Repraky GENIUS SW-HF 5.1 4000
Repraky GENIUS SW-HF 5.1 4000
Chcel by so si kupit tuto zostavu a potreboval by som vediet ci su repraky dobre a kto ma konkretne tento model aby mi dal vediet nejake info ze aku maju vydrz ci sa nekazia a ci pri vyssej hlasittosti nerezonuju atd. Dakujem 
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Repraky GENIUS SW-HF 5.1 4000
vydrz: do 2 rokov, potom sa ti tam urcite nieco odpali, ale mozno budes mat stastie a vydrzia ti dlhsie
pri vyssej hlasitosti rezonuju (ale zalezi od nastavenia zvuku a zvukovej karty)
ale inak na normalne pocuvanie sa to da, osobne mam sice hf 5005, ale myslim, ze velky rozdiel medzi nimi nebude
pri vyssej hlasitosti rezonuju (ale zalezi od nastavenia zvuku a zvukovej karty)
ale inak na normalne pocuvanie sa to da, osobne mam sice hf 5005, ale myslim, ze velky rozdiel medzi nimi nebude
za seba mozem cestne prehlasit, ze do rieky zvanej genius (co sa audia tyka) uz nevstupim - urcite som to tu uz niekde spominal... mal som 5.1 5000 a po roku odisli (nesli zapnut, podla vsetkeho bezna zavada), dostal som novy kus 5005 a po roku to iste, teraz mi tu asi pol roka stoja
smejo ja mám tú sériu 5000 už 3 a pol roka...doteraz s nimi nemám žiadne problémy...ja osobne by som do reproduktorov od Genius bez akýchkoľvek problémov išiel znova...