Singularity

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
majik
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Singularity

Príspevok od používateľa majik »

tak z toho screenu nepoznam, kde sa nachadzas.
Ale vyskusaj google a Singularity walkthrough a najde ti dost videi :)
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

dik uz som to nasiel kto by nevedel tak : http://www.gameanyone.com/video/235120
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

práve že mi nič nenabieha, a hra sa vôbec nespustí. skúsil som aj odinštalovať PhysX, a preinštalovať hru, ale nepomohlo to
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Super hra,práve som ju dokončil . Neviete či bude aj pokračovanie ?
Btw tá žena na konci čo sa silno podoba na Alyx z HL čo to písala do tej knihy ?
Btw 2,zabil som oboch

//Tak spravil som všetky konce ,na xboxe vám dá za jeden koniec 30g,takže to máte 90g + 25 g za prejdenie hry (Ak hru prejdete na hard tak za prejdenie dostanete 60 g).

//EDIT : Ta za čo karma ? Ako vobec ma nesere keď dostanem karmu za dačo,ale za toto ? čo konkretne ta nasralo ? napiš pm ^^
Raik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Raik »

Mám problém s padaním hry. Hral som to v kuse asi 4H a zrazu mi to padne neviem prečo po misii čo som aktivoval tu E99 Bombu mi to stále spadne skúšal som všetko možne o čom som vedel a nepomohlo
munkySK
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa munkySK »

nasiel som zaujimavu videorecenziu na tuto hru http://www.gamesite.sk/playstation-3/33 ... l...vyzera to ako must have titul :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Lol,dá sem video-recenziu na nikolko mesiacov starú hru,a napíše že to je must have titul,ako keby to bola deň stará hra...a to už má polovica Hojkáčov dohraté :lol:
munkySK
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa munkySK »

ber tak ze cez prazdniny je sucho ;) a len teraz vychadzaju pecky ako je Mafia 2, kane and lynch 2 a podobne
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Dnes som ju dohral a fakt ze dost dobra hra. Len mi pripadalo dost otrepana nemoznost navratu - bud ste museli zoskocit z rozpadnutych schodov, alebo sa za vami zatvorili dvere, zrutil sa strop, posunuli kontajnery aby ste nemohli vyjst... a pod. A tiez invisible block skoro vsade. Ja som z tych, co skumaju kazdy kut mapy, ci nenajdu nejake tajne miesto. Chcel som si poskakat po bednickach a zistil som, ze nemozem :?
A na konci, ked sa ti doktori tak pekne pohadali, zastrelil som oboch a bol pokoj :D (viem, je to jeden z troch koncov).
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

dnes som to zacal bavit a uz mam jeden problem..zasekol osm sa v pasazi kde su toty taky biely mutanti co sa mozu premiestnovat ...je ich tam dost...a si mam najst alternativnu cestu....to este tak zo zaciatku jak mi katherin abo jak sa vola ta cubka pomohla...a dala mi pistolku...
Napísať odpoveď