Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
Re: Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
LIDL má gooood nealko, sladkosti...a take..... tesco nema dobre nic
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no to su zas huste reci ze nema dobre nic ,kde ty nakupujes diite co ? 
-
kj37
Light Star
No zasnemkuno napísal:LIDL má gooood nealko, sladkosti...a take..... tesco nema dobre nic
Na druhej strane, Tesco je povacsinou hypermarket a je o dost vacsi, nez Lidl, takze porovnavat tieto dva je tak trocha nespravodlive.
Ďzús Solevita v tej PET flaši, potom tie v normálnej krabici, vločky (každodenné raňajky moje
), mafíny alebo ako sa to píše, gumové cukríky....
-
D4vid
Medium Star
kj37 - nesuhlasim... Lidl vyrobky su mnohokrat kvalitnejsie ako Tesco vyrobky, mininmalne rovnakej kvality...
A ak si este nikdy nepil Tesco 2L colu za 10sk ci kolko to stalo, tak nezhadzuj Lidl Colu... Nekupil by som si ani jednu... Ale urcite je ta Lidl Lepsia...
Sladkosti maju velmi dobre... Nie vsetky, ale vacsinu ano... Ja som toho nazoru ze Lidl ma kvalitne vyrobky
A ak si este nikdy nepil Tesco 2L colu za 10sk ci kolko to stalo, tak nezhadzuj Lidl Colu... Nekupil by som si ani jednu... Ale urcite je ta Lidl Lepsia...
Sladkosti maju velmi dobre... Nie vsetky, ale vacsinu ano... Ja som toho nazoru ze Lidl ma kvalitne vyrobky
Ved tie lidl ci tesco napodobeniny coly niesu dobre ani an riedenie s vodkou omfg...zda sa mi to ako vyhodene peniaze...radsej si dam cistu vodu...nie take sracky.
-
D4vid
Medium Star
S tou cistou vodou suhlasim... Fakt je lepsia... Dokonca je mineralka drahsia 
To je paradox...voda bez chuti nam chuti viac ako nejak KoaKola 
-
cORP.
Addict
ono ta lidl kola je fajn ,tesco kola je fakt humac to musim potvrdit ,to nechapem kto pije ,povacsinou to aj tak kupuju len cigani a robotnici co pozeram 
Lidl ma fajne hrozienka v cokolade a z jedal cordon bleu glenfell..
Nwm v Lidli su dobre niektore tie susienky ci jak sa to vola take kolecka, moc tam nenakupujem. A Tesco nwm, tiez nejake sladkosti.
Aj tak niektore vyrobky Tesco, su normalne vyrabane a len maju obal Tesco, ked nie vsetky.
Ale najlepsie je ked Lidl malinovky stoja 10c a unas v skole ich predavaju za 1€
ale to uz som OT
Aj tak niektore vyrobky Tesco, su normalne vyrabane a len maju obal Tesco, ked nie vsetky.
Ale najlepsie je ked Lidl malinovky stoja 10c a unas v skole ich predavaju za 1€
Tvaroch s orechami z Lidlu - ideálna potréningová mňamka. 
-
master23
Light Professional
u nas v meste som bol zatial len raz v LIDLI od kedy tu je. ale viem, ze vtedy som tam isiel koli takym hamburgerom, to bola fantazia, skvela vona. osmazil som trocha to mäso. hodil si to do zemle, dal na to rajcinu, cibulu, salat, syr. a to bolo skvele.
a k tescu, pamätam si ako maly som sa vzdycky tesil ist do TESCA koli dvom veciam.
1. kuknut hry na PS 1
2. a potom ist na pizzu do PIZZA HUTu.( ale zial PIZZA HUT v NR TESCU uz neni dlhu dobu, a este trocha OT, mne osobne chuti viacej pizza zo SVK pizza hutu nez americka
).
a k tescu, pamätam si ako maly som sa vzdycky tesil ist do TESCA koli dvom veciam.
1. kuknut hry na PS 1
2. a potom ist na pizzu do PIZZA HUTu.( ale zial PIZZA HUT v NR TESCU uz neni dlhu dobu, a este trocha OT, mne osobne chuti viacej pizza zo SVK pizza hutu nez americka
-
KaptMichal
King
LIDL má super tie hrozineka v čokoláde od Mister Choc, potom SITI energy drink (litrovy), oveľa lepší ako Red Bull, a je lacný. Potom mäsové výrobky (grilovacie párky, párky, atď,...) majú vysoký obsah mäsa a aj to na tom cítiť... LIDL je proste super obchod 
deluxe pizza diavola
-
luculiiik
Light Star
Ja som teraz objavila takú tvarohovú penu (jogurt) "Mráčik". Je to niečo ako "Miláčik". Má kakaovú a vanilkovú príchuť. Mne osobne veľmi chutí, dokázala by som ho jesť na kilá. 
-
millhauZ
Light Expert
Ja z lidlu, take lieskove oriseky v bielej cokolade s kokosom, neviem ako sa to vola, ale je to šmak
dalej samozrejme cukriky su v lidli dobre, tiez aj syry.. ale tak je jasne, ze tesco ma vacsi vyber a prides si tam viacej na svoje ..
Lídel je najlepší - kupujem si tam pravidelne vyššie spomenuté tvarohy, základ na pizzu (len pretlak a syr, doma si ju dorábam), lasagne
, kvalitnú šunku, atď.
Neviete poradiť pečivo z Tesca z cereálnej múky?
ja mam najradšej z lidla energetické nápoje (tie v plechovke), šunky, atď. v tescu obľubujem že je veľký a sú tam oddelenia elektroniky, parfumérie, drogérie atď.... dá sa tam nakúpiť dobre, veľký vyber ale pokiaľ viete čo chcete a je tam niečo dobre za dobru cenu napr. nekúpim si tv technika, nejaký dezodorant tesco..atď. čo sa tyká potravin tak tie potraviny značky tesco su len veľký humus. a malinovky ani nehovorím. najlepšie v tescu vyzerá keď cigáni dostanú peniaze vtedy tam je veľký bordel a smrad. myslím si že lidl je chutnejší ale zase v tescu vatši vyber, ale keď príde dačo dobre do lidla tak sa to oplatí kúpiť. napr. teraz nabíjačka na baterie do auta