Padanie pc
Padanie pc
Zdravim pani...mam taky problem...kupil som novy zdroj 800W fortron...vsetko som zapojil ide vsetucko naaadherne.....len nechapem jednej veci...akoze preinstaloval som aj windows aj vsetko...vsetko mi ide az na jednu hru...pustim ju ide intro a normalne mi restartuje pc.....nejake napady?dakujem za kazdu radu....a inak ked ide to intro tak este pocujem take svistanie z pc...ale predpokladam ze asi od zdroja....ale preco?nechapem no....
Re: Padanie pc
No: Aká je to hra? Išla ti pred výmenou zdroja? Aký je zbytok zostavy? Utiahne ju vôbec? V prípade warez verzie, skúšal si iný crack?(Toto bude tá pravdepodobná možnosť
)
to je to vtipne ze pred tym isla na ten isty crack.takze tym to nebude urcite...inak je to crysis a podla mna to bude zdroj ale nechcem prebiehat.mozno treba len nieco niekde nastavit a zostava je q9550 mb je maximus 2 gene ram 4gb ddr2 dva hardisky a ati 5870.takze si myslim ze utiahnut by to mal bez problemov.
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2010, 14:01)
a este som zistil ze aj Crysis warhead......a vzdy pri intre jak ide to ich logo ze EA....vtedy aj nieco pisti zo skrinky.....pistalo sice aj predtym ale takch....nechapem no....sranda ze pri inych hrach pohoda a tuto proste zhasne a zase restartuje....
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2010, 14:01)
a este som zistil ze aj Crysis warhead......a vzdy pri intre jak ide to ich logo ze EA....vtedy aj nieco pisti zo skrinky.....pistalo sice aj predtym ale takch....nechapem no....sranda ze pri inych hrach pohoda a tuto proste zhasne a zase restartuje....
Pokial ti to predtym nerobilo a zacalo to po vymene zdroja, tak pricina je asi jednoznacna.
Skontroluj este pre istotu teploty, ci to restartovanie nesposobuje prehrievanie.
Skontroluj este pre istotu teploty, ci to restartovanie nesposobuje prehrievanie.
je mi to troska cudne ze len pri tejto oed pri ostatnych nic.dokonca ani pri metre.co je iny kolos.ale oka kuknem teploty a dam vediet.
Vyhodí ti tam niekde Bluescreen ?
praveze nie.to je smiesne....proste zazrak fakt
-
JAnci3D
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mne vôbec ani nejde do kopy nejaká hra so zdrojom, prečo by práve pri intre resetlo PC práve kvôli zdroju. Nevidím v tom žiadnu súvislosť.
Skús toto: Sputi hru nech ti to spraví, keď ti znovu nabehne PC tak do Run napíš eventvwr.msc, choď na systém a pozri sa či tam niesu nejaké errory prípadne warningy, určite tam bude critical že sa setol PC nečakane ale nejaké čo by ti povedali viac o tom prečo.
Skús toto: Sputi hru nech ti to spraví, keď ti znovu nabehne PC tak do Run napíš eventvwr.msc, choď na systém a pozri sa či tam niesu nejaké errory prípadne warningy, určite tam bude critical že sa setol PC nečakane ale nejaké čo by ti povedali viac o tom prečo.
Píšeš , že si preinštaloval Windows. Skús zmeniť ovládače na tú ATI 5870 , staršie alebo novšie. Aké si mal pred tým ?
Chyba môže byť aj v kodekoch keď ti to robí pri prehrávaní videa. Máš tam všetko čo si mal pred tým ?
- taký istý Windows
- tie isté kodeky
- tie isté ovládače
- rôzne aktualizácie netframework a pod.
Tipujem to na nejakú softwarovú chybu , nekompaktibilitu.
Skús nainštalovať Windows Media Player 11 ak nemáš. Obsahuje windows media video 11 a windows media audio 11 kodeky. Tie 11-kové kodeky sa dajú stiahnuť aj samostatne bez prehrávača niekde s microsofťáckej stránky.
Chyba môže byť aj v kodekoch keď ti to robí pri prehrávaní videa. Máš tam všetko čo si mal pred tým ?
- taký istý Windows
- tie isté kodeky
- tie isté ovládače
- rôzne aktualizácie netframework a pod.
Tipujem to na nejakú softwarovú chybu , nekompaktibilitu.
Skús nainštalovať Windows Media Player 11 ak nemáš. Obsahuje windows media video 11 a windows media audio 11 kodeky. Tie 11-kové kodeky sa dajú stiahnuť aj samostatne bez prehrávača niekde s microsofťáckej stránky.
-
hojko
Site Admin
Mas zapojene pridavne napajanie od zdroja do grafickej karty???
no takze skusil som janciho metodu cez ten viewer a zobrazuje mi kernel power eror....takze....skontroloval som ci je vsetko zapojene a je....takze jednoznacne je zdroj out a zajtra ho idem do agemu reklamovat...lebo ak som pochopil spravne tak cpu nedostava dostatok stavy na ten kernel......no a kebyze to mam este aj zle zapojene tak mi ani nenabehne pc alebo ine veciciky by nesli...takze zajtra tam letim a dam vediet.....inak ano mal som vsetko tak isto ako predtym v tom windowse....takze software to nebol na 100 percent.....ale aj tak vam velice pekne dakujem za rady a napady....
-
hornblower
Light Professional
hojko napísal:Mas zapojene pridavne napajanie od zdroja do grafickej karty???
Urcite to nebude zdrojom kedze sa to vyskytuje iba u tejto hry/datadisku. Nebude to ani prehrievanim- rozmyslajte robilo by to aj inde. Preinstaluj catalysty /predtym odstran aj z registrov/, pripadne aj kodeky neviem akym stylom je robne to intro.
Btw to svistanie robi iba pri crysis alebo aj pri inych hrach ? Skus pustit nejake filmy hd/non hd co to urobi.