Kooperatívne hry
Kooperatívne hry
Zdravím, prosím Vás o radu nejakej kooperatívnej kde sa hrá spoločná kampaň viacero hráčov. Ja som teda nič nenašiel poriadne a najradšej by som chcel rpg ale može byť aj dobrá strielačka alebo strategy ...Ak niekto o niečom vie napíšte, dík. 
Re: Kooperatívne hry
nenašiel? slabo hladal. L4D, obe
prvé čo ma napadlo... staré doomovky sa dali v coop mode, ale to je asi trochu mimo záujem, no 
strategiu: command & conquer :red alert 3 -coop misie
akcne: gears of war , left 4 dead 1,2 , kane & linch , splinter cell conviction ,
akcne: gears of war , left 4 dead 1,2 , kane & linch , splinter cell conviction ,
Ako RPG (i ked je to skor akcna klikanica) by mohlo byt Diablo 2, pripadne coskoro Diablo 3.
Ja z vlastnej skúsenosti odporúčam všetkých Serious Samov
First Encounter
Second Encounter
Serious Sam 2
Takmer bezduchá hasenica, ale dá sa na tom vyblázniť
Takmer bezduchá hasenica, ale dá sa na tom vyblázniť
Nedá sa aj klasický Counter Strike považovať za kooperatívnu hru?
Nie neda 
A keď už sa to tu tak rozbehlo, čo tak nejaké hry s hot seat, horúce kreslo - jednoducho
aby sme na jednom PC mohli hrať viacerí. Niečo ako séria Heroes of Might and Magic alebo Civilization. Neviete poradiť? 
napr worms alebo golden axe;))
kto v dnesnej dobe by robil taketo hry, ked internet ma kazdy...nebudem sa rozpisova snad je jasne co tym chcem povedat
kto v dnesnej dobe by robil taketo hry, ked internet ma kazdy...nebudem sa rozpisova snad je jasne co tym chcem povedat
Sven Co-Op
Ja by som ti odporucil s vlastnej skusenosti Resident Evil 5. To je uplna pecka. My sme to presli s kamaratom 4x a planujeme si to novu nainstalovat. Aj Rainbow Six Vegas 2 bola dobra hra. Ta hra nas tiez dlho drzala...