Da sa to stiahnut na nete s britskym komentarom.Adry napísal:Fakt nikto nevie kde sa da pozriet zaznam?
FIFA World Cup South Africa 2010
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: FIFA World Cup South Africa 2010
Oslava nasich po zapase.
Fuuu sice anglicky rozumiem, ale nema to stavu ked nepocujem "GOOOOOL" od naseho komentatora 
-
nejakymarko
Addict
adry urcite to najdes na lamkach 
Mne sa to páči ked sa dokáže aj komentártor odviazať a zakričať si spolu s fanúšikmi góóóól 
Tak môj príspevok prichádza až teraz, keďže včera som sa po výhre dosť opil a dnes nebola príležitosť
Bolo to ako som predpovedal už pred šampionátom, prekážkou sa ukázal byť Paraguaj a nie Taliani. Naši hrali (na našich) veľmi dobre, až na pár chýb v závere im v podstate ani nie je čo vyčítať. Táto hra však pramenila z tragického výkonu súpera, všetky tie ich veľké hviezdy hrali prd makový. Nesmierne ma teší, že cestujú domov a už tam ani raz nezahliadnem Gattusa, Cannavara a spol
Keď nám dali gól č.2 (btw podľa mňa zatiaľ asi najkrajší na šampionáte), zasa som očakával koniec ako s NZ a chvalabohu, že tomu tak nakoniec nebolo. S odstupom času nás tá remíza môže mrzieť ešte dvojnásobne, lebo sme mohli mať namiesto Holanďanov priechodnejších Japoncov. Teraz už treba len veriť, že Holandsko nebude mať svoj deň a nejakým zázrakom sa cez nich prehryzieme (alebo ako 2. varianta veriť v to, že nedostaneme poriadnu nakladačku a neposlúžime im ako fackovací panák).
Osemfinálové zápasy sa konečne skompletizovali - nedá mi to hneď si netipnúť aj postupujúcich
Sobota, 26. júna:
URUGUAJ - KÓREJSKÁ REPUBLIKA (16.00, Port Elizabeth)
USA - GHANA (20.30, Rustenburg)
Nedeľa, 27. júna:
NEMECKO - ANGLICKO (16.00, Bloemfontein) - podľa mňa sa Angličania konečne spamätajú a nadviažu na dobré výkony z kvalifikácie
ARGENTÍNA - MEXIKO (20.30, Johannesburg) (btw, pred 4 rokmi úplne rovnaké 8finále ak si niekto spomínate)
Pondelok, 28. júna:
HOLANDSKO - SLOVENSKO (16.00, Durban) - buďme úprimní, toto nie sú lemraví Taliani
BRAZÍLIA - CHILE (20.30, Johannesburg)
Utorok, 29. júna:
PARAGUAJ - JAPONSKO (16.00, Pretória)
ŠPANIELSKO - PORTUGALSKO (20.30, Kapské Mesto)
Bolo to ako som predpovedal už pred šampionátom, prekážkou sa ukázal byť Paraguaj a nie Taliani. Naši hrali (na našich) veľmi dobre, až na pár chýb v závere im v podstate ani nie je čo vyčítať. Táto hra však pramenila z tragického výkonu súpera, všetky tie ich veľké hviezdy hrali prd makový. Nesmierne ma teší, že cestujú domov a už tam ani raz nezahliadnem Gattusa, Cannavara a spol
Osemfinálové zápasy sa konečne skompletizovali - nedá mi to hneď si netipnúť aj postupujúcich
Sobota, 26. júna:
URUGUAJ - KÓREJSKÁ REPUBLIKA (16.00, Port Elizabeth)
USA - GHANA (20.30, Rustenburg)
Nedeľa, 27. júna:
NEMECKO - ANGLICKO (16.00, Bloemfontein) - podľa mňa sa Angličania konečne spamätajú a nadviažu na dobré výkony z kvalifikácie
ARGENTÍNA - MEXIKO (20.30, Johannesburg) (btw, pred 4 rokmi úplne rovnaké 8finále ak si niekto spomínate)
Pondelok, 28. júna:
HOLANDSKO - SLOVENSKO (16.00, Durban) - buďme úprimní, toto nie sú lemraví Taliani
BRAZÍLIA - CHILE (20.30, Johannesburg)
Utorok, 29. júna:
PARAGUAJ - JAPONSKO (16.00, Pretória)
ŠPANIELSKO - PORTUGALSKO (20.30, Kapské Mesto)
-
Steven666
King
moje typy na postup do štvrťfinále: Uruguay, Ghana, Argentína, Nemecko, Holandsko, Brazília, Paraguay, Španielsko.
To je môj realistický pohľad, ale radšej by som bol keby postúpili naši a Angličania
To je môj realistický pohľad, ale radšej by som bol keby postúpili naši a Angličania
Tieto tímy by teoreticky mohli postúpiť ... ale MS sú dosť nevyspitateľné .... AKO aj zápas Slovensko-TAliansko .....
a čo poviete na posledný zápas pobrežia slonoviny ? teoreticky keby im uznal te goly a dali by na 7:0 (2 neuznal)
tak by postupili
tak by postupili
NO to mas pravdu 
netrep... maju o bod menej...
-
HeadShot ^
Light Star
Takže keby sme náhodou postúpili hráme proti Brazílii alebo Chile ? 
-
jarinho411
Light Expert
Sa mi len zda, alebo je ten komentator na STV akysi zachripnuty? 
Merčiak je zachrípnutý odvtedy, čo tak reval cez náš zápas a po ňom.
-
Ba-Yo
Light Professional
Ak vyhrame v Stvrtfinale hrame z vitazom Brazilia -Chile a v Semifinale z vitazom Uruguaj -Juzna Korea a USA - GhanaHeadShot ^ napísal:Takže keby sme náhodou postúpili hráme proti Brazílii alebo Chile ?
Moje tipy:
USA - GHANA - Američania sú už rozbehnutý a Ghana ich nezastaví
NEMECKO - ANGLICKO - Nemci sú zvyknutý na novú loptu v Bundeslige sa s ňou hralo už pekných pár mesiacov
ARGENTÍNA - MEXIKO - súčasná kvalita je na strane Argentíny
HOLANDSKO - SLOVENSKO - svoje maximum sme už asi dosiahli postupom zo skupiny
BRAZÍLIA - CHILE - ak bude hrať Chile disciplinovane , tak by mohlo sláviť úspech
PARAGUAJ - JAPONSKO - skvelá defenzíva Paraguajčanov bude na Japoncov platiť
ŠPANIELSKO - PORTUGALSKO - možno bude rozhodovať až predĺženie alebo penalty, viac verím Portugalsku
Edit
Tak hneď prvý som netrafil
, takže možné je všetko SLOVENSKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
USA - GHANA - Američania sú už rozbehnutý a Ghana ich nezastaví
NEMECKO - ANGLICKO - Nemci sú zvyknutý na novú loptu v Bundeslige sa s ňou hralo už pekných pár mesiacov
ARGENTÍNA - MEXIKO - súčasná kvalita je na strane Argentíny
HOLANDSKO - SLOVENSKO - svoje maximum sme už asi dosiahli postupom zo skupiny
BRAZÍLIA - CHILE - ak bude hrať Chile disciplinovane , tak by mohlo sláviť úspech
PARAGUAJ - JAPONSKO - skvelá defenzíva Paraguajčanov bude na Japoncov platiť
ŠPANIELSKO - PORTUGALSKO - možno bude rozhodovať až predĺženie alebo penalty, viac verím Portugalsku
Edit
Tak hneď prvý som netrafil
, takže možné je všetko SLOVENSKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
TAk tieto vysledky su dosť možnee .... ale ja som optimista
Slovensko-Holandsko (vyhraame ) 
škoda,... im tie centrované lopty nevychádzali a mali skúsiť prihrávky po zemi, mužstvo USA mi bolo dosť sympatické ale teraz už treba dúfať na pekný výsledok našich slovenských šuhajov 
-
nestik
Medium Professional
jn, skoda toho USA vcera, tip som mal na nich a aj celkovo hra sa mi viac pacila. Dneska snad argentina a anglicko vyhraju. Anglicania zatial na MS nic nehrali ale myslim si ze nemcov daju dneska a argentina snad tiez, ofenzivne su urcite lepsi ale defenzivu nemaju bohvieaku ale aj tak si myslim ze to daju.
-
DanielDevil
Addict
Moje dnešné tipy sú NEM 2:1 ANG (možno AOT) , ARG 3:2 MEX