Prasivy sused + softverova kontrola
-
Peter_Retep
VIP
-
Peter_Retep
VIP
ja tento system neobhajujem...som toho nazoru ze je skostnateny a pokym tu nebude vyspela politicka kultura a kym sa naozaj obcania nezacnu zaujimat o veci verejne tak v tejto republike to bude vyzerat naozaj zle. a s tymi sudmi mas pravdu uz par rokov to s nimi ide dole vodou a prokuraturu by som az tak tragicky nebral ta si drzi aku taku uroven
naucim ta jedno znamienko, pise sa nasledovne: "," (ano, bez uvodzoviek)Peter_Retep napísal:ja tento system neobhajujem...som toho nazoru ze je skostnateny a pokym tu nebude vyspela politicka kultura a kym sa naozaj obcania nezacnu zaujimat o veci verejne tak v tejto republike to bude vyzerat naozaj zle. a s tymi sudmi mas pravdu uz par rokov to s nimi ide dole vodou a prokuraturu by som az tak tragicky nebral ta si drzi aku taku uroven
Re: Prasivy sused + softverova kontrola
no čo ako sa situácia vyvíja? zatykač ešte nevystavili na teba? 
ty vole co si nechavas srat na hlavu?co sa pytas zeleneho debila 50 rocneho niekde na dedine ci kde to si?nemozes zajst za advokatom a popytat sa ako sa veci maju?vysvetlis co ako to prebieha a on ti skor povie ako tu ci stary zeleny debil.popripade na stareho debila zavolaj psychiatriu ze mas podozrenie ze to nema v hlave poporiadku co ti spravil a popripade to viac OKORENIS.napr ze si ho videl v noci ze beha nahi po ulici a bud za nim biely dojdu alebo nie.
pozeras vela filmovcitizen napísal:ty vole co si nechavas srat na hlavu?co sa pytas zeleneho debila 50 rocneho niekde na dedine ci kde to si?nemozes zajst za advokatom a popytat sa ako sa veci maju?vysvetlis co ako to prebieha a on ti skor povie ako tu ci stary zeleny debil.popripade na stareho debila zavolaj psychiatriu ze mas podozrenie ze to nema v hlave poporiadku co ti spravil a popripade to viac OKORENIS.napr ze si ho videl v noci ze beha nahi po ulici a bud za nim biely dojdu alebo nie.
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
suseda vystrelo ( konecne )
nohami napred ho vyniesli asi pred cca pol rokom ... dakedy v januari sa mi zda ... a od vtedy ziaden problem
som spokojny .
tak nakoniec predsa bol happy end 
kua vy ste ale morbídny 
Morbídny, ale tento starý to preháňal...ak to bola pravda.
gego napísal:suseda vystrelo ( konecne )nohami napred ho vyniesli asi pred cca pol rokom ... dakedy v januari sa mi zda ... a od vtedy ziaden problem
som spokojny .
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2010, 20:07)
tak mu mal polamat hnaty a bolo by taktiez pokojachrobak napísal:
pozeras vela filmov
-
Corn Flake
Guru wannabe
Congratulation 
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2010, 23:11)
Ale tých starých chrenov máme v Poprade viacej
Ja osobne poznám asi troch takých... A jedení sú aj moji susedia čo býva v bytovke podomnou. Oni chválahohu nevolajú fízlov, ale nech sa stane v bytovke hocičo alebo niekde okolo, tak on na mňa poštve všetkých susedov čo sú 50+ aj keď ani neviem o čo sa jedná...
Nedajbože mu zvedne kvet, tak pomaly povie že som sa k nemu vlámal a udusil ho.....
Ale ja si asi budem musieť ešte asi počať
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2010, 23:11)
Ale tých starých chrenov máme v Poprade viacej
Nedajbože mu zvedne kvet, tak pomaly povie že som sa k nemu vlámal a udusil ho.....
Ale ja si asi budem musieť ešte asi počať
nic nemusis ked mas cas spestri mu aj ty den