Hokejka na hokejbal

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ttt4
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Hokejka na hokejbal

Príspevok od používateľa ttt4 »

Hrávam hokejbal iba rekreačne a chcel by som nejakú hokejku do 30e. Prešiel som si nejaké diskusie čo sú tu na fóre a potom som si kukol nejaké eshopy. Zúžil som si výber na nasledovné hokejky:

http://www.hokejova-vystroj.sk/hokejka- ... id%20.aspx
http://www.d-sport.sk/hraci/hokejky-dre ... e-75-wood/
http://www.d-sport.sk/hraci/hokejky-dre ... se-rw4-sr/
http://www.martens.sk/sk/katalog/hybridna-hokejka-c5

cenovo sú vyrovnané a predpokladám, že aj kvalitou si budú podobné. Ide mi o to či ma niekto s konkrétnymi modelmi skúsenosť, a či by mi v rámci porovnania vedel povedať, že ktorá na betóne vydrží najdlhšie a dá sa považovať za mierne lepšiu oproti ostatným.
smejo
Addict
Addict

Re: Hokejka na hokejbal

Príspevok od používateľa smejo »

ja by som kupil radsej od ruky shaft, pripadne polamanu kompozitku a zvlast cepel, koniec koncov ta to po case aj vyjde lacnejsie... beton/asfalt totiz dost rapidne (v porovnani s ladom) zvysuje tendenciu cepele uplne sa zodrat, pricom na to drevo co ti ostane das potom maximalne ten plastovy nastavec z teska a z kompozitky len vytiahnes zvysok a nasadis dalsiu cepel
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

no neviem ake mas ty skusenosti, ale ja by som si urcite nekupil drevo na beton. Za prve sa to zosucha, ale to samozrejme aj takmer kazda ina hokejka ale pri drevenej sa ti este moze lahko rozstiepit, puknut cez stred a to sa potom nie dobre hra :). Na tvojom mieste by som si kupil nejaky shaft z bazaru (napr. sport.bazos.sk/hokej/ ), do 20E sa da kupit v pohode. A potom by som si objednal z netu alebo kupil v obchode, cepel (myslim ze sa tam vyuziva ABS technologia) prsote je to spevnene na hokejbal , viacmenej grafit+nejaka umelina - sam si kupujem: http://www.x-hokej.cz/cepele-blady/cepe ... n-8005-abs a mozem len pcohvalit, hram ligu a taka cepel mi vydrzi celu sezonu, vyjde ta to sice o 2O E viac ale vydrzi to o dsot dlhsie :). Proste s dlhdoobejsieho hladiska sa ti to oplati ovela viac :)... Dufam ze som pomohol.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

z tych styroch co si postol len cwt nema drevenu cepel (taku istu cepel predavaju aj samostatne do shaftu, hram s nou a som bol velmi spokojny), teda ak by si chcel tak tu...ak najdes niekde na nete Jofa titan 4020 tak zober tu, pohybuje sa v hladine okolo 30-40e, ale vraj sa uz nevyrabaju, tu do ke jednemu chlapikovi nosia este skladove zasoby z lotysska..to plati v pripade ze chces vyslovene drevo...inaksie je lepsi shaft (ked trosku sa posnazis a zozenies cislo na nejakeho hokejistu, tak on ti bude vediet zohnat shaft od ruky za uplne trapnu cenu a potom uz len cwt cepele, kupis v cenovej hladine 10-20e)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

tak ako hovorite shaft a k tomu cepel TREBARS Nemo, tie mne sedia... :-) kupovat tak hokejku len drevenacku na beton...je blbost...za chvilu mas ziletku
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

easton: Pokial sa bavime o ciernej Nemovke, tak to nie je zla pukovnica, ibaze sa na nej stiepi naminat na spicke. To sa mi stalo pri kazdej jednej a bolo to dost neprijemne. Karbonovu Nemo, ktoru som mal, tak sa mi pozdlzne rozpolila, co som este nikdy nezazil. Ostal by som teda pri CWT alebo RBK, zalezi od ceny, uhol 21 alebo 23 (zalezi od vyrobcu, pretoze aj rovnaky uloh sa odlisuje u roznych vyrobcov).

Suhlasim vsak s nazorom, ze dnes asi nema moct vyznam kupovat na beton celu hokejku a ak ano, tak tazko takto cez net poradit, pretoze nemam z nich ziadnu vyskusanu. Skusal som CWT a bol to odpad, prislo mi to makke, cela sa mi zdala divna (tusim to bola modra CWT). CCM, ktora je tu uvedena je tusim ta, ktora sa davala v niektorych obchodoch v minulom roku ku kolieskovym korculiam a ak to je ona, tak je to bordel. S tou Bauerkou ani TPS skusenost nemam, ale kedysi sa mi velmi dobre hralo s drevenou TPS v bielej farbe s modrym napisom, oznacenie si uz nepamatam alebo tiez klasika Passvilan, dnes tusim pod znackou MPS. Za asi najlepsiu by som povazoval cervenu Jofa Titan s bielou laminatovou pukovnicou.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

hojko ja pouzivam Nemo s cervenym napisom ak myslis, to kategorizovanie..shaft by som od nemo nekupil a ta bola celodrevena :-)
Napísať odpoveď