Za odpovede diki
Tenisky Merrell
Tenisky Merrell
Zdravim. Ma tu niekto skusenosti s teniskami znacky Merrell? Rozmyslam, ze by som si jedny zadovazil. Potrebujem obuv, co dlho vydrzi, nie kazdy rok kupovat nove, noha mi uz predsa nerastie. Budu dost casto nosene. Chcem aby boli co najviac vzdusne, dost sa mi potia nohy. Tiez klenbu a kvalitnu vystuz paty, vacsinou sa mi tenisky nicia prave na pate. Gore-tex je samozrejmost. Moze mi niekto poradit, ktory model by bol pre mna vhodny? Cena nie je rozhodujuca. Rad si priplatim za kvalitu a co som pozeral, tak vacsinou cena neprekracuje 100, maximalne 120e.
Za odpovede diki
Za odpovede diki
Re: Tenisky Merrell
Možno by bolo dobré zájť niekde do väčšieho mesta ... na celý deň a popozerať niečo čo vyhovuje tvojím požiadavkám 
Chameleon je paradicka a ma aj plno odnozi, tak si len vyber, ktore prevedenie sa ti najviac paci a je pre teba najpraktickejsie 
Tie moje su totalne highlandery, uz asi 10x som ich bral na nejaky vylet s tym, ze to uz je ich posledny a vzdy to prezili, to uz maju asi 5 rokov... urcite dobra kupa
Tie moje su totalne highlandery, uz asi 10x som ich bral na nejaky vylet s tym, ze to uz je ich posledny a vzdy to prezili, to uz maju asi 5 rokov... urcite dobra kupa
Myslite, ze su niektore Merrell-y vhodne aj na bezne nosenie do mesta atd.? Ide mi hlavne o kvalitu podrazky, nech sa tak rychlo nezoderie.