Antifa

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: ANTIFA

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja som tu len proti tomu názoru, že Sovieti nás tu neoslobodili.
Vsetko vec pohladu. Ked zacala vojna v Rusku, Rusi boli radi ze ich nacisti oslobodili od Stalina.

Sovieti nic neoslobodili iba vymenili jeden rezim ktory niekomu nevyhovovla za druhy ktory mu uz vyhovoval.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

hughito napísal:Faktom zostáva, že orientácia na ZSSR sa dohodla cez vojnu, stačí uviesť Benešovu zmluvu so ZSSR z 12.12. 1943 - Zmluva o priateľstve, vzájomnej pomoci a povojnovej spolupráci. Alebo II. bod Vianočnej dohody z 25.12.1943, ktorý pretlačil komunistický odboj (ale občiansky-demokratický súhlasil) = želáme si úzku spoluprácu slovanských národov a štátov, menovite ZSSR, takisto v súlade zo ZSSR viesť zahraničnú politiku.
Takže k tomu asi len toľko, že spolupráca a vazalstvo, v ktorom sme skončili sú dve rozličné veci.

hughito napísal:Ja som tu len proti tomu názoru, že Sovieti nás tu neoslobodili.
Poviem to asi takto na jednoduchom príklade, si v škole fyz. slabší a dakto ťa šikanuje. Potom príde nový spolužiak a zabráni tomu aby ťa pôvodný agresor šikanoval, samozrejme na oplátku mu budeš každý deň nosiť do školy desiatu a robiť úlohy aj zaňho a ak nie tak uvidíš, čo ti narobí. To je teda výhra.
hughito napísal: Ako skús pozrieť ? Ja som ti tu písal aj dal dôkazy, že náckovia majú fakt "spadeno" na širokú škálu ľudí. Veľa ľudí to zažilo na vlastnej koži, čiže sa našťastie nemusím odvolávať na podľa teba nedôveryhodné zdroje, sú to čisto empirické skúsenosti.

Ak tvrdíš opak, napíš, koho bije antifa iného okrem nácov a v akej frekvencii sa to deje.
Hughito začnem pekne od začiatku aby si nepovedal, že reagujem len na to, čo chcem. Tvrdíš, že sú dôkazy, že náckovia, ako ich ty nazývaš majú spadeno na širokú škálu ľudí. Zaujímalo by ma preto ako si odlíšil toho tvojho nácka od vlastenca. Čo robí vlastenec a nácko nie alebo naopak. Alebo ako rozlišujem zdravých vlastencov od tých tvojich náckov, ktorý chodia po uliciach a mlátia bezbranných ľudí podľa tvojho názoru. Na druhej strane som si dnes ráno pozrel protest ľavicového spektra kvôli samitu G8 v Huntsville a horiace autá, medzi protestujúcimi boli aj členovia ANTIFY, ktorá je tak k**** nestranná a napáda len tých náckov ako im ty vravíš. Ďalej by ma zaujímal jeden fakt, keď AN chystali protest proti americkej základni v v Berouně, tak sa proti nim postavila ANTIFA, ktorá robila blokádu proti tejto akcii hoci sama ANTIFA píše na svojich stránkach o týchto zákľadnich ako o zle, ktoré tu nemá čo robiť. Zaujímaví paradox nie ? O čo teda ide tejto organizácii ? Skutočne o jej hodnoty alebo len o to aby na seba priťahovala pozornosť a eskalovala konflikty ? Podľa mňa nedôveryhodný zdroj. Ty myslíš asi stránku www.antifa.cz že ? Ale odvolávanie sa na takúto stránku mi príde smiešne, lebo uverejňujú len zaujaté články, ktoré sa hodia im a tiež nikto iný ich nepovažuje za objektívne.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No kali tak to je mierna demagógia z tvojej strany, je pravda, že sa to dialo, ale za prvé: len v určitých chudobných oblastiach, hlavne na Ukrajine (teda nedá sa povedať, že Rusi ako celok sa radovali) a za druhé, tí "Rusi" velice rýchlo zistili, čo má vlastne pán H. za lubom :arrow: veľká vlastenecká vojna. Nemci nemali robiť prasačiny, možno by Rusov aj porazili.

COTHW:
Takže k tomu asi len toľko, že spolupráca a vazalstvo, v ktorom sme skončili sú dve rozličné veci.
Tým som chcel len dokázať, že tá spolupráca sa "vyrábala" aj dobrovoľne, že to nebolo tak, že sem v 1944 roku vtrhli nejakí neznámi Rusi, ktorí nás hneď zabrali a zotročili.

Ak to nevieš pochopiť, tak hľadaj chybu u seba, ja som poskytol dostatok argumentov, ktoré negujú dnešné démonizovanie sovietskeho "vpádu".
Poviem to asi takto na jednoduchom príklade, si v škole fyz. slabší a dakto ťa šikanuje. Potom príde nový spolužiak a zabráni tomu aby ťa pôvodný agresor šikanoval, samozrejme na oplátku mu budeš každý deň nosiť do školy desiatu a robiť úlohy aj zaňho a ak nie tak uvidíš, čo ti narobí. To je teda výhra.
Áno, vystihol si to presne. Vyber si, buď si v nepohode, alebo si na sračky.

To, že sme boli pod ZSSR prinieslo veľa zla, robili sa zlé veci, hnusné veci. Avšak, všetci naši rodičia a prarodičia toto obdobie prežili a jednoducho to "nebolo až také zlé", vo veľa veciach to bolo práveže oveľa lepšie ako dnes, sú aj názory, že za komunistov bolo lepšie.
Jednoducho, dnes sa propaguje strašný antikomunizmus a režim spred 1989 sa neuveriteľne démonizuje (mám stále na mysli situácia tu, v ČSR).

Keby vyhrali Nemci vojnu a ZSSR by nás neoslobodilo, dnes tu nie sme. Ako národ by sme zanikli, zanikli by sme ako štát, zanikli by sme ako normálni ľudia.

Toto si uvedom a buď rád, že sem tí Sovieti prišli. Ja ich príchod budem vždy oslavovať oslobodenie spod fašistického jarma, ktoré by nás prinieslo do záhuby.

Nejakých vlastencov mám na háku, tí nerobia nič zlé.

Dnes sú len jasní náckovia a moderní náckovia, ktorí sa pretransformovali na vlastencov, autonómnych nacionalistov a pod.

Tu je to dobre spísané: http://danilov.blog.sme.sk/c/195561/KTO ... LISTI.html
Na druhej strane som si dnes ráno pozrel protest ľavicového spektra kvôli samitu G8 v Huntsville a horiace autá, medzi protestujúcimi boli aj členovia ANTIFY, ktorá je tak k**** nestranná a napáda len tých náckov ako im ty vravíš.
Áno, videl si 2 horiace autá (navyše policajné, čo je čisto symbolická akcia proti polícii ako psovi systému) a rozbitý výklad banky. Óó, veď to je strašné, ježiši márja. Neuveriteľné.

Toto tá trápi najviac na svete, ale to, že tí papaláši, čo sa tam schádzajú majú na svedomí krízu a to, že polka sveta je o hlade, to, že stále rýchlejšie smerujeme k totalite, to ťa už nezaujíma. Hlavne, že média vykreslia protestujúcich ako extrémistických vyvrheľov a ty sa z toho ideš s prepáčením pokakať. Tisíce ľudí, ak nie desaťtisíce, 3 autá zhoreli :arrow: antifa je agresívna a porovnávaš to agresiou náckov na obyčajných ľudí :arrow: to je tvoja logika, no ďakujem pekne.

ANTIFA je proti náckom, je jedno, čo oni hlásajú, alebo na čo sa hrajú, akú aktivitu vyvíjajú. Dnes máš náckov antikapitalistov, v uchu tunel a dlhé vlasy. Aj takí náckovia sú.
Tu ide o podstatu.
Ale odvolávanie sa na takúto stránku mi príde smiešne, lebo uverejňujú len zaujaté články, ktoré sa hodia im a tiež nikto iný ich nepovažuje za objektívne.
Zaujaté články podložené informáciami a videami, ktoré sa nedajú sfalšovať, to je fakt zaujatosť.

Samozrejme, nemám ružové okuliare a viem, že by tam neuverejnili niečo, čo by ich malo poškodiť alebo ísť proti nim, ale veď to je normálne, v akomkoľvek hnutí či organizácii.
Tiež nežeriem každé písmeno na ich stránke a mám k ich činnosti či nejakým prejavom aj výhrady. Oni sami sa však dokážu skritizovať, priznať neúspech či chybu, proste sebareflexia.
Dokonca viackrát vyhlásili, že nemajú na antifašizmus monopol, že s nimi nemusí každý súhlasiť, že nie sú žiadna elita = proste anarchistické prvky.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

nebodaj ty si danilov?
hughito
Redeemer
Redeemer

citizen napísal:nebodaj ty si danilov?
:?:
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

ci to nahodou nejsi ty
hughito
Redeemer
Redeemer

Nie, nie som to ja.
COTHW
Medium Star
Medium Star

HUGHITO Démonizuje ? Milióny ľudí, ktorý skončili v táboroch (uviedol som aj počty, ktoré sa rátali v milionoch) nehovoriac o úžasných paragrafoch, keď si za "protištátnu" činnosť mohol dostať od 0 rokov až po doživotie a niekto to tu démonizuje ? Sa preber. Áno prežili to mnohí rodičia a obdobie Slovenského štátu neprežili snáď ? Jaaajha neber stále dvojitý meter hughito. PS: akých argumentov si uviedol dostatok, ktoré vyvracajú nechutnosť komunistického režimu ? Myslíš ako ja sa stebou dohodnem, že ty prídeš na návštevu a pomôžeš mi upratať môj dom a ty za "odmenu" zostaneš u mňa doživotne, sa preber, čo urobilo ZSSR nemá je démonizovaná, lebo skrátka sa robili špinstvá jak prasa. Si prečítaj takú knižku Akvárium - Viktor Suvorov, ktorý ušiel zo ZSSR, keď slúžil ako člen GRU na Viedeňskej ambasáde a veci, ktoré sa tam diali.
Áno, videl si 2 horiace autá (navyše policajné, čo je čisto symbolická akcia proti polícii ako psovi systému) a rozbitý výklad banky. Óó, veď to je strašné, ježiši márja. Neuveriteľné.
Zaujímavé, že keď polícia mláti pravičákov tak robia záslužnú prácu podľa ANTIFY, a keď sa postaví proti nim tak sú to psi moci. Podpaľovanie aut je podľa teba OK a rozbíjanie výkladov ? Si asi z inej planéty nie ? A čo sem ťaháš to, že "polka" sveta je o hlade ? Snáď zato môžu pravičáci, že sú o hlade, alebo to, že si skrátka ľudia zvykli dostávať dodávky humanitárnej pomoci a zakladať si mnohopočetné rodiny ? Ešte sa priprav, že keď (podľa vedeckých výpočtov) nastane v roku 2030 potravinová kríza som zvedavý kam pôjde Ubu zo svojou ženou a 8 deťmi, keď neobrába ani meter pôdy. Však píšeš zcestne a ako sa ti to hodí. Ty mi tu ideš hovoriť o logike ? Však tá organizácia raz hovorí tak a raz tak podľa toho ako sa to najlepšie hodí. Má pomýlené hodnoty a hovorí o svojich úspechoch, ale ja som nikdy žiadne nevidel !!! a so mnou 90% ľudí, tých 10% beriem za ANTIFAKOV a ich prívržencov.
Zaujaté články podložené informáciami a videami, ktoré sa nedajú sfalšovať, to je fakt zaujatosť.

Samozrejme, nemám ružové okuliare a viem, že by tam neuverejnili niečo, čo by ich malo poškodiť alebo ísť proti nim, ale veď to je normálne, v akomkoľvek hnutí či organizácii.
Tiež nežeriem každé písmeno na ich stránke a mám k ich činnosti či nejakým prejavom aj výhrady. Oni sami sa však dokážu skritizovať, priznať neúspech či chybu, proste sebareflexia.
Dokonca viackrát vyhlásili, že nemajú na antifašizmus monopol, že s nimi nemusí každý súhlasiť, že nie sú žiadna elita = proste anarchistické prvky.
No nemajú na anarchiu monopol, ale na to, že keď si nacinalisti dali do programu ochranu prírody tak na to monopol, nebol si to ty kto to nazval vykrádaním ? No neviem, akosi som na tomto fóre dostával dosť za uverejňovanie rôznych článkov z rôznych stránok a veľa ľudí mi na to reagovalo, že sú vraj zaujaté, a preto som hladal iné články aj v zahraničnej tlači, ktoré by ich zaujatosť vyvrátili. Tiež za Blogy, ktoré si píše dnes bárs kto. To už aj SME a Plus 7 dní by som bral za objektívnejší zdroj informácií ako stránku antifa. To je to isté ako by sa dakto odvolával na stránku odpor.org, už vidím tie zanietené reakcie na to, že aké je toto strašne neobjektívne atď.
hughito
Redeemer
Redeemer

Pozor!, ja som narážal na život v ČSR (aj som to zdôraznil v príspevku), lebo o tom sa tu stále bavíme. Samozrejme, v "Rusku" to bolo iné. Ja by som tu nechcel porovnávať tie dva obludné režimy, lebo čo sa týka úmrtí, ktoré spôsobili, môžu si smelo podať ruky.

Ale keď už chceme porovnávať to, čo tu bolo na našom území, tak nech sa páči.

Spomenul si gulagy: http://www.szcpv.org/sno06/zoznam.html

Naozaj nerád by som dehonestoval každú obeť alebo človeka, ktorý si prežil peklo v gulagu, ale ľudí, ktorých bolo za 2.WW odvlečených na smrť do koncentračných táborov bolo rádovo o desaťtisíce viac.

Neodbočuj láskavo od témy upozorňovaním na ZSSR, bavíme sa tu o ČSR a stále si stojím za tým, že život tu za komunistov bol určite znesiteľnejší ako vyhrali Nemci vojnu a nastolili by tu "poriadok" oni. Opakujem, to by sme si tu nepísali, lebo by sme prinajlepšom na tomto území nežili.
Zaujímavé, že keď polícia mláti pravičákov tak robia záslužnú prácu podľa ANTIFY, a keď sa postaví proti nim tak sú to psi moci.
Toto neviem kde si vyhrabal, ale je to maximálna hlúposť a demagógia. AFA sa viackrát aj oficiálne vyjadrila, že je proti systémovým zákrokom aj voči náckom.
Takýto postup schvaľuje LPR, ale určite nie radikálni antifašisti.

Boli podpálené policajné autá :arrow: opakujem, to je symbolický akt.
Boli vybité sklá na bankách a na obchodov typu McDonald :arrow: symbolický akt proti predstaviteľom kapitalizmu.

Ak to nechápeš a trápi ťa len to rozbité sklo, to je tvoja vec. Bankári, finančníci, oligarchovia :arrow: títo ľudia spôsobili hospodársku krízu, ktorá mala ohromné dopady. Zástupcovia týchto skupín sa niekde stretnú a tvária sa, že niečo riešia, čo je pri tom absolútny nonsens. Sú ľudia, ktorí proti nim protestujú, sú ich desaťtisíce...a teba trápi len tie 2 autá a pár výkladov, vôbec sa nezamyslíš nad podstatou, prečo to asi tak tí ľudia rozbijú. Si myslíš, že len tak z pasie ? Že anarchizmus je o rozbíjaní výkladov ? Študuj a získavaj informácie, alebo radšej nekomentuj, lebo tvoje chápanie tohto problému korešponduje z pohľadom na tieto veci od Plus 1 deň, kde som čítal článok o tomto summite.

S týmto súvisí aj Medzinárodný menový fond a Svetová banka, tiež si naštuduj, ako sa veci majú:

http://inpeg.ecn.cz/frames/mmf/co_je_mmf.html

http://i.imagehost.org/0143/MMF.jpg
No nemajú na anarchiu monopol, ale na to, že keď si nacinalisti dali do programu ochranu prírody tak na to monopol, nebol si to ty kto to nazval vykrádaním
Ty asi nevieš čítať, ja som písal, že vyhlásili, že nemajú monopol na antifašizmus.

To, čo opisuješ v druhej vete je opäť zle pochopené z tvojej strany: http://antifacz.com/clanky/fasismus_neni_in.html :arrow: tu máš o tejto problematike ďalší článok, dokonca od skupiny českej AFA, ktorá sa odštiepila od hlavného prúdu, lebo s ním nesúhlasí v niektorých veciach (aj to je celkom gól, keďže ty tu stále tvrdíš ako antifáci zavádzajú ako celok, ako nenapíšu nič zlé o sebe a pod., čo je nezmysel).

Ja ti neberiem to, že berieš stránku antify ako nedôveryhodnú. Len by som bol rád, ak by si presne vypichol to, čo je tam to nedôveryhodné, alebo mylne podané, takto len tliachaš do vetra.

Opakujem, ak napríklad píšu o nejakom človeku, že robí to a to, alebo o nejakej väčšej skupine, ako o ĽS-NS, tak to jasne zdokumentujú a podporia fotkami a videami, čiže nie je o čom, jedine, ak by si dokázal ty alebo niekto iný, že je to fotomontáž.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

COTHW, tvoj nazor zavysi od toho ako vnimas sumit G8, ci to beries ako nieco normalne alebo nie...ja som kazdopadne proti...a mat moznost, tak idem proti nim protestovat aj ja...tebe vobec nevadi, ze je to 8 ludi, ktory sa teoreticky hraju na najmocnejsich ludi na svete? Je to kopec sraciek...ty ludia maju taku istu hodnotu ako ja alebo ty...nevidim dovod preco by s amali povazovat za nieco viac. AKo pisal hughito, su zodpovedni za krizu a za vyvrazdovanie ludia....okupacia Iraku, Afganistan...vsetko pracicka 'fantastic eight' A este s drzostou tvrdia, ze idu preberat globalne problemi...no neuvedomuju si ze najvasi prolbeem su oni sami.
hughito
Redeemer
Redeemer

To je to, že oni idú riešiť globálne problémy, pritom problémom sú oni sami a takisto systém, ktorí reprezentujú a zastupujú.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

...nj a ked sa niekto odvazi otvorit hubu, a neboji sa vyjadrit svoj anzor...je to socka, ktora nici krasne vybudovanu spolocnost...co uz : |
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

aha ale ked nacionalista zo slovenskej pospolitosti ide poukazat na ciganske problemy je hned rasista.alebo ked konspiranti ukazuju ze za svetovou krizou su zidia tak je hned antisemita.
hughito
Redeemer
Redeemer

citizen napísal:aha ale ked nacionalista zo slovenskej pospolitosti ide poukazat na ciganske problemy je hned rasista.alebo ked konspiranti ukazuju ze za svetovou krizou su zidia tak je hned antisemita.
Neviem o čom tu točíš ale ideš úplne bokom od témy.

Celkovo má vyše 95 % tvojich príspevkov tu na fóre nulovú výpovednú hodnotu, sú to hovadiny.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

to patrilo lubosovi
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

citizen napísal:to patrilo lubosovi
To nic nemeni na veci c pisal hughito...
COTHW
Medium Star
Medium Star

Lub0$: hrajú sa na najmocnejších ľudí na svete ako vravíš, ale na druhej strane sa treba zamyslieť, že štát musí niekto viesť. Teória anarchie je jednoznačne nemožná v dnešnej spoločnosti, a preto je potrebné aby niekto zaisťoval chod tohto štátu. Dejú sa aj špinavosti ale tento systém je stále lepší ako dáke vyhlásenie, každý si rob, čo chceš. Do mesiaca by tu bol taký chaos, že by ani na ulicu nevyšiel. Nie je to dokonalé riešenie, ale možno najlepšie možné.

hughito:pokúsim sa odpovedať, čo najkratšie aby som potom nemusel toľko toho čítať ako reakciu. Tak k tým gulagom toľko, že zabúdaš na to, že keď tu boli Nemci bol to vojnový stav zatiaľ, čo tieto odvlečenia sa realizovali až po vojne. K tomu nastoleniu poriadku Nemcami je to otázne, nestalo sa to takže sa k tomu len ťažko vyjadriť. I keď neverím vo vybitie celej Európskej populácie, ale k tejto myšlienke sa nebudem vyjadrovať, lebo sa nestala.

AFA ako organizácia zameraná proti istej skupine ľudí v mojich očiach nepredstavuje nič iné ako bandu ľavicových extrémistov. PS: plus 1 deň som vživote nečítal, ale videl som pár autentických záberov a to mi na urobenie názoru stačí. Najväčší fór je, že títo ľudia tak nenávidiac kapitalizmus potom prídu domov a ráno vstávajú do svojich kapitalistických zamestnaní. A povieš mi, že je zlé na Trhovej ekonomike ? Máš niečo lepšie ? Tak sem stým celý svet ti poďakuje.

Ten článok na AFU, čo si sem dal som dočítal asi do polovice a musím uznať, že domýšľavosť daktorých ľudí nemá mieru. Čierna farba (black blocks) to sú skrátka AFA a nikto iný a kto tak chce vyzerať vykradol AFU čo ? Ďalej sociálne témy im vadia, no neviem nacionalizmus sa vždy viazal k národu a zemi tak neviem ako dospeli k tomu, že sa jedná o prevzatie ich názorov a fakt, že lákajú na kritické heslá, sorry ale to sa robí už asi 2000 rokov takže čakám, že sem napíšu z Vatikánu, že prvý bol Ježiš Kristus v tomto.
hughito
Redeemer
Redeemer

pokúsim sa odpovedať, čo najkratšie aby som potom nemusel toľko toho čítať ako reakciu. Tak k tým gulagom toľko, že zabúdaš na to, že keď tu boli Nemci bol to vojnový stav zatiaľ, čo tieto odvlečenia sa realizovali až po vojne. K tomu nastoleniu poriadku Nemcami je to otázne, nestalo sa to takže sa k tomu len ťažko vyjadriť. I keď neverím vo vybitie celej Európskej populácie, ale k tejto myšlienke sa nebudem vyjadrovať, lebo sa nestala.
Máš pravdu, bolo to po vojne, ale nemá to priamu súvislosť.

Otázne ako pre koho, ja som čítal rôznu literatúru, ktorá sa k tomu vyjadruje, rovnako ako sa k tomu vyjadrovali veľmi aktívne nacistickí pohlavári.
Faktom zostáva, že sa tieto plány nikdy nedotiahli do konca, ani prakticky (pochopiteľne), ale ani teoreticky, lebo ako sa začal otáčať front, samozrejme, nebol čas.

Ja som o žiadnom "vybití" nepísal, tak pozor. Nemci určite neplánovali nikoho vyhladiť (teda, pardon, "iba" cigánov, Židov a homosexuálov).
AFA ako organizácia zameraná proti istej skupine ľudí v mojich očiach nepredstavuje nič iné ako bandu ľavicových extrémistov.
A to si vyvodil z toho, že sú proti nejakej skupine ? Tí starí vojnoví veteráni, čo bojovali proti Nemcom a zabíjali ich, sú extrémisti ? Tiež bol proti "jednej skupine".

Svet nechce nič lepšie, lebo svet (špičku) tvoria mocní a tým vyhovuje trhový mechanizmus. Veď skoro 50 % všetkého svetového bohatstva vlastní minimálny počet ľudí, nie je to čudné ?

Musia sa uvedomiť ľudia, "obyčajní" ľudia, papalášom to vyhovuje tak, ako to je. Ľudia sa zoderú v práci, prídu domov s vygumovaným mozgom a prepnú na Panelák. Rozmýšľať o stave spoločnosti - na to nie je čas :arrow: veď, aj tak sa nič nezmení (to je teda názor...).

Zase si nepochopil. Tu nejde o čiernu farbu. Náckovia ešte donedávna chodili na demonštrácie v trakoch, kanadách a zelených leteckých bomberoch, čo už bolo naozaj na smiech.
Black bloc nie je nejaká čierna farba, to je spôsob ochrany na demonštráciách a náckovia to prebrali od anarchistov - antifašistov, ako aj x iných vecí. A tu je ten problém: náckovia označujú anarchistov a antifašistov ako odpad, spodinu, feťákov, deti a neviem čo ešte, pritom neváhajú od tejto skupiny preberať rôzne veci - napr. štýl black block, rôzne motívy, kampane, stratégie...je to pekne opísané (ak sa ti nechce čítať ten text, stačí si pozrieť porovnávajúce obrázky) tu: http://www.antifa.cz/content/velka-nazi-vykradacka

Tu nejde o to, kto čo robí, aký Vatikán. Tu ide o vývoj náckov z ktorých sa stali "nacionalisti".

Ako na tieto nové trendy reagujú starší náckovia, si prečítaj:

Kód: Vybrať všetko

a jdi z nějákym negerskym čmáránim po zdech dopíči kur*a!!!! Dokud z tebe nebudou mít ty kundy z Ruzyně atpod. respect a nebudou se bát,že jen vystrčej tu svojí vykryplenou ži... držku ven na ulici,aby je někodo nesundal dragunovem,tak NIC,NIC,NIC,NIC,nedokážeš...Tohleto je pro smích kámo!!!!
Učit se separatismu...to v první řadě...Hnutí se musí rozdělit na politický křídlo...a to reakční....pochopíš to?My jsme tedka za šašky!
to čmárání na zeď,bleck block,sběr odpadků,hip hop,pí*oviny kámo..!!!!! Co to jako řeší?...????To to můžeme rovnou zabalit a jít ke skautum ty woee !!!...My jsme Národní Odpor....a my jsme na to kur*a hrdý.Kam jako šla ta síla?Co za sráče to kur*a vede...mám takovej dojem a zdání,že si nás někdo podchytil...(to je bohužel můj dojem)???To jako já starej veterán mám jít zase ve 30 letech štípat zmrdy do ulic?Místo toho,abych si založill rodinu?Něco jsem pro naši věc obětoval....kur*a hodně..a nenechám to padnout!!!Tomu věř.Nás starejch panceřovejch granátníků je tu ještě dost na to,aby jsme si tu kur*a ve vlastních řadách,udělali pořádek.Neserte mě s nějákym autonomnim nacionalismem dopíči!!!!!!!!!!!!!88
autor: Jan Šimi Šimáček, Národní odpor Praha, zdroj: http://hahaha.antifa.cz/exoti/pancerovi ... poru-praha
COTHW
Medium Star
Medium Star

hughito zas si to roztiahol na pcne dlho, skus to čo najviac zostručniť nabudúce. Tak ale idem na vec.

K vojnovým veteránom len toľko, že daktorí bojovali proti nemcom vo vojne a daktorí sa nabalovali na tom celom pod vedením veľkého červeného Stalina. Keď sa naučíš chápať, že ja nepodporujem nacionalistov, ale len poukazujem na fakt, že zlodej (AFA) kričí chyťte zlodeja (Nacionalistvo) je to pokrytectvo najhrubšieho zrna. K tomu bohatstvu. Ako si dospel k číslu 50% a koľko je to ten minimálny počet ľudí. Za druhé asi toľko, že kto umí umí, systém je postavený tak aby si makal v továrni u dákeho kórejca alebo nemca za pásom a zarobíš sotva na prežitie, druhí ľudia využijú systém a narobia si dáke peniaze na tom. Keby dáky afák má dosť mozgu na to, aby vymyslel dáky prevratný nápad, ktorý by mu priniesol veľké peniaze tiež by dlho nevykrikoval už. A kto čo má je hlavne jeho pričinením tak nech sa aj AFAci snažia a môžu niečo mať a nemusia rozbíjať okná na McDonalde, lebo keby nie sú taký vypatlanci zistili by, že ten McDonald vlastní dáky ich krajan, ktorý len odkúpil licenciu od McDonaldu.

Toto papalášom vyhovuje a čo môj toto budeš vyprávať koľko dokola hm ? Lebo máš dáke lepšie riešenie pri vedení štátu ? Nemáš tak sa stým zmier.

A miešam sem Vatikán, preto lebo akože oni mali neviem aké heslá a týmto spôsobom sa snažia pristupovať aj noví nacionalisti k problémom. Ale heslá mal už Ježiš Kristus tak neviem o čom točia furt. No a k tomu asi toľko, že vykrádačka. Odkážeš tu na pár zhodných vecí, z ktorých sa čepral jeden motív a tváriš sa pri tom ako keby to bola svätokrádež najhrubšieho zrna. To zachvílu začnú žalovať staré náboženstvá a kultúru polku sveta, ktorá od nich všeličo prebrala a použila, príde mi to smiešne.

K tomu článku, čo si sem dal asi len toľko, že všetky tri texty sú absolútne vytrhnuté z hlbšieho kontextu a sám asi nevieš odkiaľ presne pochádzajú, lebo v každom sa vyskytuje reakcia na niečo iné. Hentak vysekať len pár názorov na niečo, o čo sa hlbšie ani nezaoberá autor je smiešne. Vidím to ako ďalšiu podľa teba "objektívnu vec", ale podľa mňa len ďalšie účelovo vybrané články, keby mal autor toho článku troška charakteru dá tam celú diskusiu a nie len 3 reakcie a každú na dačo iné.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

COTHW je s tebou celkom slusna a inteligentna debata, preto sa ta snazim pochopit ta preco mas taky nazor voci AFA, ale nedokazem nic vydedukovat, vies mi prosim povedat/postnut nejake fakty, alebo statistiky, pribehy, videa, linky, obrazky hoc co, co v tebe vyvolava taku averziu voci antifasizmu?
Napísať odpoveď