Prenosne sluchatka - ktore vybrat ?
-
Kok
Light Professional
Prenosne sluchatka - ktore vybrat ?
Caute, coskoro si budem brat nove sluchatka ktore budem primarne vyuzivat pri mp3 playeri, ale aj pri mobile. V podstate uz som rozhodnuty, ale chcel by som sa poobzerat aj po inych znackach ak ponukaju kvalitu. Som rozhodnuty pre Porty 25th anniversary, aj ked sa mi najprv zdali predrazene ale ked som ich skusal tak oproti klasickym portam tam pocut rozdiel, aj kvalita vyhotovenia mi pride lepsia, hlavne ten kabel (na mojich portach sa mi zlomil kabel pri jacku po roku) a nejak sa mi nechcelo pustat do opravy. Nemam obmedzenia co sa tyka typu sluchadiel, teda ci su to stuple alebo sluchadla na hlavu. Hlavne aby mali kvalitny zvuk a slusne basy, kedze primarne na nich pojde hip-hop a dnb. Dik za vase rady. Strop je tych ~60 eciek.
Re: Prenosne sluchatka - ktore vybrat ?
Moc nemusim, ked ludia pisu prispevky typu "pouzit tlacidlo hladat" ale teraz by sa to naozaj zislo. Je tu velmi vela takychto tem, navyse napriklad tu je tema http://www.hojko.com/ake-mate-sluchadla ... =sluchatka kde mas napisane kto ma ake sluchadtka a ktore su dobre, pripadne co je na nich zle...
-
Kok
Light Professional
na toto by som povedal orly? vacsina ludi co tam postla tam postla svoje domace sluchatka, ja hladam cisto na vonka
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2010, 19:58)
Co vravite na Denon AH-C351 ? Vyzeraju byt technicky na tom dobre, aj praktickost je vyborna kedze ma vec proti zamotaniu kabla. Nemam s touto znackou osobne skusenosti ale viem ze jej vyrobky su top. Spravil by som dobru kupu ?
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2010, 19:58)
Co vravite na Denon AH-C351 ? Vyzeraju byt technicky na tom dobre, aj praktickost je vyborna kedze ma vec proti zamotaniu kabla. Nemam s touto znackou osobne skusenosti ale viem ze jej vyrobky su top. Spravil by som dobru kupu ?
-
Ryan Giggs
VIP
Ano spravil, akurat by som skôr odporučil DENON AH-C551. Stoja sice trošku cez 60€, ale zvuk su zvukovo lepšie. Pripadne priplatiť za d-Jays alebo Shure SE110.