Dík
Playstation 3 z Ameriky...
Playstation 3 z Ameriky...
Zdravím, potreboval by som poradiť ohľadom jednej veci. Ten kto vlastní PS3 tak vie čo je to PS3 Store , je to záložka v PS3 kde pop pripojení mám možnosť stiahnuť demo nejak hry a pod. No keďže ja mám PS3 z Ameriky tak mne po kliknutí na PS3 Store napíše že nie je možno (povolené) pre túto krajinu. Neviete nejako pomôcť?
Neviem si s tým dať rady.
Dík
Dík
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Playstation 3 z Ameriky...
Zrejme to urcuje podla IP adresy a teba identifikuje zo Slovenska. Takze by to slo riesit cez americku proxy, ale tu vidim problem v rychlosti stahovania a teda by to bolo dost problematicke, ba az nepouzitelne. Mozno by to chcelo skusit kontaktovat priamo ich podporu a vysvetlit im, ze si bol napr. na pobyte v USA, kupil si si PS3 a teraz si spat na Slovensku, kde aj zijes.
-
uplink
VIP
Myslím že stačí mať účet registrovaný na USA.
Ďakujem obom
Uplink, chyba bola v tej krajine, musel som vytvoriť nové konto, a taktiež som zabudol že musím mať tam daný vek nad 18r .. Ale omylom som vymazal acc kde som mal skoro 30% z GTA IV
...
-
uplink
VIP
Ja mám dva accy, jeden slovenský a jeden "emerikan". Je to stupídne, ale človek s tým nič nenarobí.
Pravda, len ma sere to GTA, inak máš skúsenosti so slovenskými hrami? Idú bez problémov či nie.. A ešte jedna vec, objednával si už cez PS3Store?
-
uplink
VIP
Aké slovenské hry myslíš? PS3 hry s lokalizáciou? Cez PS3 store som objednával, ale len na účet ktorý mám registrovaný na Ameriku priamo.
Myslel som to tak že či idú bez problémov hry kúpené na Slovensku . A so Slovenskou kartou to nepôjde?... Myslím objednávať zo Store... A vlastne keď to objednám tak mne to doručia poštou či ako to funguje? A vôbec či to príde keď som so Slovenska...
P.S : Ak tak poraď nejakú good gamesu, mne sa asi najviac páčilo z tých Demo hier čo som skúšal Uncharted 2
P.S : Ak tak poraď nejakú good gamesu, mne sa asi najviac páčilo z tých Demo hier čo som skúšal Uncharted 2
-
uplink
VIP
Vec čo kúpiš z PS3 storu si stiahneš priamo do PSky, trochu blbé že?
určite si zahraj god of war I, II, III, Motorstormy obidva, Heavenly Sword A MGS:GoP 
No Motorstormy sú úplná bomba ale tak asi najskor to Uncharted 2 budem brať , ale neni v PSStore tak asi len z obochodu... Ale je to dosť blbé že ti to do PS stiahne. dobrá chu****. A mňa skor bavia také reálnejšie hry ale mrknem dnes videá na God of War a MGS 4 som hral ale tiež ma to bralo menej ako Uncharted 
Tak som mrkol videá toho Heavenly Sword a God of War, ale ako som už spomínal skor ma bavia reálnejšie hry ale na druhej strane to God of War III vypadá byť pekná lomenica
Tak som mrkol videá toho Heavenly Sword a God of War, ale ako som už spomínal skor ma bavia reálnejšie hry ale na druhej strane to God of War III vypadá byť pekná lomenica
-
uplink
VIP
Hmm ak reálnejšie hry, tak skús Gran Tourismo Prologue a Gran Tourismo 5, Heavy Rain, Killzone 2, Army of Two a toho Metal Geara, aj keď ten je z budúcnosti. God of War je unikátna vec, ale človeka musia baviť bezduché mlátariny, ináč to nemá zmysel 
vy v PSStore môžte kupovať všetky hry ktoré vyšli na PS3? oplatí sa to viac ako to kupovať z obchodu?
-
uplink
VIP
Filipito - je to lacnejšie, neviem či sú tam všetky tituly a vonkoncom neviem či sa to "oplatí" celkovo. Ja osobne mám rád krabičku 
ps 3 z ameriky ? lockerz?
No tak to by som rad vedel ako nakupujes na PS Store. Poznamka: VISU nemam. Mam MasterCard. Co sa tyka tych points tak to 0 bodov. Len cash.