Voľby 2010
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Voľby 2010
Heh...Ficova vlada este rychlo podpisuje predrazene nepotrebne zakazky za miliony eur... predsa este sa musia nabalit.
-
hrban
Addict
síce neskoro ale predsa pášem do tejto témy
ja som veľmi rád, že voľby dopadli ako dopadli len ma zaráža pár vecí:
fico dostal viac ako v 2006 čo je na zaplakanie, i keď on sám si za to môže že ide do opozície (ch*j kydal hnoj na všetkých a teraz sa nemá s kým hrať na piesočku lebo HZDS sa nedostalo do vlády)
a že SaS je 3 naj strana na slovensku (fakt nechápem ako takáto "strana" sa dostala do parlamentu, ale zas to vraví veľa o ľuďoch, na slovensku je cca 7% huličov a GAYov čo majú nad 18 rokov)
každopádne bolo nad slnko jasné, aký bude program keď som videl výsledky volieb, že vatikánska zmluva a registrované partnerstvá
ale by ma zaujímalo čo bude o 4 roky
zas sa bude nadávať na dnešnú koalíciu ako zadĺžili štát (i keď opak je pravdou, za to môže pán F už teraz) a veľmi sa bojím, že "úžasný smer dostane 45% a postaví jediná strana koalíciu to môžeme baliť kufre páni.
ja som veľmi rád, že voľby dopadli ako dopadli len ma zaráža pár vecí:
fico dostal viac ako v 2006 čo je na zaplakanie, i keď on sám si za to môže že ide do opozície (ch*j kydal hnoj na všetkých a teraz sa nemá s kým hrať na piesočku lebo HZDS sa nedostalo do vlády)
a že SaS je 3 naj strana na slovensku (fakt nechápem ako takáto "strana" sa dostala do parlamentu, ale zas to vraví veľa o ľuďoch, na slovensku je cca 7% huličov a GAYov čo majú nad 18 rokov)
každopádne bolo nad slnko jasné, aký bude program keď som videl výsledky volieb, že vatikánska zmluva a registrované partnerstvá
ale by ma zaujímalo čo bude o 4 roky
zas sa bude nadávať na dnešnú koalíciu ako zadĺžili štát (i keď opak je pravdou, za to môže pán F už teraz) a veľmi sa bojím, že "úžasný smer dostane 45% a postaví jediná strana koalíciu to môžeme baliť kufre páni.
tak pozrel som si, moje poznamky:tehla napísal:Nechcem vám kaziť radosť z novodobého Old Shatterhanda Sulika, ale čo hovorite na to, že v Tatrach vyhlasil, že Slovaci si nič nezaslužia, treba to tu rozobrať a nech už konečne upadnú do zabudnutia? Hlavne, že Fico je preč, lol
Pozrite si radšej ďalších „konšpiratérov“ (nežidovských politológov pozn.prekl.), takto nejako by mali vyzerať diskusie na markíze, jojke atd:
http://www.protiprudu.info/foto.html
volby vyhrali hlavne media, to je samozrejme pravda, ale budeme mat teraz konecne aj protivladne medium a to Pravdu vlastnenu J&Tvolby vyhrali media platene sorosom
ak to bere tak, ze len v Blave nevyhral Smer, tak ano, ak je to porovnanie pravica vs. lavica, tak podobne je to aj v inych okresoch Slovenska, vdaka bohu za uvedomelych Slovakov (nie, fakt nemyslim ficovolicov)Bratislava nanutila slovensku pravicu
tak ked si precita volebne tezy, tak sa nieco nove uz bude vedietteta napísal:neviem, ci ma pravica nejaky hodnotovy system, azda okrem privatizacie
zli zli zli podnikatelia, ktori maju sidlo v Blaveteta napísal:defenestrovanie Bratislavy - vycistenie chlieva, Bratislava je semenistom vsetkych neresti
wow, to je prekvapive, asi by ju vystrelo, keby zistila, ze aj Smer a HZDS ma sidlo v Blaveteta napísal:vsetky mimovladky maju sidlo v Bratislave
suhlasim, keby nebola, Siroky by nemohol stavat hotel pri stadione bez povolenia, uz aby boli na vyssich postoch pravicaciteta napísal:Blava je skrz-naskrz skorumpovana
zostalo este cosi po Ficovi? jaaaj, na 3% minute eurofondy..., pockat..., eurofondy sa rozkradat nedaju, preto nie su vobec cerpane, ahaaaaa, nezostalo uz nic po Ficovi, teta bude sklamanateta napísal:tieto strany rozkradnu, co sa da
busila do Vlada statocne, asi uz zabudla, ze bola poslankyna za HZDSteta napísal:rozklad hzds
velmi slaby argument, nic lepsie ujo nepredviedol, ze ale nespomenul 200 mega, co mal Smer na paralelnu financnu strukturu...ujo napísal:Smer vysiel so svajciarskymi uctami
ked len takto chce oslabit poziciu SaS, drzim palce, ale nedavam vela nadeje na uspechteta napísal:podporujeme homo a drogy
no ked noviny, ktore klamu, nikto nekupuje, tak zaniknu, to vobec nie je prekvapujuce, este ze si Fico schvalil tlacovy zakon, o ktorom sa vyjadroval, ze ho nevyuzije, samozrejme zase klamal, lebo ho vyuzilteta napísal:pluralita medii, zrusenie Noveho slova (alebo ako sa tie noviny volaju)
ak neexistovali ziadne lavicove noviny, mali si nejake zalozit, nakradnute na ich prevadzku mali, konecne by sme mohli mat ten spravny nazor
Cargo by som uvital, letisko podobneujo napísal:prve kroky - privatizacia
ano, preambula v kazdej triede je zbytocnostujo napísal:zakony za narodnostne zaujmy budu zrusene
moje vedomosti o Dostalovi su take, ze "bojuje" proti kradnutiu, zastava sa obycajnych ludi, je ale v zidackej strane, takze je zly zly zlyujo napísal:Dostal bude reprezentovat madarov, protislovenskost OKS
wtf?teta napísal:(Sulik) rad chodieval zabavat sa do tatier a tam sa velmi zabaval na tom ze aki su ti slovaci sprosti, nezasluzia si aby vobec mali nieco, treba to co tu este na slovensku je rozobrat, aby isli do zabudnutia"
tehla: nejaky normalnejsi zdroj poprosim, nema to ziadnu myslienku a okrem toho je toto JPP ako vysite
teta asi zaviditeta napísal:SaS su nebezpecni ludia, Poliacik bol 9 mesiacov u samana, ucil na experimentalnej ZS a potom rok pripravoval program
Sulik sa jasne vyjadril, ze 120 napadov robilo viacero ludi a timov a Poliacik bol clovek, ktory to spisoval, pre mna z toho vyplyva, ze vie dobre pisat slohy a ma peknu vetnu skladbu, ale je to saman, takze do babiky s tvarom tety bude pichat dllllllhe ihly
to mi pripomina: Matovič: Za pád vlády núkali 20 miliónov eurkupa a predaj poslaneckych mandatov
to ano teda, uplne slintaju ako zacnu predavat teply vzduch garazovym firmam a budu robit loga pre programy europskej unie za milionynetrpezlivi ako sa zacnu zmocnovat majetku SR
dufam, ze si pan moderator najde nejaku inu zabavku ako moderovanie nevyvazenych relaciimoderator napísal:po prazdninach
celkovo mi to prislo, ako ked na STV nadavali moderator, Fico a Paska na opoziciu, tychto 40 minut ale bolo dost bezzubych oproti tomu, co vtedy predviedli nasi najvyssi predstavitelia
ak by som to mal zhrnut jednou vetou: pozvani hostia bud nemaju absolutne ziaden prehlad a pozeraju len na Smer TV a STV, alebo si vyberaju len to, co sa im hodi, aby sa im nezrutil ich svet o socialnom blahobyte, ktory zabezpeci Smer-Socialna Debilina
P.S.: dufam, ze uz nebudem musiet pozerat podobne relacie, mohlo by to mat vplyv na moje dusevne zdravie
To sú ale intelektuály ako z JRD.
To je Kubiš z STV? Blbec rozpráva tak, že si zakryje ústa, moderátor ako hrom.
Ako im vadí koho volia ľudia, ešte dobre že títo dementi nerozhodujú za nás.
[/quote]slay napísal:Po voľbách hajzli odhalili deficit za rok 2008, bol 6,77 percenta.. neviem či to tvoja ťažko nacionalistická palica dokáže pochopiť. Ale to nieje požičať si 6,77 percent z rozpočtu ale z HDP, zo všetkej hodnoty, ktorá sa na Slovensku vytvorí. Za rok 2008 to mohlo byť niečo okolo zhruba 1500 milárd. sk, to je teda na dlh vyše 100 miliárd korún! LEN ZA JEDEN ROK. To znamená požičali si tretinu štátneho rozpočtu na viac a rozjebali tie peniaze na cimpcampr. Každý rok zadĺžovali a my si to zaplatíme aj s úrokami. Dnes okolo 10 percent nášho rozpočtu ide na splátku úrokov z dlhu, len úrokov, nie istiny.
Slay ty si skvelý demagóg ako si sa viac krát už ukázal. Tak si zakrýval aj svoje obhajovanie revizionistov tak zakrývaš, aj to že Slovensko ako celý svet už v roku 2008 zasiahla kríza, teda deficit je len výsledkom krízy a ako vidieť na údajoch vláda Fica postupne deficit zmenšovala. Navyše tu bola aj plynová kríza čo taktiež nepomohlo ekonomike. O tom sa ale nezmieňuješ lebo to do tvojej demagógie nepasuje.
http://www.mojeauto.sk/index.php?option ... cle&id=573V roku 2006 dosiahol deficit Slovenska hodnotu 1,9 miliardy Eur, čo predstavovalo 3,46 percenta HDP. Dlh Slovenska dosiahol hodnotu 16,77 miliardy Eur, čo predstavovalo vyše 30 percent z HDP. V roku 2007 došlo k výraznému zníženiu deficitu Slovenska a to na 1,14 miliardy Eur, čo v kombinácii so silným rastom HDP predstavovalo zníženie podielu deficitu na HDP na úroveň menšiu ako 2 percentá. Dlh Slovenska za rok 2007 vzrástol na vyše 18 miliár Eur, no vďaka silnému rastu HDP poklesla jeho hodnota takmer na 29 percent. V roku 2008 dosiahol deficit 1,5 miliardy Eur a dosiahol hodnotu 2,3 percenta z HDP. Dlh Slovenska za rok 2008 dosiahol 18,6 miliardy Eur, ale vďaka silnému rastu HDP došlo k poklesu jeho hodnoty na menej ako 28 percent z HDP. V roku 2009 sa na deficite 2009 vo výške 4,3 miliardy Eur podpísala celosvetová kríza. Vďaka tomu sa podiel deficitu vyšplhal až na 6,77 percenta HDP. Výška dlhu Slovenska za rok 2008 dosiahla úroveň 22,5 miliardy Eur, čo spolu s výrazným poklesom HDP znamená nárast podielu dlhu na úroveň vyše 35 percent HDP.
Údaje v tabulke sú uvedené v miliónoch Eur. Údaje za roky 2006, 2007 a 2008 boli prerátané konverzným kurzom 1 € = 30,126 Skk. Údaj za rok 2010 predstavuje odhad Ministerstva financií.
Hlavne si treba všimnúť tabuľku na tejto stránke, HDP v roku 2009 poklesol.
V roku 2008 67 221,0 miliónov EUr na 63 331,6 mil. Eur /rok 2009/ čo je pokles približne o 4 miliardy EUR.
DLH SLOVENSKA SA zvýšil z 18 612,9 miliónov Eur /2008/ na 22 584,5 miliónov Eur /2009/ čiže DLH SLOVENSKA SA zvýšil o 4 miliardy tie isté 4 miliardy o ktoré poklesol HDP. Pýtam sa môže Vláda za pokles HDP? Mohla vláda ovplyvniť hospodársku krízu?
JE jasné že sa krajina zadĺžila keď jej vypadol HDP.
-
t0m4s3
Admin
No tak ta relacia "Na margo" to je jeden velky vtip 
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2010, 6:08)
- "Bratislava nanutila Slovensko pravicovu vladu"
- "... co ak sa bude uvazovat o zmene sidla hlavneho mesta ..."
- "pravicove strany nemaju ziadne hodnoty, okrem privatizacie, ta ich spaja ...."
- "Bratislava je semenistom vsetkych tychto neresti"
ja to asi normalne dopozeram, dobry kabaret
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2010, 6:11)
jaj ta pani nie je retardovana, ona je z HZDS ...
- "pravicove strany nemaju ziadne hodnoty, okrem privatizacie, ta ich spaja ...."
-
tehla
Nacionalizmus (z lat. natio – národ) alebo národovectvo je hrdosť na príslušnosť k národu.skuki napísal:Nič v zlom ale vydržal som 10 minút potom ma už nadvihovalo na zvracanie tak som to musel vypnúť...Subjektívne až nacionalistické názory.....
„Náš nacionalizmus je mravná sila, ktorá nás viaže k slovenskému kmeňu a tradícii, ktorú pestovali naši otcovia. Náš nacionalizmus je nie biologický pud, ale mravný charakter; nie nenávisť k niekomu, ale horúca láska k svojeti. Táto naša svojeť, to je naše kresťanské vierovyznanie, naše slovenské národné povedomie, naša reč, naša národná írečitosť, naše Slovensko.“ – Jozef Tiso
-
Fabo
Hardcore addict
IvanSK: Odkedy 4 mld vypadok HDP = 4 mld vypadok v rozpocte?
Vies vobec co to HDP je?
Vies vobec co to HDP je?
Ta relacia co sem postol tehla....vydrzal som po tom, kde hovorili, ze Bratislava je chliev a treba ju vycistit
"Trosku" tomu chybala objektivita, aj ked ten pan nalavo sa mi zdal pocas tych par minut normalny, snad si to potom nepokazil
"Trosku" tomu chybala objektivita, aj ked ten pan nalavo sa mi zdal pocas tych par minut normalny, snad si to potom nepokazil
Fabo si slepý? Ja len konštatujem fakty...
Je faktom že HDP klesol o 4 miliardy? JE.
Je faktom, že dlh vzrástol o rovnaké 4 miliardy ? JE.
Alebo 4 miliardy nerovná sa 4 miliardy?
krasa bola ked moderator povedal, ze prezident dal poverenie ficovi podla zakona, ustavyFrco napísal:Ta relacia co sem postol tehla....vydrzal som po tom, kde hovorili, ze Bratislava je chliev a treba ju vycistit![]()
no to si poradil komediu, sa to bez smiechu pocuvat neda...t0m4s3 napísal:No tak ta relacia "Na margo" to je jeden velky vtip
-
t0m4s3
Admin
Vsetky tri veci co pises su pravda, ale to co sa ty snazis implikovat je, ze 4 miliardy HDP = 4 miliardy statneho dlhu, co je teda riadna kravina.IvanSk napísal:Fabo si slepý? Ja len konštatujem fakty...
-
tehla
No, vidim, že tá relácia vyvolala veľky záujem, ale vam sa asi viac pači keď vam dáva Radičová :
„v nezrelej krajine vládnu muži, v zrelej ženy“ to asi plati aj pre homo z Sas (
Frco - ešte nedávno tu bolo plno toho, že aky je tu bordel, treba ujsť zo Slovenska a pod. a zrazu ked ti to niekto povie na plnu hubu, tak vypínaš? Zaujimave...
Na záver ešte trochu humoru, popletené celebrity, kampaň ako z dôb najtvrdšieho komunizmu Volíme radi – volíme radičovú a otvára ju homosexuál Stanke:
„v nezrelej krajine vládnu muži, v zrelej ženy“ to asi plati aj pre homo z Sas (
Frco - ešte nedávno tu bolo plno toho, že aky je tu bordel, treba ujsť zo Slovenska a pod. a zrazu ked ti to niekto povie na plnu hubu, tak vypínaš? Zaujimave...
Na záver ešte trochu humoru, popletené celebrity, kampaň ako z dôb najtvrdšieho komunizmu Volíme radi – volíme radičovú a otvára ju homosexuál Stanke:
-
t0m4s3
Admin
je pre teba tak velmi dolezite upozornit v prispevki na to, ze Stanke je homosexual?
-
tehla
Ani nie, Stanke mi v podstate nevadi, len mi pride divna ta všadepritomna propagacia homosexuality v zapadnej spoločnosti.
Na co teraz narazas? Bordel tu je, s tym suhlasim, ale dufam, ako asi aj mnohi dalsi co volili a zvolili novu vladu, ze tu nastanu lepsie casy.tehla napísal:Frco - ešte nedávno tu bolo plno toho, že aky je tu bordel, treba ujsť zo Slovenska a pod. a zrazu ked ti to niekto povie na plnu hubu, tak vypínaš? Zaujimave...![]()
-
krija
VIP
kde bol tvoj zdravy rozum ked dzurinda tiez za jedno volebne obdobie takmer zdvojnasobil statny dlh? pricom zvysoval dane, privatizoval a co je podstatne nebola kriza, vo svete bola konjunktura. teraz sem mozes pisat svoje rozumy!slay napísal:Za jedno volebné obdobie vláda zdvojnásobí štátny dlh a ty potrebuješ štúdiu? Kto ju mal napísať? Fico? A zdravý rozum si kde nechal?
co ma do cerveneho komanca? reagujete typicky. ked oni tak aj my, co je schizofrenia, alebo co? alebo vy mozete a nikto iny nemoze? ste trapni ako voda v kosi!karma napísal:a cerveny komanc ako vyriesil romsku otazku? zase si nedovidis na spicku nosa...
t0m4s3 napísal: Vsetky tri veci co pises su pravda, ale to co sa ty snazis implikovat je, ze 4 miliardy HDP = 4 miliardy statneho dlhu, co je teda riadna kravina.
IvanSk napísal:čiže DLH SLOVENSKA SA zvýšil o 4 miliardy tie isté 4 miliardy o ktoré poklesol HDP.
Áno zrejme toto som zle napísal, respektíve sa pomýlil, v každom prípade som chcel naznačiť, že pokles HDP má súvis s dlhom.
Na druhej strane ja nie som ekonóm, môžem rozprávať len o tom čo vidím a domnievam sa, že ani väčšina ľudí ktorí tu píšu o ekonomike nie je ekonómmi. Na druhej starne ma zaujal fakt že dlh sa zvýšil o rovnakú čiastku o akú sa znížilo HDP.
Tiež ale by som sa opýtal prečo slay takto zavádza a tvrdí, že vláda môže za zvýšenie dlhu?
pretoze vlada si pozicala namiesto toho, aby setrila