Chcel som by som sa vas spytat, userov tych, ktori maju Linux, resp. pouzivaju serverhosting od pipni.cz, teda HLDS ktore by malo bezat aj na Linuxe. Mam taku otazocku, ako sa da spustit server? Prepacte ja viem, som uplna lama ze sa taketo nieco pytam, ale som laik v Linuxe. Pouzivam WinSCP, a neviem co mam robit. Server v administracii na http://vserver.pipni.cz som zapol, no neviem zapnut hru, a neviem aky prikaz mam zadat. Skusal som uz robit to, ze som klikol na hlds_run pravym tlacidlom, a klikol spustit, no napisalo mi chybu typu "chyba pristupu do pamate". Samozrejme, ide ma roztrhnut lebo to riesim uz dva dni a je to surne. Aky prikaz mam dat?
btw. pomahal mi s tym jeden clovek, lenze on je taky debil s prepacenim, ze teraz sa na to vykaslal. pise mi ze nema na to cas, pritom robi nieco uplne ine. vraj som mal problem s mapami, lebo som ich tam pridal a vraj som ich stamat mal vymazat, uz som zufaly (mozno kvoli mojej mladosti, mam len 13 rokov
tak bol by som rad keby ste mi vypisali, ak to niekto ovlada, vsetky tie prikazy na restartovanie servera, kam sa co dava.. napr. take ako kam nakopirovat mapu a zapisat ju v amxmodx to ovladam, skor vraj na Linuxe sa inak davaju mapy..
Dakujem a budem rad ak mi niekto pomoze