Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

Príspevok od používateľa Stoporko »

a čo je lepšie: byť už mŕtvy a nebyť príťažou okoliu alebo mať prehulený mozog, zničenú pamäť a byť na úrovni zhulených guruuov v indii?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

(za rok hulenia si mozog velmi neprehulis, ani s tou pamatou to take strasne nebude, ale o tom potom)

Ten piker nebol v podstate pritazou okoliu - ak si odmyslime to, ze "obcas" musel nieco dat do zalozne aby mal na zltunke :). Ani nikdy nikoho nezabil/nezranil... A tiez asi mal svoju rodinu a ludi, ktorm ked je mrtvy bude chybat - a je jedno ci bol piker ci ne, proste je to tak.

//samozrejme v ziadnom pripade neobhahujem akekolvek metanfetaminy, aby ste si nemysleli ;)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

moosha - chceš mi povedať, že pokiaľ bude niekto každý deň huliť trávu, bude po roku v poriadku? :D lol Toto povedz môjmu kamarátovi, ktorý skončil v liečebni: dlhú dobu príležitostné pofajčenie si (cca raz za mesiac v piatok s partiou) a potom to prešlo na ročné pravidelné dennodenné hulenie. Výsledok: chodiaca troska, rodina ho dala na liečenie. Ako je na tom teraz netuším.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak potom to je asi velmi individualne ako na teba dennodenne hulenie bude vplyvat, lebo ja zas poznam cloveka ktory ma doslova namiesto rannej cigarety ranne brko (a praktizuje to viac ako rok) a ma nadpriemerny plat, snubenicu, byt...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No a ja zas poznam typka, ktory musel po roku ukoncit studium na vysokej skole, lebo jeho mozog nedokazal spracovat informacie vobec, tak uznal za vhodne, ze tam bude chodit na prednasky zbytocne, kedze po prednaskach ani nevedel o com boli. Prestal fajcit, a jeho mozog sa dal do povodneho stavu...uz je v poriadku :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A ja som poznal kamarata ktory mal tri nosne dierky.
S travou a v spolocnosti travickarov sa vyskytujem dost casto a dost dlho a este som za cely svoj zivot nemal tu cest s niekym komu to znicilo zivot alebo ho to vypatlalo. Az na jedneho, ktory vyzera ze ma zavrete oci ked sa na teba pozera, ale prave ziskal cerveny diplom.
Pritaz pre spolocnost :roll: ano riesme 1ho zo 100 namiesto riesenia skutocnej zataze pre spolocnost (alkoholici, narkomani, romovia..).

//moosha: no.. ovela lepsia.. menej skodliva
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ale alkoholikov je zbytocne riesit, lebo uz sme si na nich zvykli, ze...
(a pritom zo zdravotneho hladiska je na tom marihuana ovela lepsie ako alkohol...)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Normalne ale obdivujem ludi, co dokazu po trave normalne fungovat, rozmyslat, odpovedat.. asi to bude tak, ze sa to hodi len urcitym typom osobnosti.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

jo jo, tiez som sa zamyslal nad tym, ze na kazdeho to asi vplyva inac...tiez poznam typka ktory kazdy den rano, pred tym nes siel na nejaku prednasku si dal jointa a v pohode siel do skoly...nic mu to nejak nerobilo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Lub0$ napísal:jo jo, tiez som sa zamyslal nad tym, ze na kazdeho to asi vplyva inac...tiez poznam typka ktory kazdy den rano, pred tym nes siel na nejaku prednasku si dal jointa a v pohode siel do skoly...nic mu to nejak nerobilo...
jo jo, tiez som sa zamyslal nad tym, ze na kazdeho to asi vplyva inac...tiez poznam typka ktory kazdy den rano, pred tym nes siel na nejaku prednasku si dal 2 poldecáky a v pohode siel do skoly...nic mu to nejak nerobilo...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No ked chlastas 10 rokov prvu ligu, tak pochopitelne :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

...
Prílohy
19792.jpg
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Este ze je dole ta "*", lebo len kvoli weedu este nikto nikdy nezomrel. A to 484% press reports, to je asi len na pobavenie :).
"u mladého feťáka polícia zadržala 0,3 gramu drogy marihuana, ktorej množstvo by stačilo na vyrobenie 10 bežných dávok"
(na tuto markizacku hlasku spred par rokov nezabudnem, ale stale by ma zajumalo ako niekto dokaze z 0,3g spravit 10 beznych davok :D )
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mna celkovo dokazu zaujat tieto prepocty na davky. Oni maju v policajnom zbore asi chlapika co vzdy okostuje a povie kolko je tak akurat na davku. Ako sa da dostat na take miesto? :(
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mozno maju udane ze kolko gramov je jedna davka pre vsetky drogy... len ako to potom je s LSD :D
Svizer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Svizer »

Porovnavat alkohol s drogami je nevhodne.To medzi drogy potom mozeme radit aj kavu,cigarety a aj zuvacky. To su pre nas tiez drogy a vzdy si rano musime dat cigaretku, kavicku,potom si pozuvat jedno mydielko. Je to zavislost ale je to o inom ako o drogach. Nemienim sa tu vyjadrovat na temu alkoholu, zavislosti na alkohol alebo zabave pod vlyvom alkoholu lebo je to venovane drogam a teda najma marihuane.

Je hanbou tejto spolocnosti ze neprihliada na to co robi mladez, ako sa zabava a ake fetacke prakticky sa deju v parkoch alebo v podnikoch.Miesto toho policajti sliedia po sidliskach a rozdavaju papuce obyvatelom ktori nemaju kde parkovat a tak svoje auto nechaju kusok na chodniku alebo na trave.Je to obrazok vychovy rodicov a ubohej nie len policajnej kontrole ale aj vsetkych obyvatelov co prehliadaju veci co sa im deju pod oknami.Ked som stretol mladych panov vo veku asi 25 rokov ako sa pokusali predat nieco mozno 15 rocnemu chlacovi, nevahal som a zavolal som policiu. Vsetko to bolo neskoro ale aspon som im uviedol SZP auta.Ako to dopadlo uz neviem.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ty nielen ze hadzes marihuanu do jedneho vreca s tvrdymi drogami, ty ani absolutne netusis ake pocity navodzuje a preco ju vlastne ludia uzivaju. Tym padom je tvoj nazor uplne bezpredmetny a asi vcera dostal botičku a potrebujes si vyliat svoju sestdesiateurovu zlost... :)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Svizer napísal: ake fetacke prakticky sa deju v parkoch alebo v podnikoch
Pár mladých (a síce prečo sa bavíme iba o mladých? tie vaše štatistky "z mladého sa do roka stane troska" mierne ignorujú milióny ľudí aj v podstatne staršom veku, ktorí nemajú problém.. si myslíš, že oni do špekov fúkajú, preto sa to im nestalo?) si v parku alebo v podniku podáva brko. To ti príde ako.. neviem, napína ťa z toho alebo čo? Keby si bodali do každého miesta na tele hrdzavú ihlu tak nepoviem, že ti to príde v parku alebo v podniku nechutné, ale.. podávať si niečo, z pár metrov neodlíšiteľné od cigarety? Možno máš nejaký problém skôr ty, než oni.
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

Svizer napísal:Porovnavat alkohol s drogami je nevhodne.To medzi drogy potom mozeme radit aj kavu,cigarety a aj zuvacky.
Ale alkohol je droga rovnako ako cigarety, z ktorými som po týždni mal problém prestať*. Káva je tiež droga a rovnako môže spôsobovať závislosť aj keď je spomedzi tých troch ktoré som vymenoval asi najmenej nebezpečná. Občas sa mi zdá, že máš velmi pokrivené myslenie, predtým ako začneš vypisovať o amerických "hrdinoch" v Iraku alebo o tom ako je "nevhodné porovnávať alkohol z drogami" si o problematike niečo zisti pred tým ,než tu začneš vypisovať bludy.

edit: aby som vyjadril názor k predmetu diskusie - viem, že všetky drogy (heroín, LDS, marihuana, alkohol, cigarety atd...) sú svinstvo ale bol by som za legalizáciu marihuany z čisto ekonomických dôvodov a aj to len pri prísnej kontrole jej predaja a samozrejme patričného zdanenia aby z toho štát niečo mal

*prestal som lebo tá chuť, ktorú som na cigarety mal po tom týždni mi naháňala strach.
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

ale bol by som za legalizáciu marihuany z čisto ekonomických dôvodov a aj to len pri prísnej kontrole jej predaja a samozrejme patričného zdanenia aby z toho štát niečo mal
Ja tak isto.
Napísať odpoveď