vaše grafické výtvory
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vaše grafické výtvory
alebo jedna žena prilepená na zrkadlo?
Nekaz mi tooo 
-
hrban
Addict
toto som robil ja ale len podľa návodu z psdtuts+
btw nato že s PS robím týždeň si myslím že to ujde a väčšina bola robená vo vlaku a tam to pekne trmácalo
btw nato že s PS robím týždeň si myslím že to ujde a väčšina bola robená vo vlaku a tam to pekne trmácalo
-
lekoklatik
VIP
kks hrban ako sorry ale toto je pekná sračka. Dobre poznám tie tutoriály, ty si sa ani neunúval vymyslieť niečo vlastné. Ty si nekopíroval len postup, ale aj použité obrázky a všetko. Tak to je moc toto. Krok po kroku s návodom ešte chápem, ale nezapojiť do toho žiadnu fantáziu? Načo si sa s tým sral. Stačilo Ctrl+c a Ctrl+v keď už...
-
hrban
Addict
akože treba niekde začať
píšem že s PS robím max týždeň a nieje to celý okopčený postup, už som pri treťom použil nejaké vlasné zlepšováky
btw je tu takých obrázkov plno čo je z tej stránky tak sa nefuč hneď
píšem že s PS robím max týždeň a nieje to celý okopčený postup, už som pri treťom použil nejaké vlasné zlepšováky
btw je tu takých obrázkov plno čo je z tej stránky tak sa nefuč hneď
-
lekoklatik
VIP
Viem čítať. Postup ok. To robíme skoro všetci. Ale aspoň zapojíme nejakú fantáziu a použijeme niečo vlastné, prípadne stiahnuté z netu. Ale na vlas rovnaké veci? Veď je to smiešne. Chcel si k tým kópiám snáď kritiku?
-
hrban
Addict
skôr mi šlo o to dať tam tú stránku, pár ľudí tu hľadalo tutoriály takže je tam 
-
Killermama2323
Medium Expert
hrban: aj ja som tak začínal
... mne sa osobne páči ten posledný, i keď pár menších úprav by sa tam dalo ešte spraviť ... ale to je len detail ..
ja som teraz vyhrabal svoju starú plochu čo som si robil čo na to vravíte ?
do rozrobenej prace mi skocilo toto dievca... nedalo sa inak.. nabuduce to bude hadam zase o nieco krajsie..
-
audiotrack
VIP
to je celé vlastná kresba?
noo, az na tie kvetinky, hej.. inak tvar, kazdu jednu krivku som kreslil ja..audiotrack napísal:to je celé vlastná kresba?
-
lekoklatik
VIP
Nekreslil si to podľa nejakej fotografie? Proste vektorovanie. Aj tú reťaz úplne sám celú? 
hej, podla fotky..lekoklatik napísal:Nekreslil si to podľa nejakej fotografie? Proste vektorovanie. Aj tú reťaz úplne sám celú?
-
weroro
Flash coder
ale lekoklatik sa pytal ze ci si na tu fotku nepouzil "TRACE" ale ak si to prekresloval rucne len podla fotky na ktoru si sa pozeral tak potom

edit/: kreslil si to dufam tabletom lebo ak si toto robil myskou tak si fakt macher
(ak to vyznelo ironicky tak som to tak nemyslel.)
edit/: kreslil si to dufam tabletom lebo ak si toto robil myskou tak si fakt macher
weroro napísal:ale lekoklatik sa pytal ze ci si na tu fotku nepouzil "TRACE" ale ak si to prekresloval rucne len podla fotky na ktoru si sa pozeral tak potom![]()
edit/: kreslil si to dufam tabletom lebo ak si toto robil myskou tak si fakt macher(ak to vyznelo ironicky tak som to tak nemyslel.)
jezis niee..
ono to nieje v podstate take tazke spravit.. lebo predsa len to je z fotky obkreslene.. Len tazke bolo prijst na tu techniku.. aby to vyzeralo k svetu.. lebo po nete su tisice vektorovych obrazkov, ktore su milion krat lepsie ako toto.. ale tutorialy k lepsiemu vektorovaniu niesu..len take zaklady..
-
lekoklatik
VIP
ok ok už to chápem. Keďže si to nenapísal hneď k dielu, kredity som pripisoval tebe : )
Ale aj tak je to pekné : )
Ale aj tak je to pekné : )
-
Corn Flake
Guru wannabe
No keďže ja sa grafike vôbec nevenujem tak môj avatar je asi môj jediný výtvor (okrem kktin na skicári čo sme museli robiť v škole
)
z nudy v skicari
tu je original
tu je original
Kód: Vybrať všetko
http://i126.photobucket.com/albums/p106/dabbi25/Bart_Simpson.png-
nejakymarko
Addict
on ma nejaku halvu velkostou meggie a brucho velkostou houmi
ale ak to je vazne v skicari, tak respekt