FM Transmitter
FM Transmitter
Pozeral som kadečo na nete (diskusie a pod.) niekto je spokojný, niekto nie.
Ako to teda je? Môžem očakávať aspoň takú kvalitu ako keď počúvam klasickú rádio stanicu. Teda nebude FM Transmitter nejako ešte hudbu skresľovať, rušiť a neviem čo s tým robiť?
V podstate ešte nemám vybratý aký by som chcel (aj tak je to jeden a ten istý princíp a tie isté ceny takže myslím, že to je jedno).
Ďakujem.
Ako to teda je? Môžem očakávať aspoň takú kvalitu ako keď počúvam klasickú rádio stanicu. Teda nebude FM Transmitter nejako ešte hudbu skresľovať, rušiť a neviem čo s tým robiť?
V podstate ešte nemám vybratý aký by som chcel (aj tak je to jeden a ten istý princíp a tie isté ceny takže myslím, že to je jedno).
Ďakujem.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: FM Transmitter
ja som to v aute skusal raz, kamarat to mal zabudovane v akejsi nokii a pustal cez to nejaky hiphop, ci co to bolo... kazdopadne mi ten transmitter naslo hned, kvalita bola podla mna velmi slusna a to aj pri najvyssej hlasitosti, ktorej hranica bola ale paradoxne nastavena dost nizko, cize som musel pootocit kolieckom volume o dve otacky viac, ako som zvyknuty pri CD 
Vsetko zalezi od kvality vysielaca v transmitteri, a kvality prijmu v radiu. Ak su tieto dve casti ok, tak ziadne nicenie zvuku sa nekona, prenasa to krasne cisto. Tie integrovane transmiterri v mobiloch to prenasaju trocha slabsie to je pravda, skusali sme to na N85 myslim. Klasicke externe TM su aj tak skoro vsetko z ciny. Narazil som aj na slabsi vykonovo, ktory to az tak dobre neprebasal, ten bol kupovany z pixmanie a tiez som kupil podobny z ebay, a ten isiel bezchybne.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ja som si zo srandy jeden ojednal z ebayu za 2 € ze co to bude , ma usb , citacku kariet a AUX ... hra krasne cisto je to perfektna vec pre toho kto to vyuzije , len sposob prehravania na tom co som kupil je ze ti vsetky pesnicky oznaci od 1-nekonecno a tym padom ked chces nejaku pesnicku vybrat musis len postupne hladat ... mozno keby bol nejaky s displejom na ktorom si mozes prehladavat priecinky ako na MP3 prehravaci tak ano ... ale co sa tyka kvality fakt krasa no kedze stal 2€ ma trosku poskodeny displej ale nevadi 
Pozeral som ešte niečo v noci na nete – asi zoberiem tento: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9133
Všade sa to predáva, veľa ľudí ho má a nesťažujú sa... Je to zrejme dočasné riešenie, takže snáď budem aj ja spokojný.
Všade sa to predáva, veľa ľudí ho má a nesťažujú sa... Je to zrejme dočasné riešenie, takže snáď budem aj ja spokojný.
moj transmiter stal nieco okolo 8,5 eura..spokojnost vysoka..nic mi signal nerusi hra to vsade krasne..zvuk tak isto ako na radiu alebo na cd.ziadne otacky o dve koliecka:) proste normalka ako keby mas cd..hudba cista..a ja mam taky pocit ze krajsia ako keby chytam radio stanice
este nieco..preco chces z anglickej stranky objednavat?:D:D:D ja som objednal zo slovenskej..mal som to za dva dni doma..a priblizne 10 eur to stoji ja som trafil zlavu na 8 nieco..+ rataj kuriera alebo postu..vsetko nech ta stoji 15 eur..
este nieco..preco chces z anglickej stranky objednavat?:D:D:D ja som objednal zo slovenskej..mal som to za dva dni doma..a priblizne 10 eur to stoji ja som trafil zlavu na 8 nieco..+ rataj kuriera alebo postu..vsetko nech ta stoji 15 eur..
ja mam tento http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12753 celkom spokojnost, len mam pocit, ze pri vyskach uz trosku nezvlada a pocut to, ale nieje to nic vazne, ma aj pamat na frekvenciu, takze netreba stale nieco nastavovat a dialkove k tomu je uplny luxus, vysiel ma na 6€ za tyzden bol doma
ten isty mam aj ja Syfon...
PepeQ > Objednávam to samozrejme od jedného chlapíka zo slovenska:) Tak snáď to bude fajn.
all > ďakujem za názory.
all > ďakujem za názory.
Tiez rozmyslam nad fm transmitterom, ale spytam sa takto. Poznate nejaky klasicky mp3 prehravac, ktory ma aj transmitter?
Nechcem moc tie cinske zazraky, navyse zasuvku potrebujem na navigaciu (ktora sa da pouzit aj ako prehravac). Nasiel som nejake aj na AAA bateriu, za smiesnu sumu 2-3eura (ebay). Ale vysielaju len na 4 frekvenciach co sa mi zda malo, v pripade ze pasmo je dost zarusene. Taktiez SE ma svoj FM transmitter do fast portu - momentalne mam telefon s takymto portom, ale dlho ho uz mat neplanujem. Preto je tato cesta nie je velmi rozumna. Mobilov s trasmitterom je tiez ako safranu. A tak preto by som radsej chcel nejaky klasicky prehravac, ktory by sa dal takto vyuzit.
Nechcem moc tie cinske zazraky, navyse zasuvku potrebujem na navigaciu (ktora sa da pouzit aj ako prehravac). Nasiel som nejake aj na AAA bateriu, za smiesnu sumu 2-3eura (ebay). Ale vysielaju len na 4 frekvenciach co sa mi zda malo, v pripade ze pasmo je dost zarusene. Taktiez SE ma svoj FM transmitter do fast portu - momentalne mam telefon s takymto portom, ale dlho ho uz mat neplanujem. Preto je tato cesta nie je velmi rozumna. Mobilov s trasmitterom je tiez ako safranu. A tak preto by som radsej chcel nejaky klasicky prehravac, ktory by sa dal takto vyuzit.
-
MakeFake
Spammer
Na dealextreme kupis aj rozdvojku na 12V autozapalovac. Stoji tusim okolo 1€.
pravda, ja som kupil rozstvorku za 4 eura:) takze nebal by som sa toho ze nebudes mat kam zapojit gps
ja pouzivam tento http://aukro.sk/item1096852551-digitaln ... danie.html a nie su problemy 
Moj otec pouziva tento http://www.allproducts.com/manufacture1 ... duct3.html hra to dost pekne. Zda sa mi ze lepsie ako klasicke radio (to pri kazdom lese vypadava
)
Dnes mi došiel FM Transmitter.
Hrá to aj celkom fajn (to asi preto, že som od toho neočakával takmer vôbec nič).
Kúpil som nakoniec ten, čo som spomínal hore (http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9133). To plastové čínske prevedenie stojí za hovno, ale účel to splnilo;)
Pre prípadných záujemcov: tento FM Transmitter skresľuje dosť výšky pri vyššej hlasitosti. Inak je zvukové podanie v rovnakej kvalite ako klasický FM príjem, akurát pri „prázdnom mieste“ a vyššej hlasitosti to trocha šuští, ale to sa dá vydržať.
Hrá to aj celkom fajn (to asi preto, že som od toho neočakával takmer vôbec nič).
Kúpil som nakoniec ten, čo som spomínal hore (http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9133). To plastové čínske prevedenie stojí za hovno, ale účel to splnilo;)
Pre prípadných záujemcov: tento FM Transmitter skresľuje dosť výšky pri vyššej hlasitosti. Inak je zvukové podanie v rovnakej kvalite ako klasický FM príjem, akurát pri „prázdnom mieste“ a vyššej hlasitosti to trocha šuští, ale to sa dá vydržať.
-
paradajka
Star
pocuj skus na transmittery trosku ubrat hlasitost a pridaj si radsej na radiu malo by ti to trosku pomoct aspon mne to menej skresluje ked to dam tak 
Paradajka > Skúšal som to aj tak, skreslenie je síce menšie ale žeby to bol neviem aký rozdiel to sa nedá povedať.