Sprejujete?
Re: Sprejujete?
Pocujte, informacne zhanam nejaky eshop, ktory ma v ponuke molotow spreje, alebo pdobne street art znacky sprejov. Nasiel som jeden, nejaky hip hop obchod, kde maju ale ponuku sprejov velmi slabu...nemusi to byt slovensky eshop, stacilo by keby dokazali zaslat na Slovensko.
Pozeral som aj molow oficialny eshop ale ty zaseilaju iba do niektorych krajin tak neviem, kde to niekto berie....
Pozeral som aj molow oficialny eshop ale ty zaseilaju iba do niektorych krajin tak neviem, kde to niekto berie....
No ak to este existuje, tak je vcelku dobry shop vo Viedni. Eshop ti urcite neporadim.
Ale v 15tom vo Viedni, ak si blizko (napr.BA) tak sa oplati zajst, ale ako hovorim, najprv pozriet ci este existuje, uz som tam par rokov nebol. Typek ma vsetko a je pohodak.
Ale v 15tom vo Viedni, ak si blizko (napr.BA) tak sa oplati zajst, ale ako hovorim, najprv pozriet ci este existuje, uz som tam par rokov nebol. Typek ma vsetko a je pohodak.
Praveze som dost daleko...nebude to mozne, ist az tam, teda mozne je vsetko, ale bude to zbytocne ist na par sprejov do Viedne z vychodu 
Inac ked pises uz...je nejaky velky rozdiel medzi montana a molotow?
Inac ked pises uz...je nejaky velky rozdiel medzi montana a molotow?
Bohuzial ti neviem povedat. Za svojho casu si pamatam len Montanu a bol som verny, viac som neriesil. Okrem toho, aby sme sa nechapali zle, nikdy som to vazne nebral, v podstate v tom vobec nemam prehlad, takze tu zo mna asi ziadne rozumy viac nedostanes.
Len henten shop ma napadol, lebo viem, ze bol znamy aj v Bratislave a ja som ho mal kusok od skoly, tak ho poznam, viac ti ale asi neporadim.
Len henten shop ma napadol, lebo viem, ze bol znamy aj v Bratislave a ja som ho mal kusok od skoly, tak ho poznam, viac ti ale asi neporadim.
a aby sme sa chapali, ja dodam, ze nechcem striekat na verejne budovy, ale na platno
Takze tak...ake dik 
http://www.rooftop.sk http://www.grafficon.cz http://www.graffitistore.cz
ceske e-shopy by mali zasielat aj na slovensko.
molotow ma o kusok nizsi tlak ako montana (mam na mysli mtn, nie nemecku montanu, pozor). najnizsi tlak vsak maju spreje znacky clash, beat, mtn94 a podobne, u nas zozenies myslim iba clash. nizsi tlak znamena, ze farba sa menej rozteka, mozes robit pomalsie linky, so sprejom s vyssim tlakom, naopak, mozes taht linky rychlejsie. dufam, ze som pomohol.
ceske e-shopy by mali zasielat aj na slovensko.
molotow ma o kusok nizsi tlak ako montana (mam na mysli mtn, nie nemecku montanu, pozor). najnizsi tlak vsak maju spreje znacky clash, beat, mtn94 a podobne, u nas zozenies myslim iba clash. nizsi tlak znamena, ze farba sa menej rozteka, mozes robit pomalsie linky, so sprejom s vyssim tlakom, naopak, mozes taht linky rychlejsie. dufam, ze som pomohol.
Jasne diky moc...este mam dotaz...neviem ci s tym mate niekto skusenost, ale aky zaklad by ste pouzili pod sprej na platno? Staci klasicky latex alebo nieco take? Alebo potom zakladny biely sprej? Robia sa aj zakladne farby original od molotow ci montana?
/Cize teda, budem asi potrebovat nizky tlak, kedze ide o sablony...
/Cize teda, budem asi potrebovat nizky tlak, kedze ide o sablony...
myslim, ze latex by mal byt uplne v pohode, ak je vlastne nejaky podklad potrebny. alebo este akryl by mohol byt fajn. na platno som vsak nerobil, takze tieto rady neber nejako strasne vazne.
A skusal si uz niekedy sablony nahodou?
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Lubos: www.queensshop.sk
jou jou bro, ale ziaden sprej som tam nenasiel 
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hopla, www.queens.cz . Ale v kazdej kamennej Queens predaji maju velky regal s Molotowmi a prazdny som ho este nevidel
OK ,,, aj ja prispejem do diskusie
.... ja sprejovanie uznávam .... Ale len na vyhradené plochy ... a žiadne čmáranice ale pekné kvalitne grafity .... Určite nie na všelijaké budovy ... A ja osobne nesprejujem ... to by tak vyzeralo

-
Your Enemy
Amateur
no, ja uznavam graffiti a aj tagy ale ne tie toy, len poriadne. 
Šablóny, nápisy, transparenty, samolepky, graffiti, bombs, streeart
http://streetart.antifa.cz
Po gympli všetky decká začali sprejovať ... ja teraz len tak , sem tam cez hodiny skretch - ujem
Inak nič viac ...