Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa viper1993 »

Je uz aj jailbreak iOS4 na 3GS s novym bootroomom?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Pre novy zatial nieje. Tak uz som si nahodil iOS4. Je to paradne, telefon je superrychly. Predtym mi to islo strasne pomaly. Som zvedavy na vydrz baterie. Multitask nema chybu :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Tie problemy s iPhonom sice vyzeraju riadne hardcore, ale je este sanca, ze je to SW chyba. Pri tych zltych sa odvolavaju na to, ze zltnuce iMacy boli tiez opravene SW updatom a ten signal je pri telefonovani rovnaky aj pri chyteni, aj pri polozeni.Takze chyba moze byt iba v zobrazovani paliciek.

Ale ak je chyba v HW, tak Apple ma co robit. Tie telefony sa predavaju ako cerstve rozky a vymenit vsetky bude problem.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Včera som jailbreakol iPhone 3G a zaškrtol som len Cydiu a som fakt prekvapený tou rýchlosťou ! Predtým som mal 3.0 a bol o dosť pomalší :) Spokojnosť úplna :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

No u mna je zatial vsetko perfektne az na bateriu :? Pred dvoma hodinami som to mal na 100% - teraz mam iba 70... :smt081
A to som len nastavoval nejake veci
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ja som spravil epicku chybu mal som JB na 3.1.daco a dam som v iTunes update na iOS 4 a samozrejme ze to vypisalo chybu a ten novy firmware sa mi nenaistaloval a mobil mam teraz stale v recovery mode co mam teraz robit respektive co mam hladat na internete vie niekto poradit...bol by som vdacny za radu aj cez SS :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

iPhone 4 stráca signál pri držaní v ľavej ruke
Nová štvrtá generácia smartphonu iPhone od spoločnosti Apple, ktorá sa začala predávať vo štvrtok, má pri niektorých spôsoboch držania problémy s úrovňou signálu.

Na problém sa sťažovalo viacero nových majiteľov, následne ho nepriamo potvrdil aj Steve Jobs a v oficiálnom vyjadrení aj spoločnosť Apple. Či sa problém týka každého kusu nie je jasné.

Nový iPhone 4 používa ako anténu kovovú obrubu telefónu, pričom jedna časť je použitá ako anténa pre Bluetooth, WiFi a GPS a druhá časť pre GSM / 3G. Problém s príjmom podľa dostupných informácií vzniká, ak užívateľ drží zároveň obe antény na ľavej strane smartphonu, GSM / 3G anténu v dolnej časti aj druhú anténu v hornej časti.

K takémuto držaniu ale prichádza pri bežnom držaní iPhonu v ľavej ruke.

Jobs pri predstavení iPhonu 4 na začiatku júna na WWDC o anténe v kovovej obrube uviedol: "Nikdy doteraz to nebolo použité a je to skutočne cool skonštruované."

Vo štvrtok Steve Jobs najskôr emailom jednému zákazníkovi sťažujúcemu sa na problém podľa dostupných informácií odpovedal "Vyhýbajte sa držaniu takýmto spôsobom." Neskôr spoločnosť Apple vydala stanovisko, v ktorom označuje problém oslabenia signálu pri držaní za bežný problém mobilných telefónov ale zároveň potvrdzuje možný výskyt problému na iPhone 4.

"Ak sa Vám to stane na iPhone 4, vyhnite sa jeho držaniu za ľavý dolný roh takým spôsobom, pri ktorom držíte obe strany rozdelenej kovovej obruby, alebo jednoducho používajte niektorý z mnohých dostupných obalov," uvádza oficiálne stanovisko Apple pre americké médiá.

Problém, ktorý sa do istej miery prejavuje aj na iných mobiloch, zrejme v prípade iPhone 4 súvisí s vodivým spojením antén, keď podľa dostupných informácií sa pri použití nevodivých obalov skutočne neprejavuje.

http://www.dsl.sk/article.php?article=9360

tak toto sa mi nepaci... diskrimnacia lavakov aj ked nezamerna... to sa aj telefonovat mam naucit pravou rukou... damn...
Prílohy
2010-06-25-iphone-antennas-1.jpg
2010-06-25-iphone-antennas-1.jpg (42.2 KiB) 1047 zobrazení
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja napr. som pravak a drzim iPhone vzdy v lavej ruke, kedze telefon ovladam prstom s pravou rukou. A aj pri telefonovani ho drzim vzdy v lavej ruke. Takze asi si pockam na iPhone 4G :D
Stopa
King
King

Tak toto ma nepotesil, Jobs tymto padol na uroven parchantskych spolocnosti typu Microsoft (RROD), co s kludnym svedomim odignoruju obrovsky problem.
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

no podla mna to bude hardwerova chyba .. ved 2G bol pekny kovovy ale 3G uz spravili plast kvoli GPS ze by nebol taky signal v tom keby je tiez kovovy .. a teraz staci novy i4 zakryt rukou a je po signale ..asi to je dost slabe a ta ruka to este stlmi viac ..
dufam to opravia kym to pride na SR ...

inak tieto ceny ma celkom pobavili

Kód: Vybrať všetko

http://www.iphoneohnevertrag.com/en/iPhone-4?XTCsid=6703adb6d220bbc0ef401819ed81cd9c
tolko ja osobne by som nedal
Stopa
King
King

Ale nie je kov ako kov. V 2G bol pouzity hlinik a v tomto to je "stainless steel" ak sa nemylim. Navyse v 2G nebol ten hlinik pouzity ako antena.

Btw. za tie ceny by sa viac oplatil Macbook pro preboha :lol:
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

tak tá cena je moc.
v UK je a Francúzsku je o kus lancejší
http://www.iphonetips.cz/apple-novinky/ ... tuje-24-6/

patex: linky môžeš dávať aj normálne. Tu nie sme na warez fóre, kde sa musia linky dávať do code
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nový iPhone má pekne veľa FAILov a čím ďalej tým viac sa mi zdá, že prejdem k inej značke, odporúčam pozrieť špeciálne video v prvom linku, kde týpek pustil telefón na zem 4x a display v prdeli...
http://www.gsmarena.com/iphone_4_launch ... s-1761.php

http://gizmodo.com/5572624/the-latest-i ... me-buttons
http://gizmodo.com/5572546/design-test- ... ile-beauty (článok o tom, ako je iPhone v realite fragilný...otrasné, totálne sklamanie)
Stopa
King
King

Tie tlacidla by som nevidel ako fail, obycajna vyrobna chyba. Navyse ti iPhone urcite vymenia, takze to je to posledne co by ma trapilo.
A s tymi padmi to tiez nie je take horuce, ako to gizmodo uvadza (mimochodom vdaka ich kiksom ohladom kradnutia iPhonu neodporucam gizmodo brat ako seriozny zdroj informacii o iPhone, este stale sa nedokazu pozviechat z ignoracie zo strany Applu). Napriklad nech mi nik nehovori, ze take Evo alebo lubovolny iny Android nebude mat problem s takymi padmi. I call BS.

//autoeditácia príspevku (25 Jún 2010, 19:50)
Zaujimavy post na reddit ohladom straty signalu http://www.reddit.com/r/apple/comments/ ... ined_by_a/
Samozrejme stale si myslim, ze je to fail (a budem si to mysliet minimalne dovtedy, kym neuvidim v reali ako externa antena ovplyvnila signal na iPhone), ale nevyzera to byt tak ciernobiele ako to prezentuju rozne weby.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tu ide hlavne o to, že doteraz som mal 2 modely a bol som s nimi maximálne spokojný hlavne kvôli ich výdrži - iPhone 2G a 3g mi padli X krát, na cestu, z vrecka (nosím často slúchadlá a niekedy sa stane, že káblom o niečo zavadím, následkom je pád kraxne na zem) a ver tomu, že to boli minimálne také pády, ako boli v tom videu a neboli iba 4 alebo 5. Takže práve kvôli tomu mám obavy, pretože sa mi zdá, že také hardcore situácie už tento sklenený vydržať nedokáže...A to video o pádoch nie je z Gizmodo, ale z GSM arény...
Stopa
King
King

Vsak ano, ale zase musis pocitat aj s nejakym "lucky" padom. Keby to bolo az take zle ako gizmodo pise, tak pri tych prvych 3 padoch sa mu aspon nieco stane. Podla komentara vo videu neslo o nic vazne.
A taktiez mam iPhone 2G, tiez prezil mnoho padov, ale nie je neposkodeny! Mam prasklinu nad displejom (nastastie je to jedna ciara, malo viditelna) a pri mikrofone. Ani jedno mi nastastie nebrani pri pouzivani, co sa hlavne pri tej mikrofonovej praskline divim.

Ano, viem, ze to je na GSM arene, ale tam z toho videa nevyvodzovali ziadne extremne zavery ako v pripade gizmoda. Proste podali spravu, nech si s nou kazdy nalozi ako chce. Navyse tam ani nenapisali, ze by tento iPhone bol poskoditelnejsi ako predchadzajuce generacie.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja si počkám ešte, aj tak mi končí paušál začiatkom Septembra, mam iPhone paušál už druhý, takže aj ďalší iPhone dostanem zadarmo, ale budem čakať na skúsenosti užívateľov v najbližších dvoch mesiacoch a potom sa uvidí. Ale ak niekto vydá niečo ako Galaxy S, tak to pre mňa bude veľmi ťažké rozhodovanie, keďže v podstate hocijaký telefón z ponuky dostanem takčitak zadarmo...Uvidíme, nechám si to prejsť hlavou...
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

co sa tyka hoto skla, nebol by som taky skepticky
http://superiphone.cz/2010/06/jak-odoln ... iphonu-4g/
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

LoL jednu vec treba uznat - Steve vie predat svoj produkt :D
http://mobil.idnes.cz/lide-sili-chteji- ... iphone_hro
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Tu je link v ktorom sa riesi padanie signalu etc.

Vyzera to na zbytocne halo, kazdopadne zla reklama pre Apple (ale aj to je reklama :D) .. ludia mimo USA vacsinou nemaju problem, skor AT&T v USA, ktori maju slabe pokrytie a aj ludia bez iPhonu maju reception issues .. inac nechapem preco si ich teda Apple vybral, ale to je na inu diskusiu .. myslim, ze u nas na SVK by sa nieco podobne nemalo diat .. v tom linku je aj vela videi, kde ludom pada signal aj na 3GS, cize to moze byt aj softwarovy problem .. co sa tyka toho skla, tak tomu crash testu by som az tak neveril (Skolacik dal dobry odkaz) .. a aj keby, telefon sice sem tam spadne, ale ja si davam na kazdy novy foun kryt (puzdro) cize pre mna by to problem nebol .. ale ked pride na test normalne iPhone z tovarne a nie poskladany z dielov, tak potom mozu spravit dalsi test a uvidime ako to dopadne .. myslim, ze tieto problemy sa postupne vyriesia .. aj bugy v iOS4
Napísať odpoveď