bojove umenie vhodne na sebaobranu
Re: bojove umenie vhodne na sebaobranu
islo o to ze ako casto sa stretnete s "profikom" v boji, podla mna nikto nemoze povedat ze je profik len pre to ze tam chodi mozno x rokov, niekto moze chodit menej ale ked sa tomu venuje poctivo tak moze byt kludne lepsi ako taky co si pride zatrenovat a doma nic 
Caute...dufam, ze nebudem moc OT. Chcel by som sa opytat, ci niekto nevie, ci v MT existuje nejaky Box club. Mal by som zaujem zacat sa venovat tomuto sportu, ale akosi konkretne o tomto neviem nic najst.
http://www.martin.sk/index_old.php?s=1046864308 viac som nehladal.mozno ti aj oni budu vediet poradit.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ano v martine je niekde Box, trener tam sem tam chodi, ked s nim budem tak sa mozem spytat kde ale som si isty ze aj ujo google ti povie
Ujo google praveze mlci v tejto situacii. Nasiel mi thajsky box, ju-jutsu, karate, ale o boxe ani zmienka....Ak by si mohol, hod mi potom info ak nieco zistis
-
vendo
Guru
jo len chvilku to potrva, kedze nemam penazky v mobile a za trenerom pojdem asi o dva tyzdne ked skoncim s rehabkou
inac, myslim ze nic by sa nestalo keby si skocil do toho MT klubu v martine a spytal sa tam, vacsinou tito ludia maju medzi sebou kontakty
inac, myslim ze nic by sa nestalo keby si skocil do toho MT klubu v martine a spytal sa tam, vacsinou tito ludia maju medzi sebou kontakty
Pridám zážitok k téme : ... Spolužiak mojho káámoša cvičí karate od 6. rokov ... Teraz má 12. RAz sa mu stalo že po ňom vybehol jeden mladík, asi 16. ročný s nožom a chcel ho okradnť a ako sa ten mladík na ňho zahnal TEn 12. ročny chalan mu odtiskol ruky a klepnul mu po klúčnych kostiach. VYsledok= obe zlomené .... Potom zašiel na políciu a povedal čo sa stalo ... Narozdiel od toho Magora s nažííkom nemá z toho nič .... ešte ho aj pochválili ....
TAk toľko k téme....
TAk toľko k téme....
a hned nato sa zobudil...ty vole obe klucne kosti jednou ranou, aspon si moho vymysliet nieco realnejsie ked uz chobotiny trepe
ALe dvoma rukami .... VAzneeee
jarabi napísal:Pridám zážitok k téme : ... Spolužiak mojho káámoša cvičí karate od 6. rokov ... Teraz má 12. RAz sa mu stalo že po ňom vybehol jeden mladík, asi 16. ročný s nožom a chcel ho okradnť a ako sa ten mladík na ňho zahnal TEn 12. ročny chalan mu odtiskol ruky a klepnul mu po klúčnych kostiach. VYsledok= obe zlomené .... Potom zašiel na políciu a povedal čo sa stalo ... Narozdiel od toho Magora s nažííkom nemá z toho nič .... ešte ho aj pochválili ....
TAk toľko k téme....
nebol si ten 12 ročný nahodou ty??
torsku som googlil nasiel som akurat toto forum mozno skus tam napisat http://fightnews.sk/forum/Shark_360 napísal:Caute...dufam, ze nebudem moc OT. Chcel by som sa opytat, ci niekto nevie, ci v MT existuje nejaky Box club. Mal by som zaujem zacat sa venovat tomuto sportu, ale akosi konkretne o tomto neviem nic najst.
-
Grim
Darca
...aj my sme mali takého v triede...ale už na strednej...tiež nám rozprával ako na stanici "vybúchal dvanásť korytnačiek (kukláči) holými rukami"...
Také reči a lámačov kostí poznajú všetci, vždy sa takí nájdu. 
LOL a malý je nemanželský syn Chucka Norisa čo ? Spolužiak má slušnú fantáziu, ale s takýmito ľuďmi sa stretol skoro každý, ľudia ktorí videli a urobili a neviem, čo a keď príde na lámanie chleba tak z toho vycúvajú.jarabi napísal:Pridám zážitok k téme : ... Spolužiak mojho káámoša cvičí karate od 6. rokov ... Teraz má 12. RAz sa mu stalo že po ňom vybehol jeden mladík, asi 16. ročný s nožom a chcel ho okradnť a ako sa ten mladík na ňho zahnal TEn 12. ročny chalan mu odtiskol ruky a klepnul mu po klúčnych kostiach. VYsledok= obe zlomené .... Potom zašiel na políciu a povedal čo sa stalo ... Narozdiel od toho Magora s nažííkom nemá z toho nič .... ešte ho aj pochválili ....
TAk toľko k téme....
JA som myslel že su tu normálny ludia, ale OK vas nazor .. ja som tomu tiez spociatku neveril ... JA som len chcel okorenit diskusiiu ....
Ja som zas našiel toto http://www.thaiboxing.sk/index.php?opti ... 31&lang=skcitizen napísal: torsku som googlil nasiel som akurat toto forum mozno skus tam napisat http://fightnews.sk/forum/
Máš tam adresu klubu a t.č na trenera v Martine,ale ide o mt a kickbox klub. A ako píše citizen, skús sa opýtať na tom fóre.Myslím,že tam chodí chlapík z Martina.
a preco si uveril?jarabi napísal:JA som myslel že su tu normálny ludia, ale OK vas nazor .. ja som tomu tiez spociatku neveril ... JA som len chcel okorenit diskusiiu ....
Lebo to mám podložene a je to pravda ...
podlozene fotkami ci recami?
NAsnímala to mestska kamera ....