Fiat Croma -porucha
-
erik_tt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Fiat Croma -porucha
Nazdar chalani mam taky problem mame auto fiat croma 08 1.9diesel(150hp) a stala sa mi vcera taka vec ze idem na trojke mam tak 1500 otacok a auto nic absolutne nepridavalo iba velmi pomaly ak sa dostali otacky nad 2500 opat nabehol plny vykon dnes sme s tym bol na pocitaci a vsetko pracuje spravne prietok vzduchu v turbe filtre vsetko je spravne len auto absolutne nejde netusi niekto v com by mohla byt chyba?
-
tonek
Darca
Re: Fiat Croma -porucha
jasne že hej. V prvom rade napiš rok výroby. V druhom rade sice je Croma prepchata elektrikou paradoxne motor je nezavislo od nej je to v podstate atmosferak s turbom čiže bud nechápem na aký komp si to napojil alebo sa jedná o Cromu novšieho dáta(ja uvažujem o Crome 88-93 - v pripade že by to bola ona tak dopiš r.v. teda a či je to priame alebo nepriame(priame TDiD a nepriame TDI)
/sory 08 nevidel som to
som prepracovaný stáva sa
. Chcel som ti poradiť, bohužiaľ zaspal som dobu čiže do starych dizlov a benzinov sa vyznam nove mi však nič nehovoria
ano už som to davno opravil a chcel som aj vymazat prispevok
/sory 08 nevidel som to
som prepracovaný stáva sa
ano už som to davno opravil a chcel som aj vymazat prispevok
Obávam sa že rok výroby napísal... 2008
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
motor nehlasi chybu, alebo nepada do nudzoveho sem tam ? ? ... neviem ako to ma fiat s diagnostikou a co vsetko sa z nej da vycitat, ale videl by som to na tri mozne priciny - vstreky, zanesene turbo - resp. regulacia turba a cerpadlo
... napis co konkretne ste na diag. zistovali a co ste namerali 
-
erik_tt
Medium Professional
motor nehlasi ziadnu chybu vsetko vypysuje ze je v poriadku ten mechanik zistoval ci je prietok vzduchu v turbe oka co bolo a este zistoval nejaky recyklator vyfukovych plynov taka mala vec na motore ale aj ta bola ok vsetko je zevraj ok takze neviem zajtra to pojde do fiatu tak som zvedavy co nam povedia
-
Makovnik
Medium Professional
Skontroluj, ci nemas prasknute nejake hadice v motore, pripadne zozrate nejakou havedou. Ak to ma turbo s variabilnymi lopatkami, tak ci to funguje.
Take daco by sa dalo asi otestovat na dyno a zistit skontrolovat mapu ECU, ci je taka aka ma byt a ci jej nesvihlo.
Na 1500ot este poriadne netoci turbo, tak chyba bude asi v nasavacom systeme. Pozri, ci niekde nie je bordel.
V servise Fiat si uz asi bol, zistili nieco nove?
Take daco by sa dalo asi otestovat na dyno a zistit skontrolovat mapu ECU, ci je taka aka ma byt a ci jej nesvihlo.
Na 1500ot este poriadne netoci turbo, tak chyba bude asi v nasavacom systeme. Pozri, ci niekde nie je bordel.
V servise Fiat si uz asi bol, zistili nieco nove?