Ahojte, rad by som sa opytal co by ste robili ak by ste mali nejaky kvalitny program na mobilnu platformu windows mobile ,ktora ma isty potencial stat sa vyuzivanou aplikaciou.
Potrebujem len vediet aky postup je vyhodnejsi:
1. zalozit si jednoduchu stranku o projekte, pisat do magazinov nech si ju otestuju a tlacit ju sam dopredu a cele to manazovat ?
2. predat to niekomu ,kto uz take aplikacie vlastni ? (tato moznost sa mi paci ,ale netusim ze ci v SR/CZ su taketo vacsie firmy, takze ak niekto taku pozna ,tak mi pls poslite do PM,alebo tu aspon meno firmy)
Dakujem za odpoved
Aplikacia WM5,WM6 Predaj ?!
Re: Aplikacia WM5,WM6 Predaj ?!
Bez toho, aby sme vedeli, ze o aku aplikaciu sa priblizne jedna, sa velmi neda poradit. Ja by som to najprv skusil prvou cestou a keby to nevyslo tak oslovim nejaku firmu.
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Jedna sa o nieco s oblasti IM ,ako icq,jabber a podobne zalezitosti. (avsak nie socialne siete)...
No, nemyslim si, ze by ti za to dali nejake firmy vela penazi, skor by len ukradli napad a tebe jednorazovo vyplatili par desiatok eur.
Ta prva cesta je zaujimavejsia a vybudujes si mozno aj urcite znamosti, respekt od ludi v brandzi. Je ta aplikacia v takej faze vyvoja, ze sa da normalne vyuzivat?
Ta prva cesta je zaujimavejsia a vybudujes si mozno aj urcite znamosti, respekt od ludi v brandzi. Je ta aplikacia v takej faze vyvoja, ze sa da normalne vyuzivat?
-
pipiak
Medium Star
je vo finalnej vaze vyvoja, bude sa dorabat grafika, manual, programatorsky manual a samozrejme betatesting...
Jasne... myslim, ze nic nestratis, ked najprv skusis spravit tej aplikacii web. Ak je to nieco fakt dobre a na urovni, mozem ti pomoct s propagaciou, ze by som o tom napisal bud ja alebo niektory z kolegov nejaku spravu. Asi poznas - Zive.sk.
-
pipiak
Medium Star
Ok tak sa pokusim dotiahnut projekt sam dokonca, vytvorim na to web otestujem a pokusim sa to pretlacit;)
Dakujem vsetkym za podporu a napady;)
Dakujem vsetkym za podporu a napady;)
Ale potom daj vediet, celkom ma to zaujima, ze co je to zac