako futbalom, pre neho sú viac prachy z reklamy a uspech v ligovom mužstve a to že hraje za repre je iba "zákusok ktorý sa neodmieta".
hughito: ale hovno... hamsik drzi loptu, berie lopty, dava milimetrove prihravky ked treba... a okrem toho... chcem teba vidiet ako behas na majstrovstvach po celej sezone, pomedzi to kvalifikacia atd... sak aj psychicka unava je unava
hamšik je hrač ktorý služi na ubehanie spoluhráčov podla mna to nieje vobec zakončovatel a zakončovaanie mu moc nejde či už za repre alebo aj v neapole jeho velke zahodene šance su niekedy ku plaču akurat že to vždy vie nejako napraviť či už peknou prihravkou alebo golom
poviem to takto su hrači ktorý si svoj post v teame musia trvdo vydrieť na treningu ako napríklad Karhan
a potom su hrači ako Hamšik čo proste maju talent a mne pripada že on je jeden stých čo si myslia že keď maju talent nemusia sa tolko snažiť ako ostatny a to je vačšinou osudne dufam že hamšik tak nedopadne
haha11: keby mu ide o peniaze tak neostane v neapole ale prijme ine ponuky ktore ponukali vačšie peniaze ako neapol , a po druhe prečo by nemal ist natočiť nejaku reklamu alebo fotenie ktore zaberie par hodin z jedného dňa a zarobi si ml. chlapec nejake peniaze bol by sprosty keby to nezobral ved nemože trénovať cely deň
iné je beckham toho popularita,reklamy atd. pohltila ale však tak aj dopadol
poviem to takto su hrači ktorý si svoj post v teame musia trvdo vydrieť na treningu ako napríklad Karhan
a potom su hrači ako Hamšik čo proste maju talent a mne pripada že on je jeden stých čo si myslia že keď maju talent nemusia sa tolko snažiť ako ostatny a to je vačšinou osudne dufam že hamšik tak nedopadne
haha11: keby mu ide o peniaze tak neostane v neapole ale prijme ine ponuky ktore ponukali vačšie peniaze ako neapol , a po druhe prečo by nemal ist natočiť nejaku reklamu alebo fotenie ktore zaberie par hodin z jedného dňa a zarobi si ml. chlapec nejake peniaze bol by sprosty keby to nezobral ved nemože trénovať cely deň
iné je beckham toho popularita,reklamy atd. pohltila ale však tak aj dopadol
-
MP4-27
Guru wannabe
World Cup 2010 Comment: Italy's Crisis Is Slovakia's Miracle
pisme futbalove dejiny dalej