• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: • AirSoft •

Príspevok od používateľa Stoporko »

môžu to byť polámané kolesá seknutné v mechu (pokiaľ si mal zádus a stlačil si spúšť), zadretý motor, veľmi zle nastavený prítlak motora.

Už nemáš čo pokaziť, tak skúš použiť silnejšiu baterku (namiesto 8.4 použi 9.6 a podobne) - či pretočí kolesá. Pokiaľ nie, budeš musieť rozobrať mechabox a potom už by mala byť závada ľahko identifikovateľná. Ak sa na rozoberanie zbrane necítiš, daj ju niekomu, kto to už robil, prípade zanes do mončičáku alebo cactusu - za poplatok sa ti na to pozrú.
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Zdravím. Nemá niekto z okolia KE záujem o AK 47-S ? Leží mi na poličke už vyše polroka bez pohnutia a airsoft ma zjavne prešiel kedže sa neviem dokopať na žiadnu akciu a skorej by poslúžil niekomu inému :) Keby niečo tak SS. Díky
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Stoporko napísal:môžu to byť polámané kolesá seknutné v mechu (pokiaľ si mal zádus a stlačil si spúšť), zadretý motor, veľmi zle nastavený prítlak motora.

Už nemáš čo pokaziť, tak skúš použiť silnejšiu baterku (namiesto 8.4 použi 9.6 a podobne) - či pretočí kolesá. Pokiaľ nie, budeš musieť rozobrať mechabox a potom už by mala byť závada ľahko identifikovateľná. Ak sa na rozoberanie zbrane necítiš, daj ju niekomu, kto to už robil, prípade zanes do mončičáku alebo cactusu - za poplatok sa ti na to pozrú.
Momentálne je jediná nerozobratá súčiastka ten mechabox, aj tá drží asi na dvoch skrutkách (zvyšok je už vonku) takže už ma to nezabije rozobrať cele ... diky za rady
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

taku mam otazku....zvladne mi 3-kovy mechabox 130-140 pruzinu?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tea-pack - trojkový mecháš áno. No zvládneš ju ty zodpovedne používať? :) Uvedom si, že s rastúcim fps stúpa minimálna vzdialenosť, na ktorú by si mal zbraň použiť - teda s upgradnutou zbraňou by si nemal úmyselne strieľať na blízko (pár metrov) a nestrieľať po protivníkoch dlhými dávkami (škodíš zbrani i protihráčom). S rastúcim výkonom rastie i zodpovednosť.
TeaPack
Star
Star

j tak vydrzi ale ci vydrzi aj vnutro bez toho, aby som ho musel menit
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pokiaľ si len chceš kúpiť nejakú čínsku zbraň a narvať tam hneď 130strunu, tak na to zabudni. Po pár tisíc výstreloch ti dajú vnútornosti (piest, kolesá...) papá.

Čo takto si najprv o upgrade niečo naštudovať? Napríklad aj na wargames.sk alebo zahraničných portáloch? Pokiaľ neovládaš základy, nepatrí ti do ruky upgradnutá zbraň - lebo pravdepodobne neovládaš ani základy bezpečnej manipulácie so zbraňou a airsoftovú etiku (nestrieľať pod istú vzdialenosť...)
TeaPack
Star
Star

ok.....tak naposledy...zvladne mi toto 13-ku spruzinu?

Kód: Vybrať všetko

http://www.hitguns.com/JG-KX36E-with-3x-Scope-and-Bipod-Version-3-Metal-G-p/jg-608-5-g36e.htm
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ešte raz: áno, no bez výmeny niektorých vnútorostí nie nadlho. Samotné telo mechu znesie tú pružinu prakticky naveky, no vnútorné čínske súčiastky v mechu nie.

Ak tam nedáš mosfet, zachvíľu ti odídu kontakty (taká pružina potrebuje 9.6V baterku a to dá kontaktom záhul).
Aby ti zbraň dlhodobo fungovala na takej pružine, bude treba pomeniť viacero vecí.
Stále sa neviem zbaviť pocitu, že chceš kúpiť novú zbraň, narvať do nej čo najsilnejšiu pružinu aby si mal dlhší dostrel než kamaráti, no nie si na tak výkonnú zbraň ešte zrelý (podľa štýlu tvojich otázok - upgrade si daj do zbrane až budeš o samotnom upgrade niečo vedieť a budeš poznať, aké riziká vysoký výkon obnáša). Ak to nie je pravda, ospravedlňujem sa. :)
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

Nj nieje to zrovna tak ze ked chces silnu zbran a aj aby ti vydrzala po par vystretol ze len zmenis pruzinu na nejakej cine.. :D videl som mechace kde zodralo setky zuby ci uz na kolesach alebo na pieste :D ale napr ked kupis taku g&p tam bez problemov v zakladne mozes drbnut 130pruzinu len ludia zacali teraz kupovat same cinske zbrane... ja ked som este zacinal tak neico take neexistovalo a ficali sme akurat tak na TM... Kazdopadne daju sa aj ciny pekne vytunovat ale chce to viac len nez prizunu zmenit :P
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

refr0 napísal:ked kupis taku g&p tam bez problemov v zakladne mozes drbnut 130pruzinu
chlape FAIL !!! gp je este vacsi nez cina a stoji 3 krat tolko
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

iwo, on možno myslel GG :) Do nej ti naozaj stačí len strunu + mosfet. No cena je niekde inde.
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak jasne, ak nahodou myslel G&G tak ma naozaj pravdu... jednu som tak upgradoval na sp130 a stale drzi...
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

iwo1222 napísal:
chlape FAIL !!! gp je este vacsi nez cina a stoji 3 krat tolko
uplne vazne neviem ake to bolo teraz ale pred nejakymi 2 rokmy sme to tak robili a islo to.. no az teda na tu kabelaz ta nebola boh vie co :D
archmagus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa archmagus »

Zdravim kupil som jg aug a3 450fps podla stoporkovych instrukcii som tam dal 0,28 gule a dukupil tlmic na znizenie fps striela to teraz dost presne.Potrebujem vsak poradit kadencia je dost nizka a pri full aute klesa.A neviem kolko ta 8,4V 1100 dokaze vydrzat na akcii miniem tak 2 hicapy 330 bojim sa ze nie dost ak budem dade cely den packat.Takze planujem kupit lipol set:
Baterka: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=9459 (mala by vojst
Nabijacka: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... rger_2S-3S (hadam bude stacit nechcem nic drahe)

Problem je ten ze na baterke su dajake xt60 konektory.Cize budem musiet naletovat opacny do zbrani alebo naletovat iny na baterku teda tamyiu ale to by bola blbost.Vsimol som si ze existuje aj toto http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... pcs/bag%29

Co teda odporucate mam to naletovat alebo staci tento konverzny kabel?Vsetko budem kupovat s HK
dik za pomoc

[
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lepsie bude ked celu zbran prekablujes, das mosfet, a konektory nahodis aj na zbran aj na batt dean-T
archmagus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa archmagus »

v zbrani mam tento mosfet v zaklade

iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ano viem co je v AUG A3, preto pisem ze treba prekablovat a dat mosfet...
keby bol ten zakladny dory tak to asize nenapisem
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To tu za cely den nikto nepochvalil medialnu hviezdu iwa? :)

Uz ho sice asi nekupite, ale v dnesnom plus 1 den bola dvojstrana o airsofte.
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

da sa to najst aj na webe jedneho dna,

konkretne tu
http://www.pluska.sk/letny-relax/airsof ... pusti.html
Napísať odpoveď