• AirSoft •
Re: • AirSoft •
vdaka za navod ale bol som nedockavy tak som to rozobral sam...a ked sa mozem spytat....ako nastavit to aby isle gulka rovno??lebo ked vystrelim tak ju tiahne dolava...vdaka za odpoved
-
iwo1222
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ze si novacik poradim ti aj ja....
ked ju tiahne dolava tak s hopom nic nebude zle, jedine co mozes urobit je vycistit hlaven, a dufat ze pojde rovno
ked ju tiahne dolava tak s hopom nic nebude zle, jedine co mozes urobit je vycistit hlaven, a dufat ze pojde rovno
...lenze ono ju tiahne az po vystrele...takych 7 m ide rovno a potom to stocii ako Wanted 
-
iwo1222
Medium Star
nebudem sa opakovat dva razy,
nefuka ti nahodou bocny vietor ?
nefuka ti nahodou bocny vietor ?
twle co si myslis ze ja som blbec
? s AS nezacinam len som sa pred tym venoval AK-47 a 74 a teraz som presiel na G36 a je tu uplne iny system, pri AK mi stacilo dat dole 4 sroby a bolo to na polovicu....ale ked sa ma uz pytas tak NIE, nefukal mi bocny vietor
-
iwo1222
Medium Star
tu to mas napisane znova, tak ma nesnaz nahnevatiwo1222 napísal:ze si novacik poradim ti aj ja....
vycistil som a stale to tak ide 
-
iwo1222
Medium Star
tak jedine nastavit mieridla, alebo vymenit hlaven
-
Stoporko
VIP
najlepšie bude vymeniť hlaveň, dať tam poriadnu hopgumu, používať poriadne BB (zabudnúť na ICS a iné shity) a skontrolovať hopkomoru, či nie je hlaveň v komore pootočená (síce má istý spôsob uzamykania, no predsa len).
Zdravim chlapy idem kupit kupit novu zbran lebo som predal moju mp5sd5 od jg kamaratovi.Idem kupit toto http://www.municak.sk/airsoft/jg-aug-a3 .Ma niekto dajake skusenosti s touto zbranou nepisu ale ma to mosfet podla niektorych recenzii by som mal radsej do toho kupit dajaku 7,4V lipol baterku.To by nebol taky problem na ebayi sa baterky a balance chargery valaju.Skor mi ide o to co za bbcka do toho kupit.0,2 bude riadne na nic a budu silno strielat islo to okolo 430 co som videl v testoch na youtube.Rozmyslal som nad guardermi 0,23 vyjdu celkom fajn pomer cena za gulu a do brokajdy co vyuzivam by bodli tiez fajn.Celkom ma prekvapila dlzka tejto zbrani moja mp5 mala 78 a toto ma 77 vaha mi nevadi.Na woodland by som chcel potom este tlmic kupit a dajaky sight.Co hovorite na to?Dik za odpovede.
-
Stoporko
VIP
archmagus: ak dáš na výkon 450fps 0.23gule, tak sa ti bude každý smiať, lebo je to pitomosť najhrubšieho zrna! Na taký výkon jednoznačne značkové 0.28 guarder alebo Marui, Maruzen, GG...
Neviem, čo do toho číňankovia narvali za vnútornosti, no určite by som dal niekomu vymeniť kabeláž, dať tam normálny mosfet (never by som mosfetu, ktorý robil niekto, koho nepoznám) a časom treba určite vymeniť ložíská, premazať mech.
Baterku LiPol určite kúp, no nejakú značkovú a nie noname (Kokam, Ray...) a okamžite zo zbrane vyhoď tamya konektory a nechaj niekomu spolu s výmenou kabeláže namontovať 3.5mm zlaté dutinky - tamya má brutálny odpor, prakticky sa už v modelárčine nepoužíva, tri krát hádaj prečo.
Dĺžka zbrane nech ti nie je prekvapením - je to bullpup = pri rovnakej dĺžke hlavne je zbraň výrazne kratšia.
Neviem, čo do toho číňankovia narvali za vnútornosti, no určite by som dal niekomu vymeniť kabeláž, dať tam normálny mosfet (never by som mosfetu, ktorý robil niekto, koho nepoznám) a časom treba určite vymeniť ložíská, premazať mech.
Baterku LiPol určite kúp, no nejakú značkovú a nie noname (Kokam, Ray...) a okamžite zo zbrane vyhoď tamya konektory a nechaj niekomu spolu s výmenou kabeláže namontovať 3.5mm zlaté dutinky - tamya má brutálny odpor, prakticky sa už v modelárčine nepoužíva, tri krát hádaj prečo.
Dĺžka zbrane nech ti nie je prekvapením - je to bullpup = pri rovnakej dĺžke hlavne je zbraň výrazne kratšia.
co sa tych guli tak 0,25 davali 370-380 tak myslim si ze 0,23 by davali tak okolo 400.Ide mi o to ze nechcem velmo striedat municiu lebo mam aj brokajdu a stou velmo rad hravam.Chcem najst dajaky kompromis do oboch.ale asi t ovidim ze predsa len kupim marui 0,25.S marui som bol vzdy spokojny.Su aj guarderi dobre?ktoru znacku by si odporucil do toho? Chcem kupit tuto lipol http://cgi.ebay.com/Tenergy-7-4V-1600mA ... 255a81e898
a charger to bude problme mam vyhliadnute toto ale nieje to eu konektor cize by som musel kupovat konverter ale ci to pojde potom http://cgi.ebay.com/Tenergy-LiPo-Batter ... 563a343cb5
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2010, 14:25)
ak mas cas kukni tu je pekne videjko o vnutornostiach toho
a charger to bude problme mam vyhliadnute toto ale nieje to eu konektor cize by som musel kupovat konverter ale ci to pojde potom http://cgi.ebay.com/Tenergy-LiPo-Batter ... 563a343cb5
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2010, 14:25)
ak mas cas kukni tu je pekne videjko o vnutornostiach toho
-
Stoporko
VIP
asi si zle pochopil môj príspevok:
pokiaľ je napísané, že zbraň dáva 450fps, znamená to, že má ten výkon s 0.2gramovými bb - 0.2 BB sú porovnávací štandard.
Daj tam 0.28gramové BB, ver mi. Budeš mať dlhší dostrel ako s 0.25 gramovými BB.
Moje zbrane dávajú s 0.2BB okolo 420 - 440fps. Ládujem do nich 0.28 guarder a nemám problém so zásekmi (častý fail ICS gulí), majú kvalitný povrch, viac menej totožnú hmotnosť...sú super.
NEPOZERAJ koľko fps ti to dá s ktorými BBčkami (0.23, 0.25...), je to hovadina. Zbrane sa porovnávajú ("ja mám 420fps, ja mám 380fps, ja mám 500fps a som king) s 0.2gramovými BB (toto som už písal). Pchať do takej zbrane akú chceš kúpiť čokoľvek iné ako 0.28 je totálny nerozum - ľahké gule budú mať pri tak výkonnej zbrani nestabilnú dráhu, bude veľký rozptyl, krátky dostrel a nevyužiješ potenciál zbrane. Do silných zbraní patria ťažké BB.
Čo myslíš, prečo sa do poriadnych sniperiek ládujú BB o váhe 0.36 a viac?
k baterke, nabíjačke a balancéru:
značka tenergy mi nič nevraví (tým netvrdím, že je zlá). Odporúčam toto: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... _Lipo_Pack Za polovičnú cenu osvedčená kvalita.
Nabíjačku kúp niečo takéto: http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=38357 Nabije ti to NiMH, NiCd aj Lipol + má to balancér (pre nabíjanie LiPol nutnosť). (len pre porovnanie, sú nabíjačky aj za 200eur).
čo som pochopil z tej "recenzie" - začínam prudko neznášať toho týpka, čo ju spravil
Zbraň má: záťažové JG kolesá, piest s kovovým zubom, na hovno hlavu piestu, 130 strunu, hlava valca s dvojitým tesnením, valec s dierou, 7mm guličkové ložiská. Suma sumárum: keď zbraň kúpiš, daj ju niekomu (Iwo1222), aby ti tam vymenil kabeláž, nahodil 3.5mm zlaté dutinky a nainštaloval poriadny mosfet. Neotváraj mech, nechytaj hopkomoru a buď rád, že ti strieľa ako ti to strieľa. Keď ti začne miznúť výkon (cca za rok-dva používania), tak bude nutný upgrade: značková 130struna, nová hopguma (guarder/systema...), kvalitný piest + hlava piestu + hlava valca + tryska (guru/as pro). Kolesá by ti mohli vydržať (ak nebudeš robiť peachoviny a pri záduse mačkať spúšť...). Motor sa tvári, že by to mohol vydržať tiež. Určite si tam daj mosfet - chrániš kontakty na motore! Toho upgrade sa neľakaj - čínske super výkonné zbrane majú výkon len dočasný vďaka pochybnej kvalite vnútorných dielov. Ja som ti napísal aký upgrade sa bežne robí, ak chceš mať v zbrani 130strunu (cca 420 - 460fps podľa vzduchotechniky)
pokiaľ je napísané, že zbraň dáva 450fps, znamená to, že má ten výkon s 0.2gramovými bb - 0.2 BB sú porovnávací štandard.
Daj tam 0.28gramové BB, ver mi. Budeš mať dlhší dostrel ako s 0.25 gramovými BB.
Moje zbrane dávajú s 0.2BB okolo 420 - 440fps. Ládujem do nich 0.28 guarder a nemám problém so zásekmi (častý fail ICS gulí), majú kvalitný povrch, viac menej totožnú hmotnosť...sú super.
NEPOZERAJ koľko fps ti to dá s ktorými BBčkami (0.23, 0.25...), je to hovadina. Zbrane sa porovnávajú ("ja mám 420fps, ja mám 380fps, ja mám 500fps a som king) s 0.2gramovými BB (toto som už písal). Pchať do takej zbrane akú chceš kúpiť čokoľvek iné ako 0.28 je totálny nerozum - ľahké gule budú mať pri tak výkonnej zbrani nestabilnú dráhu, bude veľký rozptyl, krátky dostrel a nevyužiješ potenciál zbrane. Do silných zbraní patria ťažké BB.
Čo myslíš, prečo sa do poriadnych sniperiek ládujú BB o váhe 0.36 a viac?
k baterke, nabíjačke a balancéru:
značka tenergy mi nič nevraví (tým netvrdím, že je zlá). Odporúčam toto: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... _Lipo_Pack Za polovičnú cenu osvedčená kvalita.
Nabíjačku kúp niečo takéto: http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=38357 Nabije ti to NiMH, NiCd aj Lipol + má to balancér (pre nabíjanie LiPol nutnosť). (len pre porovnanie, sú nabíjačky aj za 200eur).
čo som pochopil z tej "recenzie" - začínam prudko neznášať toho týpka, čo ju spravil
Zbraň má: záťažové JG kolesá, piest s kovovým zubom, na hovno hlavu piestu, 130 strunu, hlava valca s dvojitým tesnením, valec s dierou, 7mm guličkové ložiská. Suma sumárum: keď zbraň kúpiš, daj ju niekomu (Iwo1222), aby ti tam vymenil kabeláž, nahodil 3.5mm zlaté dutinky a nainštaloval poriadny mosfet. Neotváraj mech, nechytaj hopkomoru a buď rád, že ti strieľa ako ti to strieľa. Keď ti začne miznúť výkon (cca za rok-dva používania), tak bude nutný upgrade: značková 130struna, nová hopguma (guarder/systema...), kvalitný piest + hlava piestu + hlava valca + tryska (guru/as pro). Kolesá by ti mohli vydržať (ak nebudeš robiť peachoviny a pri záduse mačkať spúšť...). Motor sa tvári, že by to mohol vydržať tiež. Určite si tam daj mosfet - chrániš kontakty na motore! Toho upgrade sa neľakaj - čínske super výkonné zbrane majú výkon len dočasný vďaka pochybnej kvalite vnútorných dielov. Ja som ti napísal aký upgrade sa bežne robí, ak chceš mať v zbrani 130strunu (cca 420 - 460fps podľa vzduchotechniky)
takze kupit 0,28 guarder
baterku a nabijacku kupim tie ktore si odporucil
hrat s tym kym sa daco nedojebe
kolko vyjde tento upgrade ak k tomu dojde?upgrade: značková 130struna, nová hopguma (guarder/systema...), kvalitný piest + hlava piestu + hlava valca + tryska (guru/as pro)
baterku a nabijacku kupim tie ktore si odporucil
hrat s tym kym sa daco nedojebe
kolko vyjde tento upgrade ak k tomu dojde?upgrade: značková 130struna, nová hopguma (guarder/systema...), kvalitný piest + hlava piestu + hlava valca + tryska (guru/as pro)
-
Stoporko
VIP
skús použiť google 
Nájde ti stránku guru aj as pro. Strunu i gumu kukni v muničáku (guarder sp130 a čierna guarder hopguma).
Nájde ti stránku guru aj as pro. Strunu i gumu kukni v muničáku (guarder sp130 a čierna guarder hopguma).
dik som ti vdacny za tipy 
-
Stoporko
VIP
za málo, som rád, že som pomohol 
Dám tu jedno dosť ťažkú otázku. AK47 mi po stlačení kohútika nič neurobí. Baterka je full, motorček som skusil vybrať a napojiť rovno na baterku a vtedy ho normálne potočilo, moc netuším čo stým môže byť. Dáke rady ? Najprv som myslel, že možno zlý kontakt dakde kábel v prdeli alebo niečo podobné, ale toto vyzerá byť momentálne ako jedno z menej pravdepodobných riešení. Dáke rady alebo nápady. Budem len rád.
-
iwo1222
Medium Star
malo informaci.. vyda daky zvuk ?
Absolútne žiadny, skúsil som len pripojiť baterku na motorček a neotočí ho, keď je zasunutý v rukoväti, iba scvakne akoby sa aj chcel otočiť ale nepohne sa. Teraz neviem, či mám rozobrať aj celú tú časť, v ktorej je rukoväť (neviem ako to nazvať) alebo čo stým.iwo1222 napísal:malo informaci.. vyda daky zvuk ?