Gunther

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Gunther

Príspevok od používateľa uplink »

ero-senin má pravdu, keď debilita dosiahne istej úrovňe, stáva sa vítaným oživením fóra :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Náhodou - Gunther je aspoň o triedu lepší než :sneaky: Má tam aspoň pekné baby a sem tam sa objeví aj celkom zaujímavá melódia.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Stoporko napísal:Náhodou - Gunther je aspoň o triedu lepší než :sneaky: Má tam aspoň pekné baby a sem tam sa objeví aj celkom zaujímavá melódia.
ten Gunter teda nie je ani naznakom lepsi ako Lajoie. Uz lne z toho dovodu, ze Lajoie nevyzera ako mentalne postihnuty homosexual.
A dalsi obrovsky rozdiel je v tom, ze pesnicky od Lajoieho su recesia kdezto hento individuum to berie uplne seriozne. A neposledom rade pesnicky od Johna sa daju aj pocuvat, lebo su obycajne celkom dobre hudobne zvladnute co tiez nie je velmi Gunterov pripad.

edit: prave som si pustil tu Teeny weeny string bikini ( ako WTF uz len za nazov ) a spieva tam presne tak isto ako Jon v Show me your genitals :?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

a Jon sa dá počúvať aj preto, že sa na tom človek z chuti zasmeje (teda aspoň v mojom prípade).
Ten Gunther má podľa mňa podobný ráz a podobnú životnosť ako O-zone, viete, tí rumunský teploši čo boli kedysi. Proste 2-3 letné hity, s ktorými si chlapík myslel že urobí dieru do sveta a ktoré majú hudobnú hodnotu oveľa nižšiu ako Show me your genitals, alebo I kill people od Jona. Ale tak čo, koľko ľudí, toľko chutí, a ako vidíte aj Gunther si našiel tu na fóre svojich fanúšikov jedného minimálne, že janulko :D

a vy sa čudujete, že má toľko pozretí na YT? Preboha, šak to je legendarni svecki spevak speva hiti ako ding ding dong, chirstmas song, tuttifrutti summer love.. konec
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keď už spomínate lajoia v spojitosti s touto temou, tak teraz spravil song na mieru ušitý na týchto tutti frutti summer teplošov počnúc chlapcami zo zadnej uličky Guntherom končiac :) :smt059
Link:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

John na hrad! :king: :aasmile29: Asi si ho stiahnem, napálim a budem si ho púšťať v aute pri stiahnutých oknách a gangsta póze za volantom, you baby, shake that ass...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Mne sa Gunther tiez (relativne) paci, vzdy ma rozosmeje. Klipy, v ktorych sa vyskytuje, srsia humorom, samozrejme nechcenym. buze**** filtre, narcisticke zabery, jeho spev typu "mmm ding ding dong ohhh ahhh yeah i am so sexy" alebo rymy typu: I feel like a king, when I swing my thing :D :D + jeho vecne spulenie pyskov...no neber to.
Akurat mi uchadza pointa zaberov na 2:35...WTF? :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

alfonz: však je to predsa jasné - nasadiť strap on a ideme na to :aasmile23:
Frikso
Darca
Darca

On v tých pesničkách vlastne vôbec nespieva a v klipoch sa skoro vôbec nevyskytuje. To je nejaká autonómna pesnička spievajúca o niečom a každy druhy refrén tam Gunther teplym hlasom ohlási názov pesničky. :hmm:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ta jak ze sa v klipoch nevyskytuje? V Christmas Song ho je plno... Ic krizms, ic krizms tájm, ááách :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

dali ste tu imho dvoch najhorších autorov Janka a Gunthera.
Gunther je čistý jedno ročný autor, viď každé leto prídu neaký, spravia 2 hitovky a na ďalší rok si nanich už nikto nespomenie.
a Janko? Janko podľa mňa nemá ani rytmus, neviem či to on mysli s rapom vážne ale tak je to strašné (a hlavne trápne) viď - epic fail podľa mňa....
//btw načo tu píšete o Jankovy keď tento post je o Guntherovy? :D
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Filipito, rozumieš tomu textu? neboj sa, nemyslí o vážne, Jon Lajoie má na nete dosť vecí na to, aby človek pochopil, že je to recesia. Ten link čo si dal - ten song poznám už dlho a vždy keď ho počujem sa dobre zasmejem, čistý fail, to je jasné, ale s tým účelom to podľa mňa bolo robené. Aj tak je lespší tento song..Show Me Your Genitals 2: E=MC Vagina ten text nemá chybu, lol.
Narozdiel od Jona, Gunther to myslí vážne, myslí si že urobí dieru do sveta svojimi songami, preto si myslím, že to je väčší fail.
Filipito
Darca
Darca

tak ja som myslel že Janko to fakt mysli vážne :D , hlavne preto lebo ma tie songy aj na iTunes :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Vy si vazne myslite ze Lajoie to mysli vazne, ano?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

nie
Filipito
Darca
Darca

moosha ja áno (teda myslel som) - aj tak som ho počul asi druhy krát
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Filipito napísal:moosha ja áno (teda myslel som) - aj tak som ho počul asi druhy krát
Mc vagina je čisto retardovana postavicka, ktorú si Lajoie vytvoril. Ak ho chceš počuť rapovat kvalitne pusti si everyday normal guy/ everyday normal crew alebo WTF collective kde vystupuje ako 12 rôznych rapperov naraz. IMO všetky tri sú o dve triedy vyššie ako majorita rapu, ktorú poznám z rádií a hitparad
Filipito
Darca
Darca

poČúvam troška iný rap ako ide v rádiach :) môže to byť aj tým
Frikso
Darca
Darca

axXis napísal: Mc vagina je čisto retardovana postavicka, ktorú si Lajoie vytvoril. Ak ho chceš počuť rapovat kvalitne pusti si everyday normal guy/ everyday normal crew alebo WTF collective kde vystupuje ako 12 rôznych rapperov naraz. IMO všetky tri sú o dve triedy vyššie ako majorita rapu, ktorú poznám z rádií a hitparad
Všetko sú to postavičky, ktoré si Lajoie vytvoril. 12mcs hra všetkych on, a väčšinou su to parodie na znamych komerčnych raperov.
Lajoie je v Kanade docela oblubeny zabavač. S guntherom nemá nič spoločné, zrovnávať ich môže akurát tak niekto, kto nepochopil pointu vtipu.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Frikso napísal:Všetko sú to postavičky, ktoré si Lajoie vytvoril. 12mcs hra všetkych on
ale boha, to vážne :shock:
Napísať odpoveď