Studentsky listok v MHD
Studentsky listok v MHD
Caute,
daju mi v buse studentsky listok ked mam studentsky preukaz z mojej strednej skoly, kde mam meno, fotku, adresu ? Staci to ako doklad o tom ze som student ?
Dik
daju mi v buse studentsky listok ked mam studentsky preukaz z mojej strednej skoly, kde mam meno, fotku, adresu ? Staci to ako doklad o tom ze som student ?
Dik
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Studentsky listok v MHD
A ked ti povie "Priloz kartu" a na karte nebude info o zlave? Mas este pravo na zlavu?
No to nie je ani karta ... to je papierove.
Neviem ako to funguje preto sa pytam, isic kartu nemam este kedze som stredoskolak. Pre stedoskolskych studentov tato zlava neplati ?
Neviem ako to funguje preto sa pytam, isic kartu nemam este kedze som stredoskolak. Pre stedoskolskych studentov tato zlava neplati ?
Samozrejme, že dajú, pokiaľ máš ten študentský preukaz platný. Veď práve podľa neho overujú, či si študent 
Myslim, ze sa to moze v jednotlivych MHD lisit. V akom meste byvas?
-
masterdead
SysAdmin
Ak si spravne myslim tak je to nieco ako vstupna karta do skoly. Neviem ci ti to uznaju ako pravoplatny preukaz. Pokial viem SADka uznava zlavy len z cipovych kariet.
Z Kosic sa potrebujem dopravit do Roznavy ... ale tak aspon to skusim, ked mi to nezoberu tak nevadi
Len myslim, ze na studentsky lsitok by mali mat narok vsetci studenti ... a stredosklolaci nemaju nieco ako maju vysokoskolaci ISIC
Len myslim, ze na studentsky lsitok by mali mat narok vsetci studenti ... a stredosklolaci nemaju nieco ako maju vysokoskolaci ISIC
-
masterdead
SysAdmin
Nemaju, ale na SADke ti vystavia studentsku cipovu kartu.
ale tak aspon to skusim, zato nic nedam, maximalne sofer bude hromzit ...
Nie, mal by Ti to zobrať, pretože máš pravdu a VŠETCI študenti dostávajú zľavu, nie iba vysokoškoláci. Takže pokiaľ by ti ho nechcel dať, tak by som sa s ním začal hádať - jednoducho ti stačí iba študentský preukaz, nemusíš mať ISIC.
a oni si to potom niekde overuju ? Lebo ja som pred par dnami tu skolu skoncil
ale ten preukaz mam stale
-
Grim
Darca
...študentská zľava platí do 31.6., pretože až vtedy končí školský rok...
-
masterdead
SysAdmin
Doteraz si chodil peso do skoly? Ked prides na SAD, dostanes tlacivo ktore vypises a potvrdis u seba v skole, oni ti potvrdia ze pre dany skolsky rok si ich studentom. Pre teba je to smola lebo ti to uz asi v skole nepotvrdia. Mozes skusit soferovu trpezlivost, ale ak aj ti sofer zlavu uzna, revizor moze mat iny nazor.M4rek napísal:a oni si to potom niekde overuju ? Lebo ja som pred par dnami tu skolu skoncilale ten preukaz mam stale
to Pilifo: Mas pravdu, narok na zlavu mas. Ale musis tu zlavu preukazat, nejakym papierovym preukazom ktory sluzi iba ako interny preukaz v skole, nic nezmozes. Sofer to moze uznat ale aj nemusi.
Zlavy platia do 31.8.. Neviem presny dovod preco to tak je ale je to tak. Plati to pre ISIC tak aj stredoskolske cipove karty.Grim-Reaperka napísal:...študentská zľava platí do 31.6., pretože až vtedy končí školský rok...
Naroky na cestovne su vypisane aj na tejto stranke. Udaje su sice starsie ale stale platia.
http://www.obroda.sk/clanok/14250/Ako-m ... acnejeTie/
-
Grim
Darca
...čo sa týka železníc tak je to len do 31.6. ...u autobusov to môže byť inak...
-
masterdead
SysAdmin
Ospravedlnujem sa, zlava na cestovne v pripade ISIC karty plati do 31.8. ako na zelezniciach tak aj v autobusovej doprave. Avsak stredoskolaci musia mat dva doklady o potvrdeni zlavy, cize jeden na SAD druhy na ZSR. Platnost zliav stredoskolakov na SAD je do 31.8. ale na zelezniciach je to ako spomina Grim-Reaperka do 31.6.
m
m
-
spojka13
Darca
karta plati dovtedy, pokial si študentom školy t.j. 31.8... do konca prízdnin si študentom školy... ale neviem ako to je s preukazom, ja mam čipovku.. hoc som už po matue ale plati do konca prazdnin... ale ako to je s "obyčajnym preukazom" tak neviem...
-
tomasito13
Star
no ja som napriklad minule si kupil zlavneny listok s tym ze som si zabudol penazenku doma s cipovkou aj obcianskym a mal som studentsky s fotkou peciatkou a vsetkym ale neuznali mi to lebo uznavaju iba preukaz totoznosti alebo cipovu kartu, aspon v PO je to tak takze si nastuduj ako to je u teba
-
DjBass
Darca
Študentský preukaz ti je nanič. Ako sa písalo vyššie, slúži to len na účely, čo sa týka školy (ja som ho zatiaľ nevyužil ani tam). Zabehni si do nejakej pobočky MHD/SAD vo vašom meste, vypýtaj si od nich papier, ktorý dáš v škole potvrdiť a následne im ho donesieš späť.
//Nie, mal som na mysli normálny školský preukaz žiaka. Na ISIC potrebuješ tiež overenie návštevy školy, takže možno to ako "dôkaz" stačí.
//Nie, mal som na mysli normálny školský preukaz žiaka. Na ISIC potrebuješ tiež overenie návštevy školy, takže možno to ako "dôkaz" stačí.
-
kj37
Light Star
DjBass, aky studentsky preukaz myslis? Lebo ak ISIC, tak ten urcite staci pre SAD, aspon ja som nanho vzdy dostal zlavneny listok (60 % z ceny).
nestaci, treba ti cipovku
inak btw minule ma poriadne nasrali v BA, prisiel som do predajne na stanici, prilozil svoju kosicku kartu k citacke, napisalo zlava platna vsetko a teta pri okienku ma pekne poslala niekam....na SR je to maximalne komplikovane a nezjednotene, a hlavne nezmyselne
a k preukazu na ZSSK(karticka fialovej farby): kamarati maju popisane do 31.6 a ja mam do 31.8
inak btw minule ma poriadne nasrali v BA, prisiel som do predajne na stanici, prilozil svoju kosicku kartu k citacke, napisalo zlava platna vsetko a teta pri okienku ma pekne poslala niekam....na SR je to maximalne komplikovane a nezjednotene, a hlavne nezmyselne
a k preukazu na ZSSK(karticka fialovej farby): kamarati maju popisane do 31.6 a ja mam do 31.8