Tu to mas all inclusive v tiff-e s priehladnym pozadim... have funSaq.utd napísal:chlapci kto vie robit dobre vo pohoshope.?
potrebujem jeden obrazok spravit...
to je pre vas tak 5-10 min. roboty,..
tu je ten obrazok...chcel by som vyrezat hraca v strede a hodit tomu biele pozadie.
Kód: Vybrať všetko
http://www.sporting-heroes.net/files_football/KEANE_Roy_20020817_GH_L.jpg
vaše grafické výtvory
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
- Prílohy
-
- KEANE_Roy_20020817_GH_L cut by tomexx.rar
- (1.21 MiB) 158 stiahnutí
kuknite si moje nove
je to vo flashi
ale je to tam trosku natiahnute ale to nevadi
je to vo flashi
Kód: Vybrať všetko
http://img355.imageshack.us/my.php?image=systemofadown9gu.swf-
uplink
VIP
6 rokov robim v paint shope [jasc's paint shop pro...] a az pred tyzdnom a pol som objavil caro fotosopu
v maxku robim uz od 3D studia...[cize dosackeho]. Asi tolko k mojej promo tvorbe
))).
v maxku robim uz od 3D studia...[cize dosackeho]. Asi tolko k mojej promo tvorbe
- Prílohy
-
- moj prvy vytrvor [jeho mutacia je v oddeleni pozadia :)]
- Promo.Blue.jpg (124.24 KiB) 1107 zobrazení
-
- A moj druhy vytvor :).
- Avenger.Canon.jpg (243.36 KiB) 1110 zobrazení
-
tomexx
King
To prve je pekne, ale vidno ze je to podla tutorialuuplink napísal:6 rokov robim v paint shope [jasc's paint shop pro...] a az pred tyzdnom a pol som objavil caro fotosopu![]()
v maxku robim uz od 3D studia...[cize dosackeho]. Asi tolko k mojej promo tvorbe))).
Ten druhy je nice, ziadne vyhrady k nemu nemam
-
XilleR
Medium Professional
chalan mas talent, ale odporucam ti prejst z paintshou na Photoshop, chvilu sa budes zaucat, ale nakoniec si povies ze to stalo za touplink napísal:6 rokov robim v paint shope [jasc's paint shop pro...] a az pred tyzdnom a pol som objavil caro fotosopu![]()
v maxku robim uz od 3D studia...[cize dosackeho]. Asi tolko k mojej promo tvorbe))).
trosku si ma navnadil a asi zacnem v maxe robit aj fantasy, doteraz som robil len real objekty
-
Fanta
Darca
no nehnevaj sa vsetko su brushe (dokaze kazdy)uplink napísal:6 rokov robim v paint shope [jasc's paint shop pro...] a az pred tyzdnom a pol som objavil caro fotosopu![]()
-
uplink
VIP
mno to je fotosop. A 6 rokov robim v paintshope, ale tam nemam nic podobne tomuto.
2tomex: tutorial? Je to wind efekt 2x z lava 2x z prava 1x z hora 1x z dola tot sjo
. A ten zvysok je 5 lens flarov vseliako poefektovanych [som tam hadzal nahodne efekty co uz, len sa ucim...].
2xiller66: stalo sa...
2Fanta: ako vzdy si nepochopil, ale to nevadi. Som napisal ze 6 rokov v PSP a 1 a pol tyzdna v PS, citaj a potom sa vysmievaj...tie veci su v PS tak ako chces odomna cakat zazraky? By som chcel vidiet Tvoje vytvory po tyzdni a pol v nejakom novom programe...alebo sprav daco v 3D Studiu/Cinema 4D/Bryce 3D nieco VLASTNE a daj tomu nejaky brushing do pozadia, nech sa aj ja zasmejem...
2tomex: tutorial? Je to wind efekt 2x z lava 2x z prava 1x z hora 1x z dola tot sjo
2Fanta: ako vzdy si nepochopil, ale to nevadi. Som napisal ze 6 rokov v PSP a 1 a pol tyzdna v PS, citaj a potom sa vysmievaj...tie veci su v PS tak ako chces odomna cakat zazraky? By som chcel vidiet Tvoje vytvory po tyzdni a pol v nejakom novom programe...alebo sprav daco v 3D Studiu/Cinema 4D/Bryce 3D nieco VLASTNE a daj tomu nejaky brushing do pozadia, nech sa aj ja zasmejem...
-
Fanta
Darca
PSP a photoshop je skoro totozny soft... len si treba zvyknut na ine ikonky nastrojovuplink napísal:mno to je fotosop. A 6 rokov robim v paintshope, ale tam nemam nic podobne tomuto.
2tomex: tutorial? Je to wind efekt 2x z lava 2x z prava 1x z hora 1x z dola tot sjo. A ten zvysok je 5 lens flarov vseliako poefektovanych [som tam hadzal nahodne efekty co uz, len sa ucim...].
-
uplink
VIP
no comment. Len by som Ti nadaval a to nechcem. Inac mal si Ty niekedy otvoreny PSP? Bo o nom vies <censored>.Fanta napísal: PSP a photoshop je skoro totozny soft... len si treba zvyknut na ine ikonky nastrojov
V paint shope ako som napisal robim 6 rokov a je to UPLNE odlisny soft od photoshopu, hlavne jeho vystupne produkty. Taktiez ich pracovne prostredie je uplne odlisne a zakladne nastroje sa spravaju inac [ zaostrovanie pisma, algoritmus pre fade [je uplne ale uplne odlisny - kym psp pracuje s 24 bit maximal ps pracuje so 48 bit pri tvoreni gradientu]. Tak isto psp chyba kopa efektov ktore ma ps a ps chyba "precise zoom" ktory ma psp.
P.S.: Som rad ze som objavil caro fotosopu, je do dobry soft ale nepatri do ruk lamam co ho prirovnavaju ku hodnotne [myslene co dokazu nie kolko stoja] odlisnym programom.
a ano fanta. Citaj poriadne prispevky aby si nepisal OT ok? To este k tomu prvemu. Tvoj komentar nemal skoro ziadny vyznam az na tie brushe, inac bol hodnotne na urovni pouziteho toaletneho papieru schovaneho na horsie casy. A tak isto sa neplet do porovnavanie softwaru pokial nemas s obomi aspon ake take skusenosti, bo podla Tvojho popisu "je to totozny soft" vidno ze o psp vies asi tolko ako ja o damskych lakoch na vlasy [cize nic].
-
tomexx
King
Nemas pravdu uplink, s PSP som robil asi polroka, predtym ako som presiel na PS a su to vazne velmi podobne softy, akurat, ze v PS mas asi o 75% viacej moznosti, co sa nastrojov tyka...uplink napísal: no comment. Len by som Ti nadaval a to nechcem. Inac mal si Ty niekedy otvoreny PSP? Bo o nom vies <censored>.
V paint shope ako som napisal robim 6 rokov a je to UPLNE odlisny soft od photoshopu, hlavne jeho vystupne produkty. Taktiez ich pracovne prostredie je uplne odlisne a zakladne nastroje sa spravaju inac [ zaostrovanie pisma, algoritmus pre fade [je uplne ale uplne odlisny - kym psp pracuje s 24 bit maximal ps pracuje so 48 bit pri tvoreni gradientu]. Tak isto psp chyba kopa efektov ktore ma ps a ps chyba "precise zoom" ktory ma psp.
P.S.: Som rad ze som objavil caro fotosopu, je do dobry soft ale nepatri do ruk lamam co ho prirovnavaju ku hodnotne [myslene co dokazu nie kolko stoja] odlisnym programom.
a ano fanta. Citaj poriadne prispevky aby si nepisal OT ok? To este k tomu prvemu. Tvoj komentar nemal skoro ziadny vyznam az na tie brushe, inac bol hodnotne na urovni pouziteho toaletneho papieru schovaneho na horsie casy. A tak isto sa neplet do porovnavanie softwaru pokial nemas s obomi aspon ake take skusenosti, bo podla Tvojho popisu "je to totozny soft" vidno ze o psp vies asi tolko ako ja o damskych lakoch na vlasy [cize nic].
PS: S PS robim uz asi 3-4 roky...
-
uplink
VIP
tak ked tam mas 75% moznosti ako mozu byt podobne? Potom aj paint je podobny s photoshopom a rhinoceros je totozny s 3D S MAX a Bryce 3D? Ako to sa neda. Neni soft ako soft. Je to ten isty zaner ale nie trieda. ps je vlajkova lod a psp je riesenie pre ludi co nepotrebuju tak namakanu grafiku a moznosti a jemnost. Sam si protirecis. To ako keby si povedal ze doom 1 a doom 3 je to iste ved je to FPS a su to dve odlisne hry, ina hratelnost, ine moznosti iny engine ale je to to iste. Kua ludia vsak nebudte povrchnni 
Ja s tym ps robim len kratko a vidim ake su odlisne. Maju len podobny interface. Inac su rozdielne. Pisat komentare typu ze su podobne su nezmyselne, to sa s Tebou mozem hadat ze pandemonium je to iste ako super mario bros etc...mozem Ti uviest milion prikladov.
ked sa niekto chce hadat o tom ci je ps a psp rovnaky soft moje iCQ je 209 036 765. V mojom pripade je porovnavanie tychto softov ako stuchanie do osieho hniezda
Ja s tym ps robim len kratko a vidim ake su odlisne. Maju len podobny interface. Inac su rozdielne. Pisat komentare typu ze su podobne su nezmyselne, to sa s Tebou mozem hadat ze pandemonium je to iste ako super mario bros etc...mozem Ti uviest milion prikladov.
ked sa niekto chce hadat o tom ci je ps a psp rovnaky soft moje iCQ je 209 036 765. V mojom pripade je porovnavanie tychto softov ako stuchanie do osieho hniezda