softvare v mobile

Informácie o software, ankety...
Veronika Chrastecka
Novice
Novice

softvare v mobile

Príspevok od používateľa Veronika Chrastecka »

Dobry den,mala by som k vam jednu velku prozbu?Potrebujem surne vediet,ako mam prepalit softvare v mobile?Je to sony ericsson c510 a je kupovany v cz.Nemam tam ani sk jazyk a nedaju sa mi odoslat mmsky na tmobile.Poradite mi prosim co mam robyt?Dakujem velmi pekne,Dovidenia a prijemny den vam prajem.
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: softvare v mobile

Príspevok od používateľa Curuj »

Dobrý deň :)
behni na se-tuning.cz, sú tam návody, ako to flashnúť.
ked je z česka, divím sa, že tam neni slovenčina, robia firmware pre regióny, vždy pre strednú európu, kde je aj čeština aj slovenčina...
na tom setuningu sa hned nepýtaj ale najskôr si prečítaj dosť vecí. ak sa budeš pýtať základné veci, ťažko ti niekto poradí, ked sa nie je od čoho odraziť
Nyssow
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: softvare v mobile

Príspevok od používateľa Nyssow »

Ja som mal pokazeny SE K600i (SW chyba) ... bol som i v servise, kde najprv chceli 10 ecok, nehladiac nato, ze som sa tam trepal cez polovicu BA, a potom mi povedali, ze uz telefon nepodporuju. (to len tak pomimo)

Da sa to spravit za 7 ecok cez internet a to tu http://www.wotanserver.com/en/ .. ja som platil cez paypal, a bolo to bez problemov i platba i novy firmware. Vsetko je opat funkcne.

To iba keby zlyha sposob si to tam dat sama.. :wink: (ja som to nevedel spravit napriklad :D ).
Napísať odpoveď