Gunther
Gunther
co si myslite o Guntherovi?
Gunther je legendarni svecki spevak speva hiti ako ding ding dong, chirstmas song, tuttifrutti summer love
Ja mam rat gunthera lebo neje jak te komercne xoxotini jak lejdi gaga ryhana a eminem
piste sem svoje nazori na gunthera ja vem ze je svetovy
Gunther je legendarni svecki spevak speva hiti ako ding ding dong, chirstmas song, tuttifrutti summer love
Ja mam rat gunthera lebo neje jak te komercne xoxotini jak lejdi gaga ryhana a eminem
piste sem svoje nazori na gunthera ja vem ze je svetovy
- Prílohy
-
- 3471044066_0c1683a391_o.jpg (23.55 KiB) 3228 zobrazení
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Gunther
ROFL, ty si dobrý troll...ešte ani ten tvoj písomný prejav nemôže byť reálny, lebo iba kompletný debil by takto pŕznil Slovenčinu...
odporúčam
je to ako Gunther
je to ako Gunther
ja nesom debil ani kompletni debil ja pisem tak jak hovorim nerobim zoseba toto co som neni
a te ruske gena vobec nesu jak gunther sak to su mongolojdi alebo co
a te ruske gena vobec nesu jak gunther sak to su mongolojdi alebo co
Vsetko su to faky TOHOTO PRAVEHO JEDINEHO SPEVAKA !!
-
lekoklatik
VIP
janulko napísal: piste sem svoje nazori na gunthera ja vem ze je svetovy
Podľa mňa nie je lady gaga moc odlišná od tuttifrutti sumer song
Mne sa tento chalan nepáči. sry Janulko
-
Hulkm
Professional
Krute, som nemyslel ze sa tu da tak zasmait este. Ako som videl ten obrazok ja sa ten retardovany taxikar z klipu By the Way od RHCP dal na vlastnu hudobnu cestu
. Od teraz zacnem asi uctievat Lady Gaga ze je taka slavna a nepusta taketo kktiny do eteru.
-
seth82
Darca
Ja som si pôvodne myslel, že celý ten Gunther je len nejaký krutý omyl, ale žiaľ podľa wikipédieje reálny...Takže teda toto je fakt sila, je fakt neuveriteľné, koľko views to má na jewtube...To je tvorba pre 10-ročné deti, kedysi bol europop aspoň niečo, toto je však totálny grc...
a čo sa týka usera janulko: potrebuješ si zjavne zopakovať nejaký ten ročník základnej školy (rozumej, celý prvý stupeň), alebo sa daj vyšetriť odborníkom (psychiatrom a aj psychológom)...
a čo sa týka usera janulko: potrebuješ si zjavne zopakovať nejaký ten ročník základnej školy (rozumej, celý prvý stupeň), alebo sa daj vyšetriť odborníkom (psychiatrom a aj psychológom)...
-
AkoNaTo885
Novice
ale podľa mňa je Gunther celkom v pohode spevák... veď stále ak vidím jeho face tak sa smejem
Gunther is king!
-
Hotwire
Addict
voe riadne trapna hovadina typu modern talking....ale ten druhy song som na 100% pocul uz predtym 
Gunther je uplne super.... ked je clovek spity pod obraz bozi a zhuleny k tomu.. a fakt, ked vam to nejaky kamos zacne pustat z tuby, ze ake to je genialne, tak ho kopnite do hlavy ak to mysli vazne... aspon ma ale pekne zenske v klipoch...
natherny pristup ku kamaratom ,ked sa mu paci Gunther kopnem ho do hlavi ja bi som ta kopol do hlavy za ten tvoj retardovani atavar ti co ta rodila kvocka v harmonikovom avtobuse ty menstruator
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2010, 16:34)
natherny pristup ku kamaratom ,ked sa mu paci Gunther kopnem ho do hlavi ja bi som ta kopol do hlavy za ten tvoj retardovani atavar ti co ta rodila kvocka v harmonikovom avtobuse ty menštruator
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2010, 16:34)
natherny pristup ku kamaratom ,ked sa mu paci Gunther kopnem ho do hlavi ja bi som ta kopol do hlavy za ten tvoj retardovani atavar ti co ta rodila kvocka v harmonikovom avtobuse ty menštruator
Nakladas teda slovencynovi.
-
Hotwire
Addict
janulko teba by som rad spoznal
lebo to snad ani neni mozne zeby taky clovek ako ty mohol existovat, neuverim kym neuvidim 
janulko.... pokial sa nenaucis slovencinu, tak nemas pravo na mna vobec nieco hovorit... 
Dear folksjanulko napísal:natherny pristup ku kamaratom ,ked sa mu paci Gunther kopnem ho do hlavi ja bi som ta kopol do hlavy za ten tvoj retardovani atavar ti co ta rodila kvocka v harmonikovom avtobuse ty menstruator
I C what he meant...
poor Maki...must've been terrible
Janulko mal by si byt korunovany...2xco+t
//nepochybujte o mojom psychickom zdravi, na zaklade tohto prispevku - ucim sa na skusku, to hovori za vsetko
janulko ty ak mas lepsie znamky z diktatu ako 5 tak ja zjem drôtenu kefu
-
Betarik
Professional
ja by som takeho usera banoval
ked niekto neovlada ani zaklady slovenskeho jazyka nema tu na fore co robit ! ale ludia sa aspon zasmeju
Natherny avtobus , ja pisem tak jak hovorim nerobim zoseba toto co som neni ...... toto ma zabilo 
-
redliner
King
mňa dostalo zase "svecki spevak" 
-
erytrocyt
VIP
Ak by mu niekto dal ban, na čom by si sa teraz zasmial? Takíto exoti sú svojim spôsobom oživením fóraBetarik napísal:ja by som takeho usera banovalked niekto neovlada ani zaklady slovenskeho jazyka nema tu na fore co robit ! ale ludia sa aspon zasmeju
![]()
![]()
Natherny avtobus , ja pisem tak jak hovorim nerobim zoseba toto co som neni ...... toto ma zabilo