Skúsenosti s ajtaci.sk
Skúsenosti s ajtaci.sk
Dobrý deň,
aj keď by to tak nemuselo vyzerať, nerobím reklamu. Chcel by som sa vás spýtať, či nemáte nejaké skúsenosti s obchodom ajtaci.sk? (chystám sa u nich nakupovať prvý krát, a zároveň platiť prevodom na účet). Ďakujem.
aj keď by to tak nemuselo vyzerať, nerobím reklamu. Chcel by som sa vás spýtať, či nemáte nejaké skúsenosti s obchodom ajtaci.sk? (chystám sa u nich nakupovať prvý krát, a zároveň platiť prevodom na účet). Ďakujem.
Re: Skúsenosti s ajtaci.sk
Kupoval som tam nejaku blbost, prislo v pohode bez problemov. Jedine ceny sa mi mozno zdali trochu vysoke.
v cenách tejto oblasti trhu sa skutočne nevyznám, máte aj tip na nejaký lepší obchod?
Podla toho co ides kupovat 
Iba menšie veci, prakticky len pre vtip pre kamarata, šokujúce pero, a 200€ toaletak 
Presne tak, castokrat byvaju aj v IT obchodoch sekcie s takymito "hrackami"... osobne nemozem odporucit nic konkretne, pretoze tam, kde boli dobre ceny, mi napriklad raz neprisiel objednany tovar vobec ci prisiel v takom stave, ze dovi do po.
Ok, tipy sampzrejme privitam, ale zatial sa spolahnem na spominany obchod. Pripadne dobre aj zle skusenosti neskor môžem uviesť.
-
Corn Flake
Guru wannabe
V PGS by som nekupoval. Ak si pozries v bazare podvodne Internetove obchody, ci jak sa ta tema vola, tak PGS je tam X krat spominana.
Skúsenosti:
Platil som vopred, prevodom na účet. Tovar mi poslali, no na pošte ho pravdepodobne stratili. Preto som musel čakať trochu dlhšie, no nakoniec mi, (samozrejme zadarmo) daný tovar poslali znova. (Pričom prvý balík sa im po čase vrátil). Takisto komunikácia bola na slušnej úrovni, takže skúsenosti => dobré + spolahlivosť v tom zmysle, že mi daný balík okamžite poslali znova - čo v podstate nemuseli.
Platil som vopred, prevodom na účet. Tovar mi poslali, no na pošte ho pravdepodobne stratili. Preto som musel čakať trochu dlhšie, no nakoniec mi, (samozrejme zadarmo) daný tovar poslali znova. (Pričom prvý balík sa im po čase vrátil). Takisto komunikácia bola na slušnej úrovni, takže skúsenosti => dobré + spolahlivosť v tom zmysle, že mi daný balík okamžite poslali znova - čo v podstate nemuseli.
Tiez sa pripajam, objednaval som od nich volakedy daku blbosticku na dobierku, do par (3 pracovne?) dni to doslo. Velmi dobre zabalene, aj ked tovar bol nerozbitny a pribalili aj darcek navyse (gumove cukriky
) 
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Na PGS som si kúpil csko,myšku a ešte kedysi RCT 3 a všetko v pohode
Csko mi došlo hneď na druhý deň 
Hojko, pekna stranka, s este krajsiou gramatikou
...nápaditý športový dezajn...
-
Hellboy248
Guru wannabe
neni nahodou majitel/spolumajitel ajtaci.sk NH - majite jedneho warez fora?
ktorého?
-
Hellboy248
Guru wannabe
reklamu robit nechcem, ale urcite poznas NightHorse ci jak sa pise ten kreten ..