Fanusikovia futbalu, nenechajte sa oklamat !
Fanusikovia futbalu, nenechajte sa oklamat !
ak sa to sem nehodi, presunte pls do offtopicu
zas je tu stranka, ak si spominate na basnikov, podobny pripad.
Vseobecne obchodne podmienky su nastavene ako zmluva, posielaju aj vymahacov, sice to pred sudom neobstalo ani v minulom pripade /este sa sudia stale/ ale davajte pozor a nenechajte sa oklamat. Posielaju fakturku velmi rychlo...
Jedna sa o rocny poplatok vyuzivania web stranky... 39,95 €
zas je tu stranka, ak si spominate na basnikov, podobny pripad.
Vseobecne obchodne podmienky su nastavene ako zmluva, posielaju aj vymahacov, sice to pred sudom neobstalo ani v minulom pripade /este sa sudia stale/ ale davajte pozor a nenechajte sa oklamat. Posielaju fakturku velmi rychlo...
Jedna sa o rocny poplatok vyuzivania web stranky... 39,95 €
Re: Fanusikovia futbalu, nenechajte sa oklamat !
Hádam si sa nestal ich chlebodarcom?
Ja som si ten web už tiež vygooglil a hneď mi veru bolo podozrivé, že na obyčajnú stránku o MS treba registráciu, bez ktorej sa nedalo pozrieť prakticky nič
BTW je to stránka http://www.ms-2010.sk/
Nieže sa nájde nejaký trtko čo sa tam regne. Info o MS ponúka množstvo iných webov, taktiež rôzne spravodajstvá atď a sú zadarmo.
Ja som si ten web už tiež vygooglil a hneď mi veru bolo podozrivé, že na obyčajnú stránku o MS treba registráciu, bez ktorej sa nedalo pozrieť prakticky nič
BTW je to stránka http://www.ms-2010.sk/
Nieže sa nájde nejaký trtko čo sa tam regne. Info o MS ponúka množstvo iných webov, taktiež rôzne spravodajstvá atď a sú zadarmo.
ja som sa tam regol
... ale platit im nemienim
Dnes o tom informoval a písal aj Nový čas ...
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
čo robiť ak som sa tam regol?
bolo to už dávnejšie...11.6...na mail mi prišlo prihl. meno: Užívateľské meno: gxjwcnt...ale pod takyým som sa neprihlásil...aj tak to platí?
bolo to už dávnejšie...11.6...na mail mi prišlo prihl. meno: Užívateľské meno: gxjwcnt...ale pod takyým som sa neprihlásil...aj tak to platí?
nic, ak sa da tak by som aspon zmenil registracne udaje, aby ta nemohli kontaktovat
-
Grim
Darca
...odstúpiť od zmluvy...
-
JaQuBe
Medium Star
ževraj sa nedá odstupiť..
a zmeniť udáje nehcem lebo ešte je dosť možné že som si neaktivoval učet..ale asi skor som ho aktivoval ale nie pod tým nickom
a zmeniť udáje nehcem lebo ešte je dosť možné že som si neaktivoval učet..ale asi skor som ho aktivoval ale nie pod tým nickom
-
Grim
Darca
...podľa zákona na ktorý sa tam odvolávajú máš právo do 7 dní odstúpiť od zmluvy bez udania dôvodu...
-
JaQuBe
Medium Star
no dnes je už 15. denGrim-Reaperka napísal:...podľa zákona na ktorý sa tam odvolávajú máš právo do 7 dní odstúpiť od zmluvy bez udania dôvodu...
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2010, 21:01)
´´Záujemcom je fyzická alebo právnická osoba,ktorá je sposobilá uztvoriť zmluvu.´´...nemám 18 čiže niesom ani fyzická...tak im potom možem napísať ak mi pošú faktúru??
fyzicka osoba si od narodenia
A čo keď nejaký zaregistrovaný užívateľ zadal falošnú adresu? Môžu si tak pískať. 
to by spravila vacsina, ale pre vidinuPlasmon napísal:A čo keď nejaký zaregistrovaný užívateľ zadal falošnú adresu? Môžu si tak pískať.
vyhry zadaju aj realne udaje podvodnikomZaregistrujtre sa a vyhrajte jeden z troch 3D televízorov Samsung 3D LED HD TV 46" v hodnote viac ako 2800 EUR!!! Už len jeden krok Vás delí od reálneho futbalového zážitku na najnovšej 3D televízií od firmy SAMSUNG.
a komu to nestaci tak este treba ludi troska postrasit
Aby sa zabránilo zneužitiu a zámernému zadávaniu chybných údajov, bude Vaša IP-Adresa [195.168.***.***] a poskytovateľ internetu [adsl****.*****.sk] pri použití uložená. Na základe tejto IP adresy je možné identifikovať danú osobu cez Vášho poskytovateľa Internetu.
-
JaQuBe
Medium Star
Takže som fyzická osoba? a možem len čakať?
( to už nik iný sa neregol?
-
Grim
Darca
...nie, nik iný...možno tvrdé slová, ale mňa osobne prekvapuje ako sa niekto po kauze http://www.basne-portal.sk môže na také niečo nachytať...
-
JaQuBe
Medium Star
O tých básnach som v živote nepočul...a ked nemám 18 nič mi nepomože?
Ja zas nechápem načo si tam dával pravú adresu a meno. Zapamätaj si, že citlivé údaje zadávaj len do overeného zdroja. Ja by som nikdy nenapísal pravé aj keby sa hralo o hocičo.
ked poskytnut udaje tak len tam kde to poznam a nie stranke, ktora si zaplati reklamu/poziciu vo vyhladavaci
tie basne a pribuzne stranky poskytovali vlastne nic moc obsah, a tiez sa tam sutazilo - toto maju spolocne
tie basne a pribuzne stranky poskytovali vlastne nic moc obsah, a tiez sa tam sutazilo - toto maju spolocne
-
JaQuBe
Medium Star
http://www.cas.sk/clanok/170629/zlodeji ... y-eur.html
Právnik radí
1. Ak dieťa dostane faktúru na zaplatenie za použitie webovej stránky, nevzniká platný právny vzťah, pretože dieťa nemá plnú spôsobilosť na právne úkony. Rodič nie je povinný takúto faktúru zaplatiť, pretože on sám zmluvu neuzavrel
Právnik radí
1. Ak dieťa dostane faktúru na zaplatenie za použitie webovej stránky, nevzniká platný právny vzťah, pretože dieťa nemá plnú spôsobilosť na právne úkony. Rodič nie je povinný takúto faktúru zaplatiť, pretože on sám zmluvu neuzavrel