Ahojte,
kto by daroval pripadne za symbolicku sumu predal pocitacove komponenty, maticne dosky, cpu, pamate, disky, radice, sietove a ine rozsirujuce karty, graficke NEFUNKCNE,STARE,NEPOTREBNE takisto notebooky (aj vytunelovane, staci sasi a MB), sietove prvky(HUB,SWITCH,ROUTER..), atd..
nejde o funkcnost, potreboval by som to na ukazku pre ziakov, lebo to ze im budem ukazovat 15 rokov stare veci mi pride ako zbytocnost. Ide mi o to aby mali aspon nejaku predstavu, niektory sa s nimi stretnu po prvy krat. Ak to chcete vyhodit, napiste nejako sa dohodneme.
Dakujem
K/I: Pc komponenty,Sietove prvky atd..
Re: K/I: Pc komponenty,Sietove prvky atd..
Skus napisat jednemu z Ceska, isty cas ponukal nepotrebne HDD --> [email protected]
Inak ja by som ti tiez vedel zohnat/dodat toho dost vela, ale postovne sa mi platit urcite nechce.
Inak ja by som ti tiez vedel zohnat/dodat toho dost vela, ale postovne sa mi platit urcite nechce.
-
barbarossa
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam jednu dosku na sc.775, ma par polamanych(poohybanych) pinov v sockete a myslim ze aj vga je odidena. Bud osobka v BA zadarmo, alebo za cenu postovneho 
postovne samorejme zaplatim to niesu take palky ako niektory chcu za poskodene veci...
pockam este par dni co kto ponukne a potom vam napisem SS a dohodneme sa na postovnom bude prevodom alebo dobierka ak toho bude viac
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2010, 0:12)
up
pockam este par dni co kto ponukne a potom vam napisem SS a dohodneme sa na postovnom bude prevodom alebo dobierka ak toho bude viac
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2010, 0:12)
up
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja mam pre teba hdd tu na fotke.darujem ti ich.postu platis ty