Chcem sa s Vami podelit o dnesny zazitok z STK...dnes rano som sa vybral na technicku kontrolu s autom s tym, ze auto mam tiptop porobene, bolo v servise, spravena generalka hnacej napravy, brzdove oblozenie nove, nakupil som povinnu vybavu atd.
Vsetko som mal v poriadku az na jednu vec...
Neobstal som v teste svetiel!!!
V prilohe je obrazok, ako by asi mali svietit svetla, resp. lom svetla v reflektoroch. Orientacne risky, ako by mali svetla svietit boli nakreslene v tom ich stroji, ktorym sa to kontroluje. Problem je, ze moje svetla nelomili absolutne nic a osvetlovali komplet vsetko. Spytali sa ma ze co to mam za polske svetla :]] Odpovedal som, ze na aute nebolo nic od nova menene a svetla su originaly. Na tento podnet skontrolovali blizsie svetla a videli ze svetla su homologizovane na prevadzku v EU a bola nich vyrazena aj znacka Volva. Na to sa technici zacudovali a dali mi len 30dnovy technicak...
Mate s tymto niekto skusenost? Viete kde moze byt zrada a ci je to opravitelne / nastavitelne? jedina moja obava je v tom, ze budem musiet kupit nove reflektory, kde cena jedneho je cca 200 eur.
PS: STK mozem mat vybavenu aj bez toho, aby som niekam s autom siel, ale chcem mat veci OK...
Predne Reflektory - lomenie svetla
-
uNreal_saTch^
Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Predne Reflektory - lomenie svetla
nemas nejake poskodene paraboly, alebo nejak neodborne upravene alebo co ?
pripadne nejaky iny typ ziarovky ako mas mat ((ze by majitel pred tebou bol nejaky bastlic a chcel ine, lebo ... lebo preto
)) ...
-
uNreal_saTch^
Professional
kupoval som tam nove ziarovky, vsetky su tam predpisane (s rozdielom, ze som kupil tie NightBreakery s vyssou svietivostou). Ale to, ze ludia sem tam na mna bliknu, som si vsimol aj predtym aj teraz 
tie paraboly budu musie pozriet v servise nakolko tie svetla sa nedaju nejako rozobrat. Po obvode je taky silikon, ktory to drzi pokope, do toho sa pustat nechcem.
tie paraboly budu musie pozriet v servise nakolko tie svetla sa nedaju nejako rozobrat. Po obvode je taky silikon, ktory to drzi pokope, do toho sa pustat nechcem.
A stk si robil na tom aute prvý krát? A čo predtym vtedy im to nevadilo? podla mna to bude s tymi ziarovkami. darmo original je len originál 
-
uNreal_saTch^
Professional
prispevok nad tebou pisem ze poblikovali na mna predtym, aj teraz s novymi :]]
STK bola predtym robena tak, ze samotne auto v STK dielni ani nebolo, len papiere prisli postou
STK bola predtym robena tak, ze samotne auto v STK dielni ani nebolo, len papiere prisli postou
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hovoris ze na teba poblikuju... a nemas ich len spatne nastavene? Ze sa, ja neviem, utrhlo lanko z krutitka co mas dakde kolo nohy a teraz to svieti panubohu do okien a kazdy mysli ze mas dialkace?
-
uNreal_saTch^
Professional
vcera som bol v servise. vyjadrovali sa tam v style, ze na tej stanici STK robia asi dementi, ked za toto nepustili auto dalej. Nastavene za cca 2 minuty :]]