TENIS
Re: TENIS
Hrá sa na tri víťazné sety pričom v piatom sete za stavu 2:2 na sety nie je skrátená hra tzv. tiebreak. To znamená, že sa hrá klasicky na gamy a vyhráva ten hráč, ktorý sa súperovi vzdiali na dva gamy. Teda napríklad 16:14 alebo už spomínaný zápas Mahut a Isner 68:70.
Jááj ... kokso tak to muselo byť namáhavé ... ževraj sa to hralo tri dni ... prvý deň prerušili ( asi zlé počasie) ... druhý deň sa hralo od rána ... a tretii sa to skončilo .... či ?? opravte ma niekto
pre mna je to wimbledon / RG
wimbledon pre jeho tradiciu (historiu) - to znamena ziadny tie break (v 5. sete), biele oblecenie, "uniformovani" rozhodcovia a vsetky tieto nobl veci
a tiez sa tam hraci snazia hrat trocha viac pri sieti, co je trocha osviezenie oproti betonovemu bum bum od zakladnej lajny
french open zase kvoli jedinecnosti antuky- zaujimave dlhe vymeny, od zakladnej ciary, drop shoty, loby, rozne slidy (pozdravujem monfilsa) atd
wimbledon pre jeho tradiciu (historiu) - to znamena ziadny tie break (v 5. sete), biele oblecenie, "uniformovani" rozhodcovia a vsetky tieto nobl veci
french open zase kvoli jedinecnosti antuky- zaujimave dlhe vymeny, od zakladnej ciary, drop shoty, loby, rozne slidy (pozdravujem monfilsa) atd
-
Klawdinca1
Amateur
Tenis
Ked som s Tenisom začala v 13-tych mám niaku šancu na uspech? 
Re: Tenis
Pravdaže máš ked ťa to baví a pravidelne trénuješ. Kamarát napríklad začal s futbalom v 17 a hra teraz za Nitru. Takže v pohode len na Slovensku šanca na úspech je minimálna a si ešte mladá začneš chodiť na diskotéky a prestane ta baviť nebude na to čas.
-
Sagittarius
Guru
Hopman Cup prinesie aj duel "maratóncov" Mahuta a Isnera Škoda, že na Hopman cupe sa nemôže zopakovať niečo podobné. 
Jednoznačne R.Federer, hra, správanie... Pre mňa vzorový športovec. A kedysi A. Aggasi 
Turnaj? Wimbledon.
Turnaj? Wimbledon.
Podľa mňa na to, aby si mohol byť profesionálny športovec, tak si začal veľmi neskoro. V takomto veku už by si mal chodiť po seniorských turnajoch. No a pokiaľ si ešte nezažil ani 1 skutočný turnaj, tak ťa sklamem, ale na 99,9% sa tenisom neuzivíš.
no bol som uz na neakych malych turnajoch ale tie skusenosti stale niesu, ale vsetci vravia ze ten polrok bude trebat na to aby som hral slusne, s podporou rodicov do tej 19 by som sa mohol dade prepracovat. napriek tomu chcem aj studovat tak by to nebol az taky problem si myslim, ak by to nevyslo, zostava mi dufat ze my to vide
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2011, 18:57)
treneri ,kamarati proste 3/4 vsetkych s kym som hral
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2011, 18:59)
trenujem cvicim kondicku proste vsetko preto robim
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2011, 19:46)
minimalne ma nebude mrziet ze som to neskusil
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2011, 18:57)
treneri ,kamarati proste 3/4 vsetkych s kym som hral
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2011, 18:59)
trenujem cvicim kondicku proste vsetko preto robim
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2011, 19:46)
minimalne ma nebude mrziet ze som to neskusil
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no chvilu som to pozeral aj v 3 sete mali sancu rozhodnut ale potom same darovane fiftiny a debiliny robili..na konci uz boli nase uplne odovzdane