Voľby 2010
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Voľby 2010
A ja to odbijem verbálnou taktikou voličov bývalej garnitúry (i.e. "mohli oni, môžeme aj my"): Stará koalícia klamala voličov 4 roky a klame dokonca ešte aj teraz, na dennom poriadku. Vysoký alebo nízky počet hlasov podľa mňa stranám neprisudzuje triedy. V tom prípade by platilo to, že KSČ musela byť jednoznačne najlepšia strana vo svetovej histórii, pretože v prepočte na počet obyvateľov mala najviac členov a obrovskú úspešnosť. Ešte aby som to upresnil - SMER, HZDS a SNS za prvotriedne strany nepovažujem, pre mňa sú odpadom ľudskej spoločnosti na Slovensku...
-
tehla
Inak ked už sme pri tom, napriklad mne tu dosť chybaju nazory aj Tomasita, aj Aryan Angela, škoda, že prestali písať...Kali520 napísal:tomastio tu o tom rozpisal kvantum prispevkov (vacsina uzivatelov vtedy mcala), rovnako aj krija a iny (je tu kopec tem na tento probelm)..
A ktoré sú to tie prvotriedne strany ?
Možno v Anglicku sú, ale na Slovensku ANI JEDNA.
Ako tam riešia krízu a zadĺžovanie ?
Možno v Anglicku sú, ale na Slovensku ANI JEDNA.
Ako tam riešia krízu a zadĺžovanie ?
zakladom je priznat si, ze kriza je a netvarit sa ze kriza "nas len skrabne"
potom by bolo vhodne planovat prijmy a vydavky tak, aby aspon minimalne zodpovedali realite
zvysok uz vyriesi trh
potom by bolo vhodne planovat prijmy a vydavky tak, aby aspon minimalne zodpovedali realite
zvysok uz vyriesi trh
-
seth82
Darca
Klingonka: ak narážaš na môj príspevok, tak sa najprv snaž zistiť kontext, prečítaj si diskusiu, snaž sa môj príspevok pochopiť a až potom sa pýtaj a píš urazene o Anglicku, atď...
-
hojko
Site Admin
citizen: OMG, citaj: Obama: Americkí vojaci odídu z Iraku do 31. augusta 2010!
Ale dost na temu tykajucu sa USA, toto je tema tykajuca sa vlady na Slovensku.
Ale dost na temu tykajucu sa USA, toto je tema tykajuca sa vlady na Slovensku.
hojko no to som zvedavy.nezabudnime si pripomenut tento datum ci ktomu aj dojde 
no aspon najblizsie 4 roky budem 12.6. oslavovat ako V-F day - den vitazstva nad Ficom 
Ja žasnem aký to trápny argument - Zostaviť vládu ktorej jediným cieľom bola porážka Fica, čo samozrejme sa nepodarilo pretože Ficova strana posilnela.
Nuž ale naozaj, kde sú všetky tie štúdie o zadlžovaní, kde sú tie grécke cesty? Konečne vidíme že to všetko boli výmysly a jediným skutočným cieľom novej koalície bolo poraziť FICA a dostať sa ku korýtku!
Veľmi dobre si to opísal jackb.
Nuž ale naozaj, kde sú všetky tie štúdie o zadlžovaní, kde sú tie grécke cesty? Konečne vidíme že to všetko boli výmysly a jediným skutočným cieľom novej koalície bolo poraziť FICA a dostať sa ku korýtku!
myslim, ze v poslednom case kazda sprava z ministerstva financii je takouto studiouIvanSk napísal:všetky tie štúdie o zadlžovaní
IvanSk napísal:Ja žasnem aký to trápny argument - Zostaviť vládu ktorej jediným cieľom bola porážka Fica, čo samozrejme sa nepodarilo pretože Ficova strana posilnela.
Za jedno volebné obdobie vláda zdvojnásobí štátny dlh a ty potrebuješ štúdiu? Kto ju mal napísať? Fico? A zdravý rozum si kde nechal?
Pár stránok dozadu som ti už písal..
slay napísal:Po voľbách hajzli odhalili deficit za rok 2008, bol 6,77 percenta.. neviem či to tvoja ťažko nacionalistická palica dokáže pochopiť. Ale to nieje požičať si 6,77 percent z rozpočtu ale z HDP, zo všetkej hodnoty, ktorá sa na Slovensku vytvorí. Za rok 2008 to mohlo byť niečo okolo zhruba 1500 milárd. sk, to je teda na dlh vyše 100 miliárd korún! LEN ZA JEDEN ROK. To znamená požičali si tretinu štátneho rozpočtu na viac a rozjebali tie peniaze na cimpcampr. Každý rok zadĺžovali a my si to zaplatíme aj s úrokami. Dnes okolo 10 percent nášho rozpočtu ide na splátku úrokov z dlhu, len úrokov, nie istiny.
Čo sa nepodarilo? Veď sa to podarilo, je už skoro isté, že Fico bude v opozícii.IvanSk napísal:Ja žasnem aký to trápny argument - Zostaviť vládu ktorej jediným cieľom bola porážka Fica, čo samozrejme sa nepodarilo pretože Ficova strana posilnela.
Aj keby sme povedali, že Ficovláda mala vyššiu podporu ako v roku 2006 ale protitábor bol ešte väčší, takže teraz mal smolu. HZDS vypadol ale aj SMK, takže aj keby sa Mečiar a Csáky dostali do parlamentu pomeri síl by boli také isté ako teraz.
ANTIFICO tábor vyhral zbytočne to spochybňovať, pred 4 rokmi vyhral tábor ANTIDZURINDA. Čo bude o 4 roky, alebo skôr po predčasných voľbách to uvidíme. Ľudia sa rozhodnú a všetci to budú musieť rešpektovať nech už vládu zostaví ktokoľvek. Možno, že potom bude mať Smer sám nadpolovičnú väčšinu v parlamente, kto vie.. keď ešte do Smeru zaintegrujú HZDS, KSS, SNS a možn aj Kotlebu veď majú veľmi podobnú rétoriku proticigáňskú a protmaďarskú.
-
tehla
Nechcem vám kaziť radosť z novodobého Old Shatterhanda Sulika, ale čo hovorite na to, že v Tatrach vyhlasil, že Slovaci si nič nezaslužia, treba to tu rozobrať a nech už konečne upadnú do zabudnutia? Hlavne, že Fico je preč, lol
Pozrite si radšej ďalších „konšpiratérov“ (nežidovských politológov pozn.prekl.), takto nejako by mali vyzerať diskusie na markíze, jojke atd:
http://www.protiprudu.info/foto.html
// beardie, je to v tej povolebnej diskusii
Pozrite si radšej ďalších „konšpiratérov“ (nežidovských politológov pozn.prekl.), takto nejako by mali vyzerať diskusie na markíze, jojke atd:
// beardie, je to v tej povolebnej diskusii
a kedy to povedal?
Podľa Gašparoviča je Radičová podpredsedníčkou Smeru. Je ozaj senilný, to už je hamba že je po voľbách a nevie kto je z ktorej strany.
Mohli by ho zavolať do nejakej relácie a položiť mu nejaké otázky ohľadom politickej situácie, asi nemá ani šajnu čo sa v politike deje. 
Video: http://media.markiza.sk/a510/video/part ... covu_1.mp4
-
MakeFake
Spammer
Stary a senilny...Gasparovic je hanba Slovenska. Pri kazdej prilezitosti sa strapni.
ty si si to po svojom prezentoval.IvanSk napísal:Ja žasnem aký to trápny argument - Zostaviť vládu ktorej jediným cieľom bola porážka Fica, čo samozrejme sa nepodarilo pretože Ficova strana posilnela.
Fico a jeho koalicia nas tahala do istej zahuby: konflikty s Madarmi, nehorazne zadlzovanie statu... teraz ma moznost nastat na 4 roky pokoj
Sledovať jeho "výkon" v priamom prenose je špičkovou komédiou !Cesar napísal:Podľa Gašparoviča je Radičová podpredsedníčkou Smeru. Je ozaj senilný, to už je hamba že je po voľbách a nevie kto je z ktorej strany.Mohli by ho zavolať do nejakej relácie a položiť mu nejaké otázky ohľadom politickej situácie, asi nemá ani šajnu čo sa v politike deje.
Nič v zlom ale vydržal som 10 minút potom ma už nadvihovalo na zvracanie tak som to musel vypnúť...Subjektívne až nacionalistické názory...tehla napísal: Pozrite si radšej ďalších „konšpiratérov“ (nežidovských politológov pozn.prekl.), takto nejako by mali vyzerať diskusie na markíze, jojke atd:
ty kokos, fuj