neviem ako to napravit :(((
Re: neviem ako to napravit :(((
maj ho pi*i a hladaj si inych
si robi rit z teba
nebudem si hladat nikoho...bolo mi fajn samej, bude mi aj teraz
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2010, 14:28)
tak a dnes som mu zlozila telefon,uz ho mam dost..tym to pre mna skoncilo...nenavidim ho a uz ho nechcem v zivote vidiet
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2010, 14:28)
tak a dnes som mu zlozila telefon,uz ho mam dost..tym to pre mna skoncilo...nenavidim ho a uz ho nechcem v zivote vidiet
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
To si nemohla nás na začiatku sposluchnúť, ale si musela nato prísť sama ?
Mimochodom - prečo zrazu taka prudká zmena názoru ?
lebo ma vytocil najviac ako len mohol...nepocuvam nic ine len to,ake on ma zle obdobie,ako sa boji operacie a ze konecne potrebuje prestat pit...ale ja za jeho problemy nemozem..preco mam toto znasat?? a keby bol iny,tak by mi dovolil,aby som pri nom stala,ked mu je tak tazko..uz ma nebavili tie jeho vecne vyhovorky a preto sa nemozme stretnut ( milujem ked sa chlapec nechava riadit svojimi kamosmi,nech si ich zje a aj oni jeho ) on sa tak rozhodol..nech si ma co chce...posledna veta,ktoru odo mna pocul ,,nemusime zostat ani kamarati,caw" zlozila som...a uz ma viac pocut,ani vidiet nebude...
-
Janio
Zablokovaný
Je mi ľúto že to takto dopadlo... no ja som to ani inak nevidem (myslím že bolo jasne hneď na začiatku ako to skončí.)
Dobre si mu povedala, teraz už ho ignoruj a rýchlo nanho zabudni. Čím skôr tým lepšie
Je jasné že sa bojí, pretože si myslím že strach ma každý... no ale stále len toto vravieť a čakať kto ho kedy poľutuje... Veď je chclep nech sa spamätá
Prajem veľa úspechov, nech sa darí
Dobre si mu povedala, teraz už ho ignoruj a rýchlo nanho zabudni. Čím skôr tým lepšie
Je jasné že sa bojí, pretože si myslím že strach ma každý... no ale stále len toto vravieť a čakať kto ho kedy poľutuje... Veď je chclep nech sa spamätá
Prajem veľa úspechov, nech sa darí
dakujem pekne..ved dokedy som mala toto pocuvat? do operacie? a ked sa nebodaj nepodari?tak co potom? sa z toho nespamata a upije sa k smrti?? tak sa problemy neriesia...mozno si to vsetko raz uvedomi,no obavam sa,ze uz bude dost neskoro
-
bolek
Guru
kiara, niektorí ľudia potrebujú dospieť na riešenie svojich problémov. S tým nič nespravíš, musí si to sám uvedomiť. Najmä by bola škoda zanevrieť na celé mužské pokolenie. 
myslim,ze cakal,ze sa mu po tom telefonate ospravedlnim,ze som mu polozila..alebo,ze sa mu zas budem pchat do zadku...uz sa pokusal nadviazat so mnou rozhovor...ale bolo to marne,cakal,ze budem milucka?? NIE, tak ako on ku mne,tak ja k nemu..odmeranejsiu ma asi nezazil,tak sa odhlasil
uvedomi,ale ja nie som povinna nanho cakat...snazila som sa to napravit...on si to zjavne nevazi,tak ja uz nemienim robit nic..aj ked ma to dost trapi
a s tou dospelostou,je pravda,ze som mala len mladsich a on bol konecne starsi...myslela som si,ze konecne rozumny chalan,ktory vie co chce...no niekedy ani vek nestaci na vyspelost 
-
lollo
Professional
kiara24 napísal:...len mladsich a on bol konecne starsi...myslela som si,ze konecne rozumny chalan,ktory vie co chce...no niekedy ani vek nestaci na vyspelost
hmm s tym s tebou suhlasim ale zase je mozne ze taku situaciu nezazil a nevedel sa ako spravat, ano podla toho co pises mohol sa spravat inac, ale on to v danom momente povazoval za spravne, nesnazim sa ho obhajovat, ale asi takto konal... to ci je clovek starsi alebo mladsi si myslim ze vo vztahu sa malo kedy pocituje, ak si polovicky rozumeju tak je to fajn, taktiez to zavisi od skusenosti nie kazdy ich mame na rovnakom "leveli", mozno je predpoklad ze v niektorych situaciach by sa clovek ktory je viac vyzrety spraval inac a vedel by co sa patri ale k tomu sa az tak velmi nepriklanam...
asi len tolko to je len moj nazor/postreh ako to vnimam ja, a Tebe prajem uz len dobrych chlapcov, ktory Ta ozaj budu mat radi a vazit si Ta ako 'oko v hlave"
tak zaver z toho nie je iny ako len, pekne ma vyuzil,nikdy ma nemal ani len rad, za nic som mu nestala...ak by to nebola pravda,nezachoval by sa tak ako sa chova...dakujem mu za to,ze mi zase otvoril oci,ze viem aki su chlapi ( cest vynimkam)
Kiara nemas byt preco nanho urazena,za chyby sa plati a niekedy je ta cena pryvysoka.Co si cakala,ukazala si mu ze nie je dost dobry nato aby si mu verila,hodny tvojej dovery,ved to by nastvalo kazdeho,a to ani nehovorim ak je to ten typ ktory kladie/vo vztahu/doveru na prve miesto,mne take spravit sa citim hrozne.. a ponizena do spiku kosti,ani sa mu nediv,ak si sa mu teraz nejakym sposobom "zhnusila.Aj ked tisic krat poprosis o prepacenie,nebude dost,zalezi do akej miery je schopny odpustat,ale vycitat mu nemozes naozaj nic,iba sebe/a to je na tom to najhorsie
)pripustit si ze len "svojou vlastnou hlupostou/
Teraz to neber,ze ti robim prednasky,ja som tiez navyvadzala a sklamala tolko ludi,keby sa dal vratit cas,viem ze by som teraz spravila vela veci inak,len sa bohuzial neda
Teraz to neber,ze ti robim prednasky,ja som tiez navyvadzala a sklamala tolko ludi,keby sa dal vratit cas,viem ze by som teraz spravila vela veci inak,len sa bohuzial neda
ved to je na tom to najhorsie,vlastne vycitky
lenze chlapec ma smolu, pretoze ja to len tak lahko nemienim vzdat
aj ked to bude veelmi tazke ziskat jeho odpustenie a aby ma mal zase aspon trocha rad 
Kiara hlavu hore, nesmut tolko, s usmevom sa vsetko lahsie lieci a ked sa budes pekne nanho usmievat, skor ho presvedcis 
A nakonci mal byt vesely smajlo
A nakonci mal byt vesely smajlo
kiara24: nepisala si tu uz xkrat ze uz nanho kasles ze si ta nezasluzi alebo nieco podobne? a teraz tu zase pises ze sa ho nemienis vzdat... ci to si mylim s inou temou
nemyslis si to s inou temou...od mojho posledneho prispevku ubehlo dost casu,mala som moznost o tom premyslat a aj dost veci sa od vtedy udiali..
takze asi viem co robim a preco to robim 
Neviem Kiara co mas nove,podla mna,ako som si teraz prebehla celu tvoju temu..a nothing leftkiara24 napísal:ved to je na tom to najhorsie,vlastne vycitkylenze chlapec ma smolu, pretoze ja to len tak lahko nemienim vzdat
aj ked to bude veelmi tazke ziskat jeho odpustenie a aby ma mal zase aspon trocha rad
samo ze ak je ten chalan naozaj prenho zlej situacii,moze byt ze spravi dieru do psychiky cloveka a vtedy sa stava,ze doslova odhaname od seba ludi,aj tych co milujeme,hlavne ked ma clovek pocit ze sa nachadza v neriesitelnej situacii a uz nic nema zmysel,vtedy hej,potom ma zmysel bojovat o lasku.Inak podla tvojich prispevkov,by som povedala,ze proste nema zajem,max mu lichoti ked sa vtieras
/btw,v mojej reakcii skom skor zohladnovala,ake su medziludske vztahy krehke,a ze jedna hlupa chyba moze mat az katastrofalne dosledky/
Kiara by tu mala doplnit nejake veci co presne sa udialo a zmenilo.
Aby sme boli vsetci v obraze.
Aby sme boli vsetci v obraze.
ithory- s tou psychikou mas asi pravdu, ako som spominala cakala ho ta operacia, z ktorej mal strach a bohuzial nedopadla najlepsie priam zle prenho a je momentalne este viac z toho na dne
uzatvara sa do seba, vsetko co ho trapi si nechava pre seba
a viem,ze ho to cele trapi aj ked si to sam nechce priznat, zdoveril sa mi, ze momentalne nema chut na nic ani chut zit
caka ho dalsia operacia a minimalne rocna marodka, zakazany vacsi pohyb, najblizsie 2 roky si ani futbal nezahra ...aj ked si mozno mnohi povieme, ze je to dost banalne,ze su aj horsie problemy, zdravotne..ale prenho to dost znamena,tak ho chapem a ani mu nemam pravo to jeho terajsie spravanie vycitat 
chcela som, aby vedel, ze sa na mna moze spolahnut kedykolvek a ze pri nom stojim...poslala som mu maly darcek na potesenie a dostala som od neho odpoved, ze ho to strasne potesilo a strasne si to vazi, ze to mysli uprimne
chcela som, aby vedel, ze sa na mna moze spolahnut kedykolvek a ze pri nom stojim...poslala som mu maly darcek na potesenie a dostala som od neho odpoved, ze ho to strasne potesilo a strasne si to vazi, ze to mysli uprimne
Tak ti drzim palcaky a dufam ze fesi zajtra zase nezmeni nazor..kiara24 napísal:ithory- s tou psychikou mas asi pravdu, ako som spominala cakala ho ta operacia, z ktorej mal strach a bohuzial nedopadla najlepsie priam zle prenho a je momentalne este viac z toho na dneuzatvara sa do seba, vsetko co ho trapi si nechava pre seba
a viem,ze ho to cele trapi aj ked si to sam nechce priznat, zdoveril sa mi, ze momentalne nema chut na nic ani chut zit
caka ho dalsia operacia a minimalne rocna marodka, zakazany vacsi pohyb, najblizsie 2 roky si ani futbal nezahra ...aj ked si mozno mnohi povieme, ze je to dost banalne,ze su aj horsie problemy, zdravotne..ale prenho to dost znamena,tak ho chapem a ani mu nemam pravo to jeho terajsie spravanie vycitat
/a ak nie,obrnit sa svätou trpezlivostou,teraz musis byt silna aj zanho/
dakujem pekne
no silna, ale aj sa naucit trosku inac sa spravat, aj ja mam na tom vsetkom dost chyby,mozno viac ako on...a tu svatoziaru asi budem potrebovat ja, aby som sa nenastvala a nestrelila mu nahodou